Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 190 / 2 / 0
Mój kolega miał zjazd po brefie. Objawiał się on ogólnie depresyjnym samopoczuciem, na które świetnie pomagało mu benzo (myślę, że GBL też jest dobrym pomysłem). Niektórzy bardzo mocno odczuwają wypłukanie z serotoniny. Takie sprawy są bardzo indywidualne i nie wiem czego tu się czepiać.
  • 571 / 28 / 0
Ktoś wie czy brefedron w ogóle podziała jeśli jednocześnie bierze się ssri? Bo takie 3mmc na mnie nie działa wcale, niezależnie od ilości...
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
z tego co wiem brefa nie mozna stosować przy ssri. albo w ogóle nie klepnie, albo zespół serotoninowy murowany.
  • 131 / 2 / 0
rafalzientala pisze:
z tego co wiem brefa nie mozna stosować przy ssri. albo w ogóle nie klepnie, albo zespół serotoninowy murowany.
Mnie przy 100mg sertraliny dziennie "nie klepło" 400mg, jak już zresztą pisałem stronę wcześniej.
Emil Cioran był smutnym nihilistą cierpiącym na bezsenność i napisał, że życie to zły gust materii.
F84.5
Forum [H] -groza powszechnej anomii. Nie przesiąkajmy upadkiem, dbajmy o siebie. Można nie ćpać i żyć. Cel: zdrowie psychiczne. Szukam sposobów.
  • 137 / 10 / 0
dlaczego 4-BMC jest tak mało popularny? ;) Praktycznie się go nie promuje, a u vendorów brak. Jak dla mnie to cały czas nr. 1 w porównaniu do shizogennych i kardiozwałowych 3-MMC i 4-CMC.
  • 381 / 11 / 0
Dlatego że nie działa przy tolerkach jakie ludzie maja zazwyczaj :-P
Anaboliczny dżentelmen.
  • 47 / 4 / 0
działać podziała ale trzeba ładować po 500+mg
  • 61 / 1 / 0
mikeleangelo pisze:
dlaczego 4-BMC jest tak mało popularny? ;) Praktycznie się go nie promuje, a u vendorów brak. Jak dla mnie to cały czas nr. 1 w porównaniu do shizogennych i kardiozwałowych 3-mmc i 4-cmc.
Ja po torbie 3-mmc mam mniejszą zwałe,w poròwnaniu ze zwałą po przerobieniu połowy torby brefa.
Serce po 3 dopiero czuje na 2-3 dzień ciągu,po brefie w poròwnaniu po 1 czułem je na zejsciu.Moje drugie pol ma podobnie, ale to wszystko zalezy od osobnika. Dla mnie bref jest fajny na jeden wieczorek,łyk plus dożutka i finish. (a u większości bywa, że jeden dzień to mało)

Pewno to też jeden z powodòw.
Ostatnio zmieniony 01 stycznia 2015 przez groszek konserwowy, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 137 / 10 / 0
Sinnis pisze:
W końcu przypomniałem sobie jak działa prawdziwy brefedron :) Euforia wg mnie poziom wyżej niż na 3mmc, empatia kosmiczna, nic tylko rozmawiać i rozmawiać bez jakiejkolwiek spiny. Czuję się jak młody bóg. Obraz fajnie klatkuje, czuć rozlewającą się po głowie serotoninę, muzyka brzmi przecudownie, jednocześnie taka fajna trzeźwość, "czyste" myślenie. Jedyne co przeszkadza to spory szczękościsk, ale to pikuś.

Dawka około 350mg. Pluszowość, znika taki nieuzasadniony strach, ci którzy mają z tym problem wiedzą o co chodzi, nie mam problemu zagadać do dziewczyny, nie boję się niczego. Nic się nie chce za bardzo robić poza siedzeniem czy też leżeniem.

Miłość w proszku :heart:

Dla mnie ten opis - to prawdziwy opis Brefedronu. A jeszcze prawdziwszy był na blogu M-B, który niestety już nie funkcjonuje :-( Ale wiadomo, wszystko zależy od konkretnego osobnika, albo po prostu... od towaru, towar towarowi nie równy tak samo jak vendor vendorowi niestety. Ja mam bardzo dobre przeżycia związane z Brefedronem, jedynym minusem jest ten okropny ból po sniffie, albo to jak się czuje rozpuszczającą bombkę w żołądku, tak poza tym coś pięknego. I ta senność i rozleniwienie na zejściu. Poezja.
  • 61 / 1 / 0
mikeleangelo pisze:

Dla mnie ten opis - to prawdziwy opis Brefedronu. A jeszcze prawdziwszy był na blogu M-B, który niestety już nie funkcjonuje :-( Ale wiadomo, wszystko zależy od konkretnego osobnika, albo po prostu... od towaru, towar towarowi nie równy tak samo jak vendor vendorowi niestety. Ja mam bardzo dobre przeżycia związane z Brefedronem, jedynym minusem jest ten okropny ból po sniffie, albo to jak się czuje rozpuszczającą bombkę w żołądku, tak poza tym coś pięknego. I ta senność i rozleniwienie na zejściu. Poezja.

2-1,5 roku temu bref był w dużo wiekszej ilości sklepòw dostępny, więc można było sorty potestować.
Nikt nie mòwi,że bref źle działa,bo działa genialnie empatycznie, ale zwały ukryć się po działaniu też nie da.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.