Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 305 / 40 / 0
Nie zminimalizujesz. Ewentualnie poproś lekarza żeby Ci Relanium przepisał na zejście z alpry, u mnie to dobrze działało. Ale dwie paczki w trzy dni to w c**j dużo i ciężko będzie tu coś zminimalizować
  • 2255 / 383 / 0
Raczej L4, dieta, nawadnianie i silna wola
  • 482 / 96 / 0
Jej! ogarnąłem sobie słoiczek xanów (Pfizer) 2mg. Czyli teraz przez 4 tygodnie będzie zamiana opio na benzo. Nie wiem czemu ale high po alprazolamie powoduje u mnie większą euforię niż po clonazepamie, w którym zawsze mi czegoś brakowało. Naprawdę uwielbiam alprazolam. Pozwala mi on wyjść z opio oraz czuję się po nim jak lepsza wersja siebie.
Ostatnio zmieniony 10 stycznia 2022 przez anonimowy18, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3901 / 562 / 0
@wsrh15

Czekaj ziomeczku, ale paka jaka? bo nie napisałeś. 0.25? 0.5?
No powyzej to juz bylby jakiś kosmos %-D
Obstawiam, ze nizsze bo osoba nie bioraca w ciągu bez kosmicznen tolerki raczej nie zjadłaby 20mg alpry w ciagu jednego dnia? :uwaga:

Jak żyjesz?
Ostatnio zmieniony 10 stycznia 2022 przez lol, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 586 / 123 / 0
To jak to jest silniejszy klon czy alpra?

Taki mały żarcik.
  • 305 / 40 / 0
10 stycznia 2022anonimowy18 pisze:
Jej! ogarnąłem sobie słoiczek xanów (Pfizer) 2mg. Czyli teraz przez 4 tygodnie będzie zamiana opio na benzo. Nie wiem czemu ale high po alprazolamie powoduje u mnie większą euforię niż po clonazepamie, w którym zawsze mi czegoś brakowało. Naprawdę uwielbiam alprazolam. Pozwala mi on wyjść z opio oraz czuję się po nim jak lepsza wersja siebie.
Nie idź w to ziomek, bo tylko se życie zrujnujesz. Też się po alprze czułem jak lepsza wersja siebie, ale to bardzo iluzoryczne, bo tak na prawdę jesteś niewolnikiem substancji. Jak Ci zacznie brakować to będzie prawdziwe piekło, wiem bo przez trzy lata byłem takim niewolnikiem wmawiając sobie ze "jestem lepszą wersją siebie". Obecnie już trzy miechy nie biorę i jest to najbardziej wartościowy okres w moim życiu. Wierz mi, nie ma nic lepszego niż być lepsza wersja siebie na trzeźwo.
  • 191 / 9 / 0
10 stycznia 2022lol pisze:
@wsrh15

Czekaj ziomeczku, ale paka jaka? bo nie napisałeś. 0.25? 0.5?
No powyzej to juz bylby jakiś kosmos %-D
Obstawiam, ze nizsze bo osoba nie bioraca w ciągu bez kosmicznen tolerki raczej nie zjadłaby 20mg alpry w ciagu jednego dnia? :uwaga:

Jak żyjesz?
1 mg. Jestem pojebany z tym benzo jak mi juz wpadnie w lapy. Trace nad soba kontrole i jem jak cukierki.
  • 586 / 81 / 0
Nie ty jeden, ale to pewnie siedzi w psychice, że wiecej tabletek = fajniej %-D mi czasami dochodzilo do 15mg z tabletek po 2mg a potrafilem czuc sie trzezwy, szkoda ze tak mi sie tylko wydawalo.
Jestem dość trudny.
  • 3573 / 581 / 1
11 stycznia 2022Nicholas6000 pisze:
10 stycznia 2022anonimowy18 pisze:
Jak Ci zacznie brakować to będzie prawdziwe piekło, wiem bo przez trzy lata byłem takim niewolnikiem wmawiając sobie ze "jestem lepszą wersją siebie". Obecnie już trzy miechy nie biorę i jest to najbardziej wartościowy okres w moim życiu. Wierz mi, nie ma nic lepszego niż być lepsza wersja siebie na trzeźwo.
Masz rację Ale weź pod uwagę że dla niektórych kłopoty ze zdrowiem psychicznym to rodzaj kalectwo m dla którego leki są tak jakby protezą niby okulary lub wózek inwalidzki albo aparat słuchowy.
tak już jest.
Mając do wyboru leżenie w domu w łóżku całe dni albo aktywne uczęszczanie do ludzi praca spotkania co prawda na połówce alpry- dopóki masz kontrolę nad ilością nie widzę w tym kłopotu.
Nie każdy na trzeźwo morze nad sobą popracować i osiągnąć taki rezultat jak Ty.

Piszesz bardzo mądrze gratuluję ci wytrwałości i życzę jak najlepiej przyjacielu! :)
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 482 / 96 / 0
Mój wpis o tym, że "uwielbiam" alprazolam był pisany pod wpływem 2mg. Teraz na trzeźwo widzę, jak groteskowo to brzmi i będę starał się jak najrzadziej go brać. @Nicholas6000 Bardzo fajnie to ująłeś i będę starał się naprawdę ograniczać spożywanie tego słoiczka i na pewno nie dzień w dzień. Pozdro!
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.