Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 92 / 0
A Zolpic albo Polsen sie nada ?
@down - dzięki :) spóbuje zamotac coś innego , ale głownie chodziło mi o to czy nada sie na uśpienie po ważce
Ostatnio zmieniony 23 marca 2011 przez Modyfikowany Bigos, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 265 / 2 / 0
nie, zdecydowanie nie. Prawdopodobnie urwie ci się film, zjesz tego całą paczkę naodpierdalasz szopek a z tripu nic nie będziesz pamiętał. zolpidem jest silnym lekiem nasennym, ale wykazuje znikome inne działanie charakterystyczne dla benzodiazepin więc wątpie żeby pomógł na bodyload. Załatw sobie coś lepszego, albo po prostu zarzuc te 0.75 bez pierdolenia się z benzo, nie powinno byc tak zle, a zolpi może przyda się po tych 12 godzinach jak będziesz chciał zasnąc. Tylko żebys się wcześniej do niego nie dobrał, bo utrata pamięci po tym leku jest naprawdę przykra :P
http://psychedelein.blogspot.com/
Psychedelein z języka greckiego ψυχή (psyche, "umysł") i δηλείν (delein, "ukazywać, objawiać"), czyli w wolnym tłumaczeniu "objawiający umysł".
  • 55 / 1 / 0
Jestem ciekaw jaka jest najbardziej skuteczna metoda wchłonięcia, a raczej miejsce położenia blottera BDF. Ktoś pisał, że między dziąsłem a policzkiem, inni z kolei że pod język.
  • 4024 / 375 / 951
W żołądku.
  • 1474 / 16 / 0
BDF możesz od razu połknąć... Nie ma potrzeby ssać czy kombinować z kartonikiem
  • 2879 / 100 / 0
Słyszałem historię w ktorej ekipa 3 osób leciała na dragonie, dwóch z nich połknęło kartonik, a trzecia najpierw go przez pół godziny ssała a potem połknęła i ta ostatnia miała dużo słabszego tripa niż pozostałe.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 757 / 31 / 0
Pytanie ciekawostka:

Co by się działo po połączeniu BDF'a z benzydaminą :D? (Poza HPPD :D)
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3205 / 176 / 0
Zgon nerek i wątroby?
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 35 / / 0
Hej, mam pytanie, a mianowicie, jak długo (oczywiście orientacyjnie) może działać BDF w ilości 0.75 spożyte ok. godziny 14, blotter połknięty. Ważę 75kg, przy wzroście 175, tolerancja na amfetaminę dosyć wysoka (nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie, wszak grupa związków ta sama). Pytam, bo zastanawiam się ile czasu muszę sobie zarezerwować. I jak wygląda kwestia źrenic, tj. jak długo utrzymują się powiększone.
  • 2775 / 39 / 0
http://www.erowid.org/chemicals/bromo_d ... ects.shtml

Przy tym związku Twoja waga i tolerancja na amfetaminę nie mają znaczenia
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.