Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 723 / 16 / 0
W banku wbk jest plakat reklamujący kredyt na podróż. Jest on reklamowany hasłem:

"Bierz i leć" :cheesy: %-D
Bo matka chemia bardzo, bardzo kocha swoje dzieci i nigdy, przenigdy nie pozwoli im umierać samotnie.
  • 1628 / 197 / 0
[ external image ]

Braniewska rejestracja o ile się nie myle. %-D
  • 1709 / 11 / 0
pioter21 pisze:
Wieś - Kodeniec :-D

http://www.zumi.pl/kodeniec,namapie.html
Po kliknięciu moim oczom ukazał się uroczy widok:
[ external image ]
%-D
  • 175 / 1 / 0
w sierpniu na Węgrzech widziałem jedno za drugim samochody z rejestracją rozpoczynającą się od "LSD" i "LSZ". Szkoda że nie zdążyłem zdjęcia zrobić :-(
BTC:1GA9NVZBYY1H7pduhoPw2s8HywQYEzncm2

http://www.ermail.pl/klik/VnJfYGUF
  • 7 / / 0
ostatnio będąc u babci usłyszałem jak w Radiu Ma-Ryja wymieniali chyba jakiś darczyńców czy coś xD Babka o nazwisku PIGUŁOWSKA mnie rozwaliła :-P
  • 2372 / 57 / 0
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 58 / 2 / 0
reklama na fejsie po pst:

Płukanka octowa z malin za 19.90 zł. Kup teraz!

Pomerdały Ci się działy więc przeniesłem łopatą do postów do właściwego wątku. pill@
  • 610 / 133 / 0
przed sekundą leciało na eska.tv :D
"EliminACID - wyeliminuj zakwaszenie "
  • 343 / 8 / 0
  • 182 / 4 / 0
Coca Cola i Need For Speed?
Eeee?

Mój kolega kiedyś miał taką ramę w rowerze.
[ external image ]

Nazwa: Leader Fox Cocaine

Co w niej takiego wybitnego?
Dolna rura jest płaska, zajebiście się na niej dzieli kreski, sprawdzane :D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.