Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Uwaga! Z decyzją poczekaj na radę bardziej doświadczonych.
lemonek pisze:3g bb22 na 25g fake haszu to bedzie ok przy sporej tolerce?
i jak to zrobic, zamowic fake hash, podgrzac go w mikrofalowce, wsypac proszek, wyrobic jak ciasto, uformowac i gotowe?
dokładnie jak mówisz to będzie najprostsza metoda , oczywiście robiąc w kombinacji 1:6
Fuzja - D5
zWidzian pisze:Aceton/spirytus - dowolnie zamienne dla wszystkich kanna? Interesuje mnie przygotowanie mieszanki z 5F- lub zwykłego AKB-48 - czy można zrezygnować z acetonu na rzecz spirytu?
Fuzja - D5
odpowie jakis fachowiec na zadane powyżej pytanie?
RandyCouture pisze:można podczas robienia maczanki do acetonu razem z kannabinoidem dodać olejku konopnego i tym namoczyć podkład czy olejke sie pogryzie z kannabinoidem?
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Fuzja - D5
interesi mnie jak wy robicie maczanke mozna tak ze nalewam do miarki aceton dodaje kannabinoidu i mieszam czy wtedy kannabinoid niewyparowuje razem z acetonem czy lepiej to robić w słoiku i telepac zeby rozpuszczony kanna dokladnie sie rozprowaził w acetonie czy nietrzeba az tak telepac bo jak kanna sie rozpusci w acetonie to wystarczy raz zamieszac ? kanna sie szybko wymieszowywuje w acetonie? rozumicie ?
Nigdy nie powiedziałem prawdy.
_______
Moja opinia jest opinią błędną.
...i mam małego penisa c: Biblia - najdłuższy trip raport w dziejach.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.