Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 34 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: antyk »
Dobra dobra, to ja mam problemy, nie Ty :-p Chyba, że Cię tak strasznie martwi, co się ze mną stanie, byłbyś prawdopodobnie jedyną osobą na ziemi, którą to obchodzi %-D Mnie nie obchodzi, czy mnie zmasakruje, czy wychuja, jak dxm, raz się żyje i prawdę pisząc, mogę zakończyć życie nawet teraz (tylko nie strzelajcie, bo mi monitor rozdupcycie) :blush: :-p

Ech, skoro próbowali jarać i nie kopie, to trza będzie zjeść ten syf :-/ Przetrwam, przetrwałem gałkę muszkatołową, przetrwam i to ;]
Gitara, ognisko, tu leją się po pyskach,
Słońce, jezioro, ich trzech, ale nas czworo...
  • 2879 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Nie poświęcaj się aż tak.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 90 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Przemeg »
zastanawia mnie podanie benzy analnie ale te resztki soli pozostałe z benza moga troche drażniąco chyba podziałac na pewne partie ciała %-D
"Heroin, be the death of me
Heroin, it's my wife and it's my life" - Velvet Underground
  • 2879 / 100 / 0
W zbyt dużym stężeniu niewątliwie zadziała żrąco, jak kiedyś jadłeś benzę bez żadnej zewnętrznej osłony to powinienneś wiedzieć w jaki sposób działa na gardło i przewód pokarmowy (piecze gorzej niż jakikolwiek alkohol).
"Czuję się gwiezdnie"

• 186 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: chem1st »
Czego to nie wymyślą dla ominięcia smaku. Może i.v.?
  • 124 / / 0
Nieprzeczytany post autor: John »
Jezus pisze:
W zbyt dużym stężeniu niewątliwie zadziała żrąco, jak kiedyś jadłeś benzę bez żadnej zewnętrznej osłony to powinienneś wiedzieć w jaki sposób działa na gardło i przewód pokarmowy (piecze gorzej niż jakikolwiek alkohol).
nom, kiedyś wpadłem na genialny pomysł żeby rozpuścić benze w minimalnej ilości wody tak żeby można to było jednym łykiem zaaplikować i odradzam... Traumatyczne przeżycie. Migdałki mi tak spuchły że mało co się nie udusiłem.
  • 43 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Uriel »
niedawno zrobiłem sobie benze. Ale jeszcze jej nie zażywałem, chciałbym ją wziąsc za jakieś 1-2 tyg. Czy ona się do tego czasu nie zepsuje albo coś ???
1:

a benza to psychodelik?

2:

nie, to kurwa
  • 2879 / 100 / 0
Jeżeli masz ją w formie suchego materiału, to raczej nie powinno nic się stać. Jeżeli masz ją w płynie, to woda zacznie parować, a sama benza / lub benza z solą zaczną się krystalizować na ściankach naczynia.

Tak na marginesie, po co robić sobie benze 2 tygodnie przed tripem ? %-D
"Czuję się gwiezdnie"

• 43 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Uriel »
hmmm..... dobre pytanie %-D
może wykorzystam ją wcześniej i chce mieć ją zawsze w pogotowiu gdy nadarzy się okazja :D
1:

a benza to psychodelik?

2:

nie, to kurwa
  • 1069 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
John pisze:
Jezus pisze:
nom, kiedyś wpadłem na genialny pomysł żeby rozpuścić benze w minimalnej ilości wody tak żeby można to było jednym łykiem zaaplikować i odradzam... Traumatyczne przeżycie. Migdałki mi tak spuchły że mało co się nie udusiłem.
miałem podobny motyw z tym, że jak wlewałem do gardła wyleciała mi nosem bo za bardzo sie przechyliłem :moody:
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.