Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 340 / 52 / 0
Jeśli walisz 30 mg dziennie to chyba kurwa musisz mieć pod domem hurtownie Alpry 😜
  • 163 / 10 / 0
Jak radzicie sobie z sennością po benzo? Nawet kiedy kawa nie za wiele daje? Próbuje wyszukiwać sobie zajęcia żeby nie myśleć o śnie, ale to uczucie chwilowego przysypiania już mnie dobija.
  • 1974 / 524 / 0
Mi pomaga kofeina, jak przysypiam to za duża dawka.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 340 / 52 / 0
Może jakiś stymulant? Na mnie działa monster i wykrwuście działa pobudzająco i aktywizująco też w dawkach ćpuńskich tramadol ale niech się wypowiedzą mądrzejsi czy to jest wogule bezpieczne..
  • 16 / 2 / 0
Panowie znalazłem stary oryginalny Xanax w szafce, z tym że date ma do 01/2015 i czy teraz jak go opierdole to coś mi się stanie? XD Tabletki wyglądają bardzo dobrze są ładne nie pokruszone i wszystko wygląda legitnie. Próbował ktoś brać aż tak stare benzo?
  • 1070 / 137 / 0
Ja niedawno wszamałem tabsa zolpi z 2015 roku i żyję, ale ja to ja %-D
  • 11 / / 0
Mam pytanie, czy jest prawdopodobieństwo uzależnienia od alprazolamu branego 2 razy w tygodniu w dawce 1,5 mg na dobę przez okres przypuśćmy 6 miesięcy?
  • 1534 / 196 / 0
tak jest.
  • 124 / 6 / 0
Mam podobne pytanie ale bardziej generyczne - jak (nie)wiele potrzeba żeby poczuć fizycznie efekty odstawienne alpry? Ostatnie dwa tygodnie biore od czasu do czasu dawki do 2-3mg na wieczór, ze 3 razy po dwa dni z rzędu, w międzyczasie 1-2 dni przerwy i dzisiaj mnie jakby łapał mały niepokój, ale też jestem skacowany troszkę i nie wiem czy to już odstawka po alprze czy alko...
  • 3237 / 551 / 0
Wystarczy niecały tydzień brać małe dawki żeby odczuć dość silne odstawienie. 2-3 dni przerwy to mało jak przewlekle zażywasz. Strasznie szybko i mocno cholerstwo uzależnia.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.