Medikinet CR 40mg
Tentin 10mg
Wellbutrin 300mg
Pregabalina 450mg
alprazolam 2mg
Niestety tolerka rośnie i działa coraz słabiej... dlatego zrezygnowałem z codziennego stosowania na rzecz ewentualnego wsparcia się w razie gdybym się nie wyspał - tutaj sprawdza się nieźle, można dodatkowo łączyć z kofeiną.
ps- jak na Ciebie działa amfetamina ? , strzelam , że nie potrzeba Ci dużo by poczuć jej działanie ? ;)
Medikinet CR 40mg
Tentin 10mg
Wellbutrin 300mg
Pregabalina 450mg
alprazolam 2mg
od czwartku biorę 300mg rano i dodatkowo pregabaline tez zwiekszona , ale bedziemy na pewno ja zwiekszac teraz biore jedynie 450mg. . Salute!
Posty scalono. TL
Mózg podczas brania wellbutrinu przestraja się? Bo np podczas brania amfetaminy zaczynamy odczuwać przyjemność, mózg zaczyna kojarzyć przyjemność z narkotykiem i bez niego dopamina już nie zostaje uwalniania. Z tym że wellbutrin nie działa odrazu, podczas terapi zakładam że powinno mi się więcej chcieć i to chcenie powinno mi sprawiać przyjemność, i pytanie mózg to zakoduje jako drugs że jest dobrze bo biorę lek i znowu lipa czy będzie kodowal odczuwanie przyjemności jako związane z wykonywanymi czynnościami i znowu się zaprogramuje i po odstawieniu to odczuwanie przyjemności dalej powinno być osiągalne? Sory za zamotanie treści pytania :)
Doceniłbym, gdyby ktoś z kumatych/doświadczonych z tymi substancjami wypowiedział się, czy warto przetrzymać ten rollercoaster w oczekiwaniu na "zaskok" działania. Czy ktoś tak miał z Wellbutrinem, że w pierwszych tygodniach było lipnie, a w pewnym momencie zaskoczyło i było dobrze?
@Shrank23 widzę, że bierzemy to samo :)
Pozdr :)
Przyjmuję od 5 miesięcy 150 mg + dopełniająco 50 kwetiapiny. Początkowo brałem tylko wellbutrin i rzeczywiście z pamięcią było strasznie chujowo, mniej więcej tak jak na zbyt dużej dawce klefedronu. Rzeczy potrafiły wylatywać z głowy w ciągu kilku sekund, np. Jak przerywałem na chwilę myśl żeby wtrącić inną, i jak już do niej wracałem, okazywało się że nie było do czego. Najbardziej upokarzające było jak z kimś rozmawiałem i w pół zdania zapominałem o czym rozmawiam...
Potem wskoczyłem na 300 mg, bo 150 nie leczyło do końca objawów i okazało się, że to za dużo. Byłem wystrzelony w powietrze, ale w taki pusty, nieprzyjemny sposób. I do tego dostawałem ekstremalnych kurwic.
Jak wspomniałem na początku, koniec końców biorę z powrotem 150 i lekarz dorzucił mi kwetiapinę. Teraz jest dobrze. Oczywiście dalej to nie to samo, co przed chorobą, ale jakoś funkcjonuję, jak to w depresji - większość czasu jest w miarę normalnie, czasem strasznie chujowo. Odpowiadając na twoje pytanie - pamięć wróciła prawie do normalności. Depresja sama z siebie odbiera trochę sprawności intelektualnej, a leki raczej też jej nie poprawiają. Ale z czasem stan się poprawia, no i uczysz się żyć z tymi obciążeniami. Myślę, że jeśli po miesiącu dalej będziesz czuć źle, to zagadaj o zmianie pregabaliny; bupropionu bym nie ruszał, bo pozwala wychodzić z łóżka, a do tego nie wali po wadze i libido.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
@pol90 - ile czasu dałeś Wellbutrinowi?
Za jakiś czas postaram się dać znać, jak to u mnie wygląda. Tymczasem zdrówka wszystkim życzę :)
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).