Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 397 / 3 / 0
UltraViolence pisze:
Ja od siebie polecam BB-22, na chwilę obecną mój ulubiony z legalnych kanna.
Oby, oby. A polecacie zrobić osobno maczanę z BB-22 i osobno z próbki STS-135, czy rozpuścić wszystko razem i namaczać? W miksach tolerka też tak szybuje?

To moje pierwsze kroki w świecie kanna, także niektóre pytania mogą być kretyńskie, wybaczcie.
Uwaga! Użytkownik doppelganger nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2717 / 515 / 0
Jak chcesz robić mix to zrób dwie oddzielne maczanki i dopiero je wymieszaj.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 397 / 3 / 0
Poważnie? Ale jest jakaś podstawa, że tak będzie lepiej, czy po prostu zrobić tak, żeby mieć szansę spróbowania każdego z osobna?
Uwaga! Użytkownik doppelganger nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 425 / 3 / 0
Bo będziesz mógł popróbować w różnych proporcjach i zmieszać tak, jak Ci się spodoba.
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 397 / 3 / 0
Nie chciało mi się rozdrabniać, chuj tam :P Wsypałem wszystko do spirola, rozpuściłem do klarownego roztworu, wsypałem 20g tytoniu, nasączyłem, teraz schnie. 0,5g BB-22 i 0,1g STS. Nie wiem czy nie będzie za mocne, ale to najwyżej przemieszam z normalnym tytoniem.

Bo jak wcześniej pisałem, wolę sobie zjarać skręta do końca niż się bawić w jakieś przypałowe zioła i lufki. Stąd obawa o moc.
  • 1628 / 198 / 0
Imo nie poczujesz tego STSa w takiej proporcji z BB-22
  • 397 / 3 / 0
Ale nie wydaje Ci się, że "jakoś" na pewno wpłynie? Wysuszyłem w mikrofali małą ilość, reszta schnie sobie powoli. Zrobię teścik dam znać jutro bo spierdalam do wyra.
  • 397 / 3 / 0
Nie mogę edytować, proszę o scalenie.

Zrobiłem sobie takiego cieniutkiego skręciora wczoraj, spaiłem do połowy i miałem dość. W senie wystarczająco jak dla mnie. Idealna zamuła, nawet nie wiem kiedy usnąłem :P Myślałem, że będzie jakaś tolerka krzyżowa z AKB (w sumie może i jest) ale działało elegancko. Chill i spać, powinni to zalegalizować i sprzedawać jako naprawdę skuteczny lek na bezsenność :) Tak ze 3-4 godziny wcześniej brałem benzo, więc pewnie miało to jakiś wpływ, ale i tak jestem zadowolony. Git. Polecam.
  • 422 / 3 / 0
Aceton/spirytus - dowolnie zamienne dla wszystkich kanna? Interesuje mnie przygotowanie mieszanki z 5F- lub zwykłego AKB-48 - czy można zrezygnować z acetonu na rzecz spirytu?
Uwaga! Użytkownik zWidzian nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2717 / 515 / 0
zWidzian pisze:
Aceton/spirytus - dowolnie zamienne dla wszystkich kanna? Interesuje mnie przygotowanie mieszanki z 5F- lub zwykłego AKB-48 - czy można zrezygnować z acetonu na rzecz spirytu?
Można, ale po co? Aceton o wiele lepiej się sprawdza.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
ODPOWIEDZ
Newsy
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.