Przychodzę jednak z pytaniem: co waszym zdaniem można dodać do fenibutu by zniwelować jego negatywne strony w działaniu na sprawność umysłową (zmulenie, lekkie pogorszenie koncentracji, mętlik w głowie)?
1. ćwiartka tabletki modafinilu/armodafinilu
2. 1-2 kapsułki acetyl l-karnityna
3. kapsułka johimbiny SNS(zmulenie zniknie, podskoczy jeszcze pewność siebie, koncentracja może dalej kuleć ale ożywisz się na pewno)
Można dodać ekstrakt guarany.
31 października 20190Sh14sH pisze: Brałem Revenge i w mojej ocenie działa dobrze (wcześniej brałem droższy od SHI), nie widzę powodów by przepłacać u konkurencji ze względu na złe opinie sprzed lat na temat marki.
Przychodzę jednak z pytaniem: co waszym zdaniem można dodać do fenibutu by zniwelować jego negatywne strony w działaniu na sprawność umysłową (zmulenie, lekkie pogorszenie koncentracji, mętlik w głowie)?
Mieszam fenibuta z mj, bardzo przyjemny mix polecam !:)
Czy można zmieszać fenibuta z kokainą? Pozdr
Ja jak zejdę z giebla to zarzucam 5 gramów fenia.
@Guinea pig no z modafinilem to by był drogi interes, prędzej można tutaj by mówić o dodatku fenibuta do niego :) Z tą ALCAR i johimbiną pomyślę.
@KrwawyJanek69 guarana to też kofeina, z tryptofanem może spróbuje chociaż z mojego doświadczenia to wątpię, że spełni oczekiwany efekt.
@Kromozepam tylko tu chodzi o to, by tak wycelować, żeby nie było z kolei za słabo.
Swoją drogą możliwe, żeby wyciąg z dziurawca wyłączał w jakimś stopniu feni? Czy może dlatego standardowa dawka mnie dzisiaj nie kopnęła wystarczająco, bo nie jadłem na pusty żołądek (wychodząc z być może błędnego założenia, że wpływ ograniczy się jedynie do czasu wchłaniania)?
@Dodelijke zgoda, zajebiście się komponuje bo wygasza potencjalne paranoje i tego rodzaju nieprzyjemne efekty. Podobnie ludzie nawet miksują z kwasem (ja raz miksowałem w małej ilości z LSA - nie tyle celowo co brałem tego samego dnia i było fajnie).
@swinstwo może wazo albo efekt ich rozluźnienia na fazie? Ale to bardziej odbija się na drugi dzień w jakimś bólu stawów.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.