Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
W jakim wieku zacząłeś/ęłaś ćpać?
Mniej niż 13
202
6%
13-15
1200
36%
16-17
1211
36%
18-19
412
12%
20-21
158
5%
22-23
72
2%
24-25
19
1%
26-27
21
1%
28-30
8
0%
Więcej niż 30
46
1%

Liczba głosów: 3349

ODPOWIEDZ
  • 3575 / 582 / 1
19-20 zaczęło się od spiceow a akademiku, później apteka. W sumie już 1/3 życia przecpana= zmarnowana.
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1345 / 147 / 8
zacząłem od Acodinu w młodym wieku.
później hajp pokazywał nowe drogi
podbaza/gimbaza
od zawsze fascynowały mnie substancję psychoaktywne.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 57 / 4 / 0
alko ok 13 lat
mj ok 16
Szlugi ok 14

mj spoko reszta wali chujem
Uwaga! Użytkownik FarmieExpa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 112 / 8 / 0

FarmieExpa pisze:

mj spoko reszta wali chujem

Spokojnie byczku, skończysz 16 lat to mama zwiększy ci kieszonkowe i kupisz sobie lepsze narkotyki.
  • 3 / / 0
17
  • 152 / 6 / 0
miałem 19 lat jak wziąłem pierwszą pigułę, nie myślałem później o narkotykach w ogóle do czasu aż przyszedł znajomy i zaproponował nam ćpanko, to było jakieś 7 msc później,
  • 3854 / 315 / 0
Ciekawe, że nikt nie spotkał mitycznego dilera pod szkołą, z pierwszą działką za darmo, ofc.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 623 / 44 / 13
Pierwszego dilera oferującego darmową działkę spotkałem na [H] (sample), a szkoda.
RIP UNCLE HOWIE [*]

---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
  • 1141 / 116 / 0
Jak to kurwa szkoda?
Dostaleś za darmo i szkoda?

No chyba że hexen był w samplu albo u47, wtedy faktycznie szkoda
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 571 / 28 / 0
16 lat
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.