Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
Zablokowany
  • 207 / 13 / 0
selegilina ma coś w sobie takiego ze dziala na mnie w charakteryttyczny sposob w biorac pod uwage cale spektrum dlugofalowego dzialania ,zastanawiam sie jakby mozna to naprawic , siedzac spokojnie przed kompem z herbatka swietnie mi sie przyswaja wiedze ,dobra koncentracja ,wiekszy zasob slow w rozmowie , nie gubie sensu w moich wypowiedziach lecz .. po dwoch trzech godzinkach , efekt koncentracjii czytajac spokojnie artykuły i przyswajajac wiedze z farmakologicznych lektur dalej idzie wysmienicie , lecz w kontakcie z ludzmi jestem troszke jakby pozbawiony uczuc , i mniej wyluzowany i troche bardziej sie denerwuje .. to taki side efekt po sele .
  • 761 / 13 / 0
Ja podniosłem dawkę choliny do 1g i ALC do 2,5. Ciekawy jestem czy nasilą mi się efekty.
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3363 / 360 / 0
Ej koledzy hemicy, a co na hipersraczke? Sram codziennie po piec razy i nie wiem czy to dobrze dlatego prosze o rady. Czy cholina i cynamon mi cos pomorze? Pilne!

Prosze, ludzie, wiele pytan bylo juz po kilka razy zadawane, a co rusz pojawiaja sie te same pytania tylko ze bardziej pojebane xD

JohnyHa, dobra robota, jestes moim przykladem.
  • 3363 / 360 / 0
no moze, trudno mi troche z czterema jezykami.

JohnyHa, znasz moze jakies ciekawe ksiazki o neurologii i ogolnym 'dopingu mozgu'? Chetnie bym cos ogarnal, mam troche wolnego czasu. Same podstawy bylyby ok, chociaz mam juz troche wiedzy o neuroprzekaznikach i podstawowej neurologii.
  • 207 / 13 / 0
wczoraj na wieczor po popoludniowej dawce selegiliny nie swiadomie zrobilem sobie sok z wycisnietych owocow w tym z jednego duzego grejpfruta .po godzinie dziwnie zaczelem sie czuc tak nie swojo ale w pozytywnym sensie czulem dopamine i duza empatie . jadlem swojego czasu troche rc i nie przesadzam . jakby to bylo jakies subtelne placebo to bym nie kminil pol godziny co jadlem wczesniej a tak przypomnialem sobie o tym soku . dzis sprobuje jeszcze raz bo bardzo podobalo mi sie to rozjasnienie mojej zrytej czapki . nie wiem czy to bezpieczne ale laczyl ktos sele z sokiem grejpfrutowym ?
  • 0 / / 0
Witam, jakiś czas temu kupiłem noopept na allegro ale słabo na mnie działa, a nawet bym powiedział, że graniczy z placebo. Jak to jest z zamawianiem oryginalnego na ebay.com ? Będę miał jakieś nieprzyjemności z tego powodu ? Jest jakaś możliwość dostania tego w PL ?
Uwaga! Użytkownik tea_man nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1472 / 197 / 0
kodeX, łączenie sele w dawkach do 10 mg z jedzeniem zakazanym przez "Kodeks użytkowników iMAO" jest bezpieczne, bo wtedy sele blokuje tylko iMAO-B nieodwracalnie. Jedyne ryzyko może wystąpić w przypadku blokady nieodwracalnej iMAO-A, w wyższych dawkach selegiliny.

Problem z jedzeniem nie występuje też przy odwracalnych iMAO-A (np. moklobemid), jednak na ulotkach nadal jest ostrzeżenie, w razie czego.

W każdym razie na sobie też sprawdzałem ten fakt w praktyce i na moklo mogłem jeść co tylko chciałem (nawet na dawkach ponad 600 mg), z kolei nigdy nie wrzucałem selegiliny więcej niż 15 mg, więc tutaj się nie wypowiem czy odczułem jakieś problemy.
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 196 / 7 / 0
Mam problem (znów Qrva :( ,wiecznie coś :wall: )

Od prawie tygodnia chodze lekko otępiony/odrealniony bo niewiem jak to inaczej nazwać.Takie otępione zmysły jakby.
Pojawilo się to po imprezie gdzie poszło sporo %, :*) wcześniej ładowałem na codzień pieprz,DXM,Kurkume,lecytyne + starałem sie uzupełniać sód.
Ktoś wie dlaczege to może być ? Może zamało sodu ?

P.S Rok temu miałem wstrząś mózgu,sztanga mi yebła w łep %-D ten stan obecnie jest podobny tylko w duzo mniejszym stopniu niż wtedy.
Never give up !
  • 1472 / 197 / 0
Takie lekkie odrealnienie mam jak jestem odwodniony, np. po przepiciu jak nie uzupełnię magnezu potrójnie, sodu i potasu. Walnij z 6 asparginów i na następny dzień powinno być git.
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 207 / 13 / 0
@Tyler dzięki za info bo zielony jestem jeśli chodzi o imao i diete ,.. a szkoda bo myslałem że to bedzie moj motywacyjny mix, od tamtego dnia znow troche rozchwiany chodze , myślałem ze zdrowa dieta , rzucenie szulgów i koniec z alko i ssri coś da .. jak nie bedzie lepiej to pewnie znowu wróce do starych nawyków i zarzuce wenlafaksyne.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.