Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 640 / 7 / 0
Do czasu kiedy wynosi fanty z domu i wydaje coraz to więcej pieniędzy.Chciałem się zapytać czy koks jest taki sprytny czy to tylko urban legend

Przenoszę do wątku ogólnego, pozdro. #czeslaw
  • 1615 / 28 / 0
To czy ktoś wynosi fanty z chaty, kradnie, daje dupy, żeby mieć na narkotyki zależy indywidualnie od człowieka i od tego jak daleko jest się w stanie posunąć a nie od tego od jakich substancji jest uzależniony.

Osobiście nie znam nikogo kogo kokaina doprowadziła do bankructwa i konieczności życia poza prawem, na granicy moralności.
  • 2334 / 9 / 0
Spytałem w miksach, ale tam mało kto pewnie zagląda, a to nawet nie o miks mi chodzi. Może ktoś mi tu odpowie. Ćwiartka kokainy podzielona na 2 krechy (podobno znośnej jakości) z 5h przed 6-APB(/6-APDB) wpłynie jakoś zauważalnie na działanie tego drugiego? Zjazdu po takiej ilości nie przewiduję, więc pogorszenie humoru raczej mi fazy nie popsuje. Z MDMA podobno znosi się, więc można by wnioskować, że tu też, ale nie chcę w końcu wciągać na szczycie działania. Testował ktoś coś takiego? Chociaż domysły jak to może wypaść?
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 3898 / 239 / 13
po 5ciu godzinach to ty już rush zapomnisz ;). Spokojnie tak możesz zrobić.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 2334 / 9 / 0
No, ja wiem że nie będę czuł już działania, tylko zastanawiałem się czy coś tam w głowie koks mi nie zablokuje na dłuższą chwilę, co mogłoby osłabić 6-APB. ;-)
Dzięki za odpowiedź.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 83 / / 0
nic nei zablokuje. by MDMA dzialalo jak trzeba (podaje nap rzykladzie MDMA) robilem tak ,ze koks byl ostro jumany (przepraszam nie koks tylko kokaina bo to roznica) i w momencie zarzucenia tabletki/kapsulki/pigulki z XTC po prostu krecha przyjeta i juz dalej XTC wjezdza ,koka puszcza i fazy sie nie naloza ale mina po prostu ;)
mieszac ,mieszalem i byl kibel straszny;/ nie polecam wydaje sie rarytas wsrod mixow ale niestety nim nie jest ,jedyne co pozostawia to uczucie rozczarowania;)
Uwaga! Użytkownik ashwagandha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Mr.LaTacha pisze:
kokaina wymieszana z fetą to shit bo niema prawie sensu zapierdalać takiego czegoś bo traci swój urok...
Jak sie kupuje od porzadnego dila to nie bedzie mieszał z fetą bo to bardzo łatwo poznać...

powiedzmy, że będziesz tam miał 50% koko,
50% koko to to ma jak dopływa do Europy ;)
Tak samo amfetyamina... mimo ze w naszym kraju jest bardzo dobrej jakości to średnia śmeirtelna dawka to 1gram... a ile osób juz zajebało wiecej niz 1g zyje?

To prawda! Ja słyszałem, że max dawka na człowieka to 2,5 g ale to też zależy od jego wagi. :)
Ja miałem sytuacje,że wybrałem sie na 18-stke do koleżanki, no wiec z kumplami wzielismy sobie po dwójce na głowe + do tego alko...proch miazga, wódy tyle wypilem, że nie zliczyłem butelek ;/ oczywiscie brakowało nam tego ścierwa i dokupilismy jeszcze po dwójce, a wiec jednej nocy wjpierdolilem 4 worki dobrej fety! Na drugi dzień byłem nie do życia ;< taki spadek energii, że aż nie nie wiem jak to opisać. Oczywiście, dila mieliśmyu niedaleko tej osiemnastki, i kazdy sobie kupil nad ranem połóweczke, bo jakoś trzeba było funkcjonować! Tak mnie wyjebało z orbity, że nie wiedzialem co sie dzieje ;o
A co do koksu, waliłem raz, dobry! no i impreza udana była heh :)
  • 1141 / 9 / 0
Jakie 50% jak dopływa do europy? Niektórzy to pierdolą głupoty że aż skręca, jak masz dobre źródła to i w kraju znajdziesz +50% spokojnie, tylko to chyba import bezpośredni z ominięciem europy i wszystkich pośredników :-/
  • 1615 / 28 / 0
Oczywiście że można dostać bardzo czysty koks. Nie chce mi się już nawet reagować na te głupoty. Temat ten był wałkowany wielokrotnie a mimo wszystko co jakiś czas ktoś uparcie twierdzi, że w Polsce / Europie jest chujowa koka. Gówno prawda.

@geniculata
Masz ułańską fantazję chłopaku.

Poza tym, jeżeli wjebałeś na imprezie 4 worki "DOBREJ" %-D fety, to nie chce wiedzieć co ci pogonili zamiast koksu...
  • 9 / 2 / 0
Ja wczoraj zmieszałam i wg mnie było spoko.
Najpierw feta, żeby nie usnąć :P a potem działka koki.
Dziwne jest to, że spałam tylko 4 godziny...
ODPOWIEDZ
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.