Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1027 / 5 / 0
I co Ci daje to walenie w nos? Alpra to nie zolpidem.
Dla mnie to jednoznaczny efekt placebo, bo znam pare osób by nawet tynk nosem wciągnęli więc dali się namówić na mały sprawdzian i nic nie poczuli. Więc ja takich eksperymentów raczej nie robię, na ten zolpi do nosa to się jeszcze dałam namówić, ale z benzo to raczej inna bajka.
  • 734 / 6 / 0
Dla mnie alpra to piekna przygoda ale krotko trwa... musialbym jesc chyba non stop...a zaden lekazyna mi tak nie wypisze a do 10 sieciu na raz latac mi sie nie chce juz... za stary jestem :D
Uwaga! Użytkownik Scierwiaz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1027 / 5 / 0
Najlepiej iść do prywaciarza, im kartoteki nie sprawdzają więc wypisują nawet po 10 recept, bo co im zależy - płacisz to wymagasz, u NFZ gorzej, bo ''jakby co'' muszą mieć uzasadnienie dlaczego Ci wypisali pare paczek leku uspokojenie, lęki czy padaczkę w przypadku klonów.
  • 734 / 6 / 0
czyli ide do przywaciarza daje mu 80 zl ...i biore 10 recept da tak rade?? bo nigdy nie bylem u takowego ?a na kazdej kilka paczek..i ze zniszka?? gozej jak wejdziesz zaplacisz a on nie wypisze...to co mam go najebac:??
Uwaga! Użytkownik Scierwiaz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 70 / / 0
jak czytam posty o asekuracyjnym wpierdalaniu alpry to mnie trzęsie. Kurwa, tego się nie da jeść na sportowo. Nie musisz wpierdalać odrazu 10mg naraz, żeby się wjebać. 48h przerwy nie wystarczy. Jedzenie tego w odstępach nie zdaje egzaminu. Będziesz tak jadł sobie 3 miesiące, odstawisz na tydzień i masz rzeźnie. Jak ktoś to je rok i uważa , że się nie wjebał, to może niech zrobi dłuższą przerwę niż 2 dni, nie musisz odrazu dostać padaki, alpra lubi objawiać się kurewską depresją dopiero 2-4 tyg po odstawieniu. Na początku wydaje Ci się, ze masz za sobą hujoze ale hujowo zaczyna się robić dopiero po czasie, jak trzeba bez niej żyć. Dlatego jak możecie to nie wpierdalajcie się w jeszcze większe gówno. Dlaczego tego kurwa nikt nie rozumie, jak inni, doświadczeni próbują komuś dupe uratować i ostrzegać, zeby ktoś nie musiał wyciągać wniosków ze swoich błędów?
Uwaga! Użytkownik matthew90 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1027 / 5 / 0
He, ja akurat chodzę prywatnie do.. ginekologa. Płacę 80 za wizyte, ale potem mówię że bym coś chciała na uspokojenie, to pyta "Relanium?" mówię "Nie, ostatnio słabo działało. Może być klonazepam?" po czym dostaję odpowiedź ''Naturalnie. Ile mg?".
W sumie to też zależy od lekarza, ale raczej w większości im nie zależy na tym co Ty z tymi lekami będziesz robił. Teraz po benzo pójdę do rodzinnego, bo się zna babka z moim ginekologiem, więc powiem że pan ten i ten mi wypisał i mi pomogło, chciałabym drugą paczkę, a to że jestem przekonywująca to bankowo mi się uda.
  • 3959 / 148 / 0
czy 10 to nie wiem ale ja ide place 80 i prosze o recepty na najblizsze 3 miesiace, jedna paczka alpry 1mg do wykupienia np. od 15-go kazdego miesiaca. nie wiem, moze moglbym jeszcze wiecej jakbym chcial bo nigdy nie robil zadnych problemow ale po prostu nie mam takiej potrzeby.
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2012 przez eso, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 734 / 6 / 0
zycze ci tego..:) a co ty mathew mowisz jakbym nie wiedzial co to jest
przemecze sie i tyle mietki nie jestem nie>?? ja to tydzien nie spie chodze jak na zwale nie wiem o co chodzi a potem jest normalnie i pol roku nie jem psychika robi z ciebie zawodnika
  • 1027 / 5 / 0
Nie wiem jak z benzo, ale ja ostatnio usłyszałam że jednego dnia w aptece nie można wykupić zapasu na więcej niż 3 miesiące użytkowania. Czyli np. jak przyjdziesz z 5 receptami na powiedzmy XanaX, przyjmując że w opakowaniu jest 30 tabletek to może sprzedać Ci tylko 3 opakowania, a po pozostałe dwie recepty masz sobie przyjść w inny dzień.
  • 3959 / 148 / 0
matthew90 pisze:
jak czytam posty o asekuracyjnym wpierdalaniu alpry to mnie trzęsie. Kurwa, tego się nie da jeść na sportowo. Nie musisz wpierdalać odrazu 10mg naraz, żeby się wjebać. 48h przerwy nie wystarczy. Jedzenie tego w odstępach nie zdaje egzaminu. Będziesz tak jadł sobie 3 miesiące, odstawisz na tydzień i masz rzeźnie. Jak ktoś to je rok i uważa , że się nie wjebał, to może niech zrobi dłuższą przerwę niż 2 dni, nie musisz odrazu dostać padaki, alpra lubi objawiać się kurewską depresją dopiero 2-4 tyg po odstawieniu. Na początku wydaje Ci się, ze masz za sobą hujoze ale hujowo zaczyna się robić dopiero po czasie, jak trzeba bez niej żyć. Dlatego jak możecie to nie wpierdalajcie się w jeszcze większe gówno. Dlaczego tego kurwa nikt nie rozumie, jak inni, doświadczeni próbują komuś dupe uratować i ostrzegać, zeby ktoś nie musiał wyciągać wniosków ze swoich błędów?
ok, ok, bez cisnien. ;)

kurwa a zjedzenie 1mg raz w tygdoniu? nie powiesz mi chyba, ze w ten sposob sie wpierdole?

u mnie z ta alpra to jest na zasadzie "nie chcem ale muszem" bo mam mocna fobie spoleczna i potrzebuje sie tak co kilka dni czyms wesprzec co by pozalatwiac rozne sprawy itd.

mi sie ten stan nawet nie podoba za bardzo, taki mul, jak wracam do domu to zazwyczaj od razu ide w kime.

@Scierwiaz, ja zawsze place na sam koniec wizyty, przed wyjsciem gdy juz mam recepty w lapie. po prostu nie zaplac mu dopoki nie wypisze Ci recepty. ;)
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2012 przez eso, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.

Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.