Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1205 / 10 / 0
Po rocznym ciągu do 20ml/dobe nie spodziewaj się niczego innego. Wszelkie info jak złagodzić te objawy masz strone wcześniej i w temacie "odstawienie". Uszanuj to i troche poczytaj.Dopiero wtedy zadawaj pytania.
Ostatnio zmieniony 23 grudnia 2013 przez BSKY, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 934 / 12 / 0
edek852 pisze:
Cześć forumowicze
Opowiem wam o wczorajszym dniu dokładniej wieczorze który bardzo negatywnie mnie zaskoczył pomimo tego że moje doświadczenie w czyszczeniu felg pochłonęło około litr giebla. Weekend jak to weekend wolne od roboty 8 rano polewka i co zejście następna nie przekraczałem 10ml dziennie. Wczoraj to samo od rana spokojne polewki do wieczora nic szczególnego siedzę i napierniczam w czołgi (WOT) wieczorkiem piwko jedno syknąłem poczułem sie głodny ale nie poszedłem nic zjeść koło godziny 00.00 polałem ostatni raz 1ml może 1.2 (jak zwykle) sączę sobie drina faza zaczeła lekko wczodzie było całkiem przyjemnie pożegnałem sie z kumplami z gry i mówie ze ide spac bo już było przed pierwszą. No to ostatnia juz dziś fajka i idę do wyra. Po fajce czuje że strasznie mnie zmuliło jak bym się nawalił alko dosyć konkretnie idę do klopa się wylać stercze nad klopem dwie min i nic. zaczęło mi się robić słabo to sobie myślę co by się nie wyp... sobie usiądę bo był na mieszkaniu współlokator i nie chciałem żeby mnie widział w takim stanie. spoko siedzę z dobre 5 min. nic ale zachciało mi sie srać. ale z tego wszystkiego to bym nie robił afery. po chwili dziwnie uczucie w ryju... i myśl kurw.... będę rzygał ale nie ruszam się z miejsca... siedzę zimne poty i zaczęło się nie zarzygałęm sie ale miałem już takie napinanie brzucha z 5 razy na rzyganie nie wiem czy wiecie o co mi chodzi (zrzygał bym się jak by mi żołądek puścił i otworzył bym gębe) ale wmawiałem sobie że nie będę rzygał. ok przeszło powolutku cały sie spociłem dostłowie lało sie ze mnie. przeszło niby alkocholowe zmęczenie weszła przyjemna normalna faza po gieblu. nie wiem co to mogło być czy to chwilowy jakieś takie zaburzenie w organizmie czy już tak będzie boje się polewać dziś rano co bym już z chęcią zrobił. czy może przez to że byłem głodny albo wypiłem piwo.....

Jeszcze rok i się przyzwyczaisz...
  • 77 / 3 / 0
Przedawkowanie i/lub zanieczyszczony sort.
Mam wrażenie, że zanieczyszczenia (BDO?) kumulują się, dłużej są metabolizowane niż sam GBL.

ANGRY DZIĘKI, LEKI ANTYHISTAMINOWE TO PROTIP!
  • 934 / 12 / 0
Ja bym tak optymistycznie nie zakładał żę kazdy zanieczyszczony GBL to jest to BDO, tak na prawdę są raczej niewielkie szanse żeby tak mogło się stać, po prostu z perspektywy sprzedawcy bez sensu było by siebawić w mieszanki z BDO który kosztuje niemal tyle co GBL i chyba trudniej go dostać niż GBL, gdzie tu sens? Z resztą działanie samego BDO nie przypominało mi tych wynalazków które w ostatnim roku pojawiły się na rynku to jest jakiś spaprany w produkcji GBL najszybciej wg mnie.
  • 1934 / 108 / 0
dzieki kott :) no wlasnie panowie i panie, jak tam z tymi lekami antyhistaminowymi ? pomaga nie pomaga ? dziala nie dziala ? jak odczucia ? :)
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 1784 / 30 / 0
Działa, działa. Skóra przestaje być opuchnięta i samopoczucie wraca do normy. Znika suchość w ustach/nosie.
Uwaga! Użytkownik [Faust] jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 934 / 12 / 0
U mnie nie wystąpiły akurat żadna z wymienionych dolegliwości, skórę mam suchą jedynie i obniżone samopoczucie, ale to siemoze wiazaćz szeregiem innych rzeczy. Brałem ostatnie 5dni leki antyhistaminowe w moim przypadku zmian nie zauważam.
  • 115 / 1 / 0
ja po kurewnych sortach byłem tak wyprany emocjonalnie i czulem się wjebany przy 3ciej dobie 24/7, gdy nie polewalem miałem wręcz lekkie falowanie obrazu/powidoki i ntretne myśli...

jeśli cokolwiek ma być zazywane to tylko GHB.... w GBL już nie wierze w PL.
  • 6 / / 0
Dajcie na priva adres sprawdzonego sklepu który daje możliwość odbioru w paczkomatach

WARN - zakaz rozmowy o zrodlach. - Fj.
  • 247 / 2 / 0
Czy jeśli dotarłem do dawki przy której czułem już takie mulenie, jeszcze nie przysypiam, ale chciałbym się położyć spać, to próbować dalej większe dawki czy nie warto? Chodzi że nie mam tych pozytywnych objawów które większość opisuje.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.