Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 142 / 1 / 0
Zrób 1:8 na próbę (sprawdzi się to dorobisz resztę i gucio). Nie trzeba mikrofali wcale używać, wystarczy podgrzać fake hash np. w miseczce metalowej nad źródłem ciepła a po dodaniu prochu ładnie wyrobić i tyle.
Doświadczenie powiększa naszą mądrość, nie zmniejsza jednak naszej głupoty.
Uwaga! Z decyzją poczekaj na radę bardziej doświadczonych.
  • 34 / / 0
lemonek pisze:
3g bb22 na 25g fake haszu to bedzie ok przy sporej tolerce?
i jak to zrobic, zamowic fake hash, podgrzac go w mikrofalowce, wsypac proszek, wyrobic jak ciasto, uformowac i gotowe?

dokładnie jak mówisz to będzie najprostsza metoda , oczywiście robiąc w kombinacji 1:6

Fuzja - D5
zWidzian pisze:
Aceton/spirytus - dowolnie zamienne dla wszystkich kanna? Interesuje mnie przygotowanie mieszanki z 5F- lub zwykłego AKB-48 - czy można zrezygnować z acetonu na rzecz spirytu?
użyj do tego spirytusu , aceton zawiera więcej środków szkodliwych dla zdrowia które nie dokońca odparowują :)
  • 59 / / 0
można podczas robienia maczanki do acetonu razem z kannabinoidem dodać olejku konopnego i tym namoczyć podkład czy olejke sie pogryzie z kannabinoidem?

Fuzja - D5

odpowie jakis fachowiec na zadane powyżej pytanie?
  • 397 / 3 / 0
Znawcą nie jestem, ale odpowiem. Raczej się nie pogryzie, no bo jak? W reakcję przecież chyba nie wejdzie.
Uwaga! Użytkownik doppelganger nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2717 / 515 / 0
RandyCouture pisze:
można podczas robienia maczanki do acetonu razem z kannabinoidem dodać olejku konopnego i tym namoczyć podkład czy olejke sie pogryzie z kannabinoidem?
Jak najbardziej można.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 59 / / 0
100ml acetonu na 40g podkładu bedzie optymalnie? i mozna tak ze wlewam aceton do miarki dodaje kannabinoidu i mieszam czymś plastikowym ? kannabinoid rozpusci sie i bedzie w całym acetonie równomiernie czy nie? czy trzeba słoik z wieczkiem i wstrząsać?

Fuzja - D5

interesi mnie jak wy robicie maczanke mozna tak ze nalewam do miarki aceton dodaje kannabinoidu i mieszam czy wtedy kannabinoid niewyparowuje razem z acetonem czy lepiej to robić w słoiku i telepac zeby rozpuszczony kanna dokladnie sie rozprowaził w acetonie czy nietrzeba az tak telepac bo jak kanna sie rozpusci w acetonie to wystarczy raz zamieszac ? kanna sie szybko wymieszowywuje w acetonie? rozumicie ?
  • 425 / 3 / 0
Ale po co mierzyć? :D Wstrząsać będziesz musiał tak czy tak, obojętnie ile byś wlał (no, chyba, że byś tam wlał np. litr czy coś). Wlewaj tylko tyle, ile trzeba, żeby się rozpuściło. Nalej trochę, wsyp, mieszaj, powtarzaj wszystko, aż się rozmiesza. :cheesy: W ten sposób będzie prawie minimalna ilość acetonu i szybciej wyschnie. Tylko wstrząsaj/mieszaj solidnie.
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 59 / / 0
niekapuje jak minimalna ilość acetonu? 1g kanny mozna i rozpuscić wparu ml acetonu ale przeciez do zalania np 40g podkładu acetonu musi być ze 100ml
  • 425 / 3 / 0
W PARU ml? Mi się nigdy nie udało. kiedyś dolewałem tak acetonu do 2,4g 5f-akb - użyłem najmniejszej ilości, jaka się "tak po prostu" bez podgrzewania rozpuściła poprzez samo mieszanie - wyszło parędziesiąt ml i rozrobiłem to bez problemu na 100g podbiału - było trzeba tylko solidnie mieszać łyżką przez ~15 minut.
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 177 / 1 / 0
Nie rozumimy. Jeśli ktoś nie potrafi wykonać tak prostej czynności, opisywanej kilkukrotnie, to wykazuje się takim brakiem odpowiedzialności i jakiegokolwiek rozumu, że nie zasługuje na jakiekolwiek dalsze tłumaczenie jak zrobić narkotyk.
Nigdy nie zażywałem żadnych narkotyków.
Nigdy nie powiedziałem prawdy.
_______
Moja opinia jest opinią błędną.
...i mam małego penisa c: Biblia - najdłuższy trip raport w dziejach.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.