4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1345 / 6 / 0
Może się boi, że mu wyjdzie sam benzaldehyd.
Ja jak pierwszy raz pukałem kota, to się bardziej bałem samego pukania, czy czegoś nie spierdolę sobie z ręką czy coś (to było pierwsze pukanie w ogóle), zdawało mi się raczej oczywiste, że jeśli roztwór nie jest fioleowy i udało mi się oddzielić kłaki od "wody", to jest ok.
Ale łapy to mi się czensuy!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bender

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • 37 / / 0
Skoro wyjdzie sam benzaldehyd to wjazd bedzie dobry. Haha.
Ale jakoś nie mogę znaleźć informacji o szkodliwym działaniu benzaldehydu. Wiki również nic nie mówi na ten temat.
  • 536 / 3 / 0
miumin pisze:
Ja jak pierwszy raz pukałem kota, to się bardziej bałem samego pukania, czy czegoś nie spierdolę sobie z ręką czy coś
Dokładnie. Taka mała paranoja, że coś z filtracją czy czymś pójdzie nie tak i potem jakiś problem z ręką :-p Poza tym logiczne się wydaje doświadczyć działania własnego produktu najpierw oralnie, a dopiero potem iv.
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 1345 / 6 / 0
Tak też było i u mnie. Dopiero po paru miesiącach i kilku wypiciach kota zdecydowałem się na IV. Może to dlatego byłem pewien, że się udał.

Bender

• 283 / 2 / 0
hmm zastanawiałem się nad ekstrakcją pseudoefedryny z tabletek, czy dałoby się np. rozpuścić je w wodzie dodać NaoH zebrać fazę organiczną, ekstrahować jakimś rozpuszczalnikiem a potem wysolić 10% r-r HCL?
  • 124 / 1 / 0
jasne ze sie da. tylko ze musialbys robic tak z 20 paczek zeby sie to w ogole oplacalo i przerabiac na metamfe lub cos tam innego, bo do kocura wystarcza to co jest.
  • 37 / / 0
Przecież wystarczy rozpuścić tabletki w wodzie i przefiltrować w strzykawce. Laktoza i inne wypełniacze zostają na filtrze.
Jeżeli chcesz dokładniej to zrób ekstrakcję izopropanolem, ta daje większą czystość niż wodna.

Poza tym po chuj ja się produkuję :D Wszystko co napisałem a nawet i więcej jest na forum....

http://talk.hyperreal.info/synteza-metk ... 13383.html (Pkt. 2)

http://talk.hyperreal.info/przepis-metk ... 36889.html (pkt. 3)

SZUKAMY !
  • 283 / 2 / 0
ta metoda jest niewygodna, sporo p-efy zostaje na filtrze, trzeba te filtry ponownie płukać, filtracja trwa długo i z tego co wyczytałem nie da się tymi sposobami pozbyć powidionu. Po prostu szukam lepszej metody ;)
  • 124 / 1 / 0
ja nawet nie filtruje masy tabletkowej od pseudoefedryny. rozpuszczam tabletki w wodzie i od razu syntezuje. potem masa tabletkowa i tak odchodzi razem z fusami a przed reacja nie trace ani miligrama p-efki. jak kto lubi :-D
  • 283 / 2 / 0
@MaxSyntetic, krąży tu opinia że część Kmno4 może utleniać właśnie te masę tabletkową zamiast p-efy. Tak mi się zamarzyło żeby zrobić krystalicznego kotka o czystości 99,9% heheheh. Ostatnie kryształy były co najmniej hmm, dziwne... ale klepały jak trzeba :D
ODPOWIEDZ
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.