Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 80 / 1 / 0
11 czerwca 2020Dezo pisze:
A czemu mając wiedzę o MDMA, założyłeś, iż keta może z nią konkurować na płaszczyźnie empatii I samopoczucia?
Ktoś kiedyś wspomniał o wywiadzie Madonny. Kiedy Special K "niby" imho, wyparła MDMA w stanach w latach 90. . Lubię zajebać ketaminę czasami. Zazwyczaj w mixie z fetą lub koksem. Zazwyczaj nie pamiętam nic po k-hole. Jak zmiksuje z fetą, zawsze pamiętam jazdę. Chociaż miks K i stimów jest niebezpieczny, jednak bardzo popularny. MDMA i ketamina są w chuj różne. Na imprezie w klubie, kety bym nie zajebał.
  • 77 / 7 / 0
No są ultra inne, może jakbym przerobił z 10g kety to bym czuł się z nią pewnie na tyle by iść w balet. Tak to podobnie jak ja opio, ludzie mnie wkurwiają w 70% kontaktów bezpośrednich
  • 370 / 37 / 0
nie łącznie k-hole z k-popem. Nigdy
  • 430 / 26 / 0
Mi tam wszystko co muzycznie związane z elektroniką pasuje do holea, głownie chodzi o sekcje rytmiczną. W dziurze ireytuje mnie "żywa perkusja" a wszystko faluje i opiera się o elektroniczny bit i bas.
  • 50 / 8 / 0
Jak się ma sprawa z waleniem kety IV? Będę mieć okazję spróbować na wyjeździe po raz pierwszy, przyjaciel ma kurwa obsesję na punkcie tej drogi podania i mi też to proponuje. Tylko trochę się boję, że moje serce może tego nie wytrzymać, mam nadciśnienie i wolałbym mu się nie przekręcić.
smile junkie
  • 916 / 169 / 0
11 czerwca 2020papiereklakmusowy pisze:
09 czerwca 2020michass90 pisze:
09 czerwca 2020DelicSajko pisze:
Dla mnie lepiej obie na raz ale zależy czego ty oczekujesz.
Oczekuje hmm euforii mega dobrego samopoczucia MAX empatii itp tej miłości do świata pewności siebie chęci do rozmowy
To o czym mówisz dadzą ci empatogeny, dysocjanty to raczej drug dla samotników.
Dla kosmicznych podróżników.

Urodzony zbyt późno by odkrywać nowe lądy zbyt wcześnie by latać na inne planety ale idealnie by zamówić sobie ketę z internetu.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 290 / 55 / 0
Jak to jest z ultra empatycznymi osobami co K zażywają? W sensie o potencjał uzależniający.
Ja przykładowo nie czuję parcia na dorzutę, chyba ,że wcześniej tak zaplanowałem. A z kolei moja koleżanka (mega mocno czuje emocje innych i jej się udzielają) po pierwszym kontakcie z Panią K w dawce do dziurawienia, gdy już otrząsneła chciała tylko więcej i mówi, że w życiu nie doznała czegoś tak przełomowego dla niej (wsm sie nie dziwie).
Koniec końców odradziłem jej, powiedziałem jak jest z tolerką i że nie opłaca się i, a nóż nos tryśnie krwawym glutem przy obiadku z rodzinką. Trochę pogadała, ale git i że nie może się doczekać nexta. Tylko tu poddaję pod wątpliwość tego "nexta", bo nie wiedziałem, że tak można zareagować na ten dziwny, psychodelicznie dysocjujący specyfik. Ocb?
  • 370 / 37 / 0
wiadomo, że keta i opio to sprawa niebezpieczna.
Lubie oxy, czasami jem małe dawki (10-20mg), żeby osiągnąć małą stymulację.
Ile odczekać po zażyciu oxów do zajebania troszku ketki po nosku (<100mg) w celach euforycznoantydepresyjnych i ketflix?
Analogicznie
Ile odczekać po zażyciu ketki do zajebania oxów?
  • 46 / 1 / 0
@Up
Przy tak małych dawkach jak 10-20mg to równie dobrze mógłbyś zacząć w trakcie kete walić, ALE od małych dawek żeby zobaczyć reakcję (10mg bym zaczął), żeby Ci czasem do głowy nie przyszło walic krechę 100mg od razu. Jesli cos mixujesz to jednak zalecał bym zaczynać od mniejszych dawkek i obserwować.
  • 916 / 169 / 0
Mi opiaty wychodziły tak że większą euforię i pobudzenie ale mniej noddowania miałem po 1/3 dawki opio i 4/5 dawki dyso. Dla większego nodingu waliłem pełną dawkę opio i 1/4 zwykłej dawki dyso oraz hydroksyzynę. BO mimo wszystko to pobudzało. Ale ja miksowałem z doskonale znanym mi kompotem z maku od którego wiedziałem czego i jak długo się spodziewać, niemniej jednak raz zapomniałem o oddychaniu i zrobiłem takie wuheeeee i dopiero się obudziłem że trza oddychać. To było dawno temu. Od tego czasu praktycznie zupełnie odpuściłem sobie opiaty, a by walić dyso robię przynajmniej tyle przerwy by nie czuć już żadnych oznak skręta. Nawet boję się trochę leczyć skręta dysocjantami chociaż to super sposób i polecam, nie raz na skręcie można odczuć resztkę opiatowej euforii.
Jeżeli chcesz naprawdę bezpiecznie to od oxy bym robił przerwę przynajmniej 24 h ,a od ketaminy około 3 godzin od końcówek lotu. Dlaczego tak? Ponieważ keta wzmocni wejście i ustabilizuje peak oxy dając lepszą euforię i zbijając tolerancję natomiast keta brana po oksykodonie może sprawić że zaczniesz nagle przysypiać bez oddychania.

Edit;
Jeszcze dodam że piszę ten post na takiej bani że jak coś napisałem dwa razy albo głupio to przepraszam ale interakcje opio keta i dawkowanie sprawdziłem naprawdę kilka razy jest git.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.