No cóż, chyba jestem zbyt wybredny jak nawet królowa benzo mi nie smakuje hehe
Chyba, że ktoś się mocno zalękniony czuje, to lorazepam podziała prospołecznie bardziej.
Ale co organizm, to reakcja, kto może niech próbuje.
08 grudnia 2021techniczny pisze: Czy tylko ja mam bardzo obniżony nastrój i wręcz wpadam w większego doła na alprze?
Jest ktos w stanie mi powiedzieć czy zamiast alpry moge wskoczyc na baclofen w dawce 10mg? Tzn wiem że mogę xd ale czy nie sprawi to że będzie jeszcze gorzej?
Oczywiście terapeuta podstawą w ciężkiej sytuacji życiowej.
Jednak Twój post jest nie do końca dla mnie zrozumiały -co to znaczy zamiast ? bierzesz alpre co dziennie ? Bo jeśli tak -ta opd była by inna
Ale to fakt, ktory moge potwierdzic - wpada sie w wiekszego dola.
Ale wkręta i wymagane L4 od pracy to jedna z konsekwencji za którą będzie trzeba mocno zapłacić.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.