[ external image ]
Tylko kurwa, z zaśnięciem był niezły kłopot, 8h po ostatnim buchu postanowiłam, że pójdę spać i dopiero 2xklon + 2x estazolam + 2x midazolam + 2xpiwo uśpiło mnie na jakieś 3 godziny xd
A i na przyszłość; duża różnica między vapo a iv? :-D
Jak jestes w ciągu to , z zaśnięciem może być lekki problem i sen będzie krótszy , ale można się wyspać spokojnie ;] ... w sensie 2-5h .
Moje spożycie zakończyło sie na paleniu i nigdy , ale to nigdy nie podam sobie i.v ;) ... nie to że nie wiem jak ( wręcz przeciwnie ) , ale tej chociaż 1 zasady się trzymam i trzymać będę . Za to bez problemu mogę innym i.v i.m i.o , s.c , i.t ( s.l p.o i p.r każdy sobie sam zapoda ;P ) .
Jak odróżnić ... ciężka sprawa wytłumaczyć a jeśli nie masz " zaufanego " tudzież pewnego źródła i zaczynasz to wałki się zdarzyć mogą ... nie masz kogoś oblatanego w tym temacie by zanim zdecydujesz się kupić spojrza łby tylko , ew troszkę p.o ... ale to ilość znikoma ... by smak złapać . ;)
Sporo randomowych osób tutaj pisze o swoim kontakcie z tą substancją, a byłem święcie przekonany, że by w Polszy się nią raczyć trzeba znać odpowiednie towarzystwo - i to nie takie jak przy kwasie czy herze - naprawdę "odpowiednie". Elita, te sprawy. Tzn. zdaję sobie sprawę, że wśród szaraczków też lata meth, ale nie chodzi mi o towar, który jest słabszy od obecnych ketonów. Tak dużo osób tutaj ma takie koneksje, czy tak wiele osób tutaj dostaje wyjebki i się cieszy dobrym kryształem?
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
A tak ogólnie to chyba nie da się odpowiedzieć na to pytanie, nie ma protipa - jak już to ja, jakbym desperacko potrzebował i znał jakiś pigularzy na Czechach (nigdy się tym nie interesowałem, ale raczej problemem wielkim to nie jest - wręcz podobno stadami tam pełzają z XTC w konkretnych barach i niejednokrotnie sami podbijają z pigułami - to właśnie ich spróbowałbym zapytać jakoś dyskretnie, albo lataj po prostu po centrum nago z napisem "NEED meth NOW SRSLY!" jebnięte na środku klaty jakimś ładnym tagiem i też może się uda. Dodaj też na dupie "Per rectum ad astra" - poetyckie i świadczące o zaangażowaniu w sprawę + jeszcze większe zwrócenie na siebie uwagi. Może akurat zobaczy to któryś z bossów jednego z czeskich karteli i da towar za darmo. Istnieje prawdopodobieństwo, mógłbym policzyć uwzględniając populację, zagęszczenie centrum i inne rzeczy, ale mi się nie chce. Na oko zresztą już widzę, że jest dość wysokie.
No i jeśli chodzi o jakość to jest pierwszorzędna, przezroczyste kryształy, 20 mg sniffem już robi dobrze.
ale to kupują "nowicjusze" .. coby nie padli od razu? .Tak ładnie dile dbają o klientów
NS ... kilkadziesiąt km od mojej mieścinki ... to samo województwo ,ale jednak już bardziej w stronę centrum Polski i co ? ... i nie znają ryżu , nie jest tam az tak popularny i trzeba się postarać by coś znaleźć ... . Znajomy posypał grudkami , [rozgniecione , porobione ścieżki ... ] wiadomo , że były malutkie , wszak był to ich 1 raz ( F biorą od X lat jednak ilość ryżu a F jest trochę inna... <na początku > z takim drwiącym uśmieszkiem ale siuuup sceptycznie , ale już po chwili trochę się zdziwili - pozytywnie
Także ... nie sądzę bym miała jakiś nędzny żeniony syf :]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
Medikinet CR 40mg + 20IR
Tentin 10mg
Wellbutrin 300mg
Pregabalina 450mg
alprazolam 2mg
Amisan 50mg
baclofen 75mg - 1-2 x w tyg . żeby przypomnieć sobie ,że życie jest spoko
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.