ODPOWIEDZ
  • 31 / / 0
Zgadzam się. Ozona Cherry jest bardzo przyjemna ale niestety po dłuższym czasie się przejada i trzeba zrobić przerwę. Ja za to polecam Medicated od J.&H. Wilson. Idealna na katar i do tego bardzo mocna. :-D
  • 180 / / 0
Kiedyś dosyć często zażywałem tabaki, ale doszedłem do wniosku że nie daje mi to nic poza kurewsko wstrętnymi spływami
  • 1824 / 104 / 20
Parę dni temu kupiłem alpine, fajna tabaczka nie zatyka nosa, dobry i dość oryginalny zapach.
Chyba cierpię na jakiś kryzys, każda tabaka, zanim skończę połowę opakowania nudzi mi się %D
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni Klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - Amfetamina Buprenorfina
  • 279 / 2 / 0
Mieszaj? Alpina + redbull 2:1 lub 3:2 - na wiosnę/lato - super sprawa! ;)
  • 1824 / 104 / 20
Dobry pomysł :-D jakoś nie wpadłem na to nigdy.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni Klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - Amfetamina Buprenorfina
  • 37 / / 0
Dużo tabaki się wciągało, wolałem sniffać zamiast fajek, 10g szło w 2 dni.. Strasznie nie lubiłem różnych sg i wosów, można było wciągać tylko z rączki. Jedną z moich ulubionych była 'królewska', jest sprzedawana bez tabakierki. Jeśli teraz miałbym kupić jakąś tabake to tylko dobrego schmelzera
Uwaga! Użytkownik conako nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 65 / 1 / 0
Jak kumple poczęstowali mnie "białym słoniem" to myślałem, że się z bólu po prostu osram. -_-
Od czasu do czasu kupie sobie jakiegoś Gawitha, bo tylko te są dostępne w mojej okolicy, szczególnie Apricot przypadł mi do gustu. Fajnie tak wieczorem do whisky pociągnąć sobie tabaki :D
I Know What’s Good, I Know What’s Fine
I Know What Makes Me Feel Just Right
Don’t Wanna Have An Endless Fight

Jebać Duracell %-D
  • 45 / / 0
Kiedys czesto kupowalem "Alpina" byla w wersji mieoerj i cherry. Raczej z takich lzejszych. No i medyk zmieszany z gawithem jak chcialem mocniej przyjebac w nos. ;p
Uwaga! Użytkownik boneless nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / 4 / 0
Tabaka była domeną gimnazjum, po tym jak posypałem sobie tyle, że skończyło się na rzyganiu, od razu oddałem co miałem i stwierdziłem nigdy więcej, już lepsze są fajki do piwa :)
  • 1674 / 106 / 0
Tylko Red Bull.
Miałem chyba z 10 innych zachwalanych rodzajów a do dzis został tylko czerwony byk :)
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.