4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2013 / 84 / 0
MAKbet pisze:
Metkatynon powoduje większą stymulacje czy euforię? Jeśli euforję to jaka jest jego siła w porównaniu do mefedronu/kokainy?
Euforie, porownywalna do tej po metamfetaminie (wg. naukowcow 70% mocy meth) i kokainie, jak dla mnie strzal metkotu jest lepszy niz buch Cracku sredniej jakosci.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 1521 / 73 / 0
Warto też dodać że w porównaniu do mefedronu nie powoduje 'nieogaru' i aż takiej potężnej czapy. Moim subiektywnym zdaniem mefoshi IV > kot IV, aczkolwiek po kocie jest się bardziej wyjściowym.
tekst powyżej =/= prawda
  • 2013 / 84 / 0
Dokładnie, po kocie calkowita odwrotnosc nieogaru, zajebista przejrzystosc w bani. A moim zdaniem fachowo zrobiony kotek przebija euforią mefedron.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 984 / 6 / 0
jak kiedyś zjadłem 3,5 kota oral na raz, to miałem 1,5. (3?) h silnego mefo-meco podobnego wejścia, czapa jak chuj - ale przyjemna
głupio wyszło...
  • 2538 / 215 / 0
dziwne strasznie szybko mi tolerka spada ( z czego sie oczywiscie cieszę ) , niedawno zażuciłem p.r kota standardowo z paki sud i zamiast eufori lekkie przedawkowanie :/ pierwszy raz mam takafazę po metkacie , czuje sie zdeka najebany , pamięć krótkotrwałą zdeka zjebana , dobrze ze juz łeb mnie przestał nakurwiać i niepokuj zdeka zszedł. i to tylko po nieco ponad 3 tyg. przerwy , ale w tym czasie jechałem DXM mysle że to dex obniżył tak tolerke.
Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2011 przez chlorekturbokofeiny, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1259 / 10 / 0
martwica wątroby skutecznie obniża tolerke :)
Uwaga! Użytkownik wintermute jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2538 / 215 / 0
? do czego to pieszesz ? JEśli o to biega to wciągu tych 3 tygodni DXM było 3 razy zażute 3 plat. Bo faktycznie z mojej wypowiedzi wynika jakbym przez 3 tyg dzień w dzień brałdxm , sorry poprawiam sie.
  • 31 / / 0
ej serio, jadlem dexa codziennie przez kilka(nascie) dni i kot robi duzo mocniej i dluzej
  • 353 / 5 / 0
Szczerze mówiąc to mnie zachęciliście do zrobienia kota. Jak znajde czas to go przygotuje i napisze jak osobiście porówuje do w/w substancji. Już się nakręciłem :)... Zastanawia mnie tylko jak wygląda ta 'trzeźwość umysłu' ? Bo po mefie dawałem rade funkcjonować mimo słowotoku i empatii nie było tak wielkiej 'czapy' chyba ,że za duża krecha poszła więc raczej po metkacie też nie będzie problemu jeśli jest słabszy. Niestety nie mam tego komfortu i prawie cały czas musze być 'wyjściowy'
he he hellmans pisze:
I jednak roznica jest zauwazalna, mef jest silniejszy, ale to moze tez zalezne od dawek, bo swego czasu bylam tak zmefedroniona, ze tracilam rachube.
Mam tak samo, brałem to w hurtowych ilościach i dostęp padł przy delegalizacji. Po roku naszło mnie na szukanie zamiennika lub czegoś co fajnie miksuje się z opio.
  • 1450 / 19 / 0
Jak się ma trwałość siarczanu(VI) do chlorowodorku? Mam na myśli sól po odparowaniu wody.

Odpowiedź w FAQ - surveilled
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
ODPOWIEDZ
Newsy
Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.