Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
- Większa i bardziej irytująca stymulacja
- Gorszy bodyload i ogółem mniej przyjemne dla ciała
- Czas działania może być nawet dwa razy dłuższy (zależy od człowieka i od tego jaki to izomer...)
- Efekty psychodeliczne jak dla mnie na gorszym poziomie.
- Po tripie większe zmęczenie (stawiam wine na stymulacje)
Nic innego do głowy mi nie przychodzi bo brałem ważke dwa razy i nie w dużych dawkach także poczekaj na wypowiedź kogoś bardziej doświadczonego.
Do 2C-P, ani LSD nie porównam bo tych nie próbowałem...
W porównaniu do DOC i DOI : cięższy bodyload i dłuższy czas działania niż DOI ( nawet dwukrotnie ) . Podobny czas działania do DOC ( troszkę dłużej ), podobny bodyload ( mało przyjemny ) . Najmocniejsza stymulacja przez cały czas trwania tripu . Wizualnie jest mocno ( a nawet bardzo ) przy dawce 1mg - mocno to dla mnie wielkie trójwymiarowe fraktale zapełniające cały pokój . Eleganckie deformacje ( efekt plastyczności przedmiotów ). Trudno powiedzieć co jest najlepsze wizualnie, rzekłbym, że bardzo podobnie u każdej z trzech . ważka z DXM jest jednak najlepsza ( jeszcze grzybki można dorzucić i powój ) - wtedy wszelakie złudzenia zostają rozwiane .
A LSD jest inne ( jakże łatwo powiedziane ) . Po prostu LSD jest bardziej tripowo-bajkowe/kolorowe a fenetyloaminy to długo i mocno działająca chemia .
Jak dla mnie DXM przebija wszystkie powyższe bo : mogę zobaczyć wszystko, zapytać o wszystko i odstać pomjocne odpowiedzi , działa stosunkowo krótko i porywa w inne światy . Jest magiczny .
Także wszelacy triperzy, się przełamcie i tryptaminki z deksem szamcie !
www.aftonbladet.se/nyheter/article3234876.ab (opis zdjęć: koleś, który wziął br-dfly, jego dłonie, oraz stopy)
Kolega tego gościa zmarł. I jeszcze tu, na dole strony:
http://www.lakartidningen.se/index.php? ... cleId=9254 (opis zdjęć: bardzo powycinana dłoń)
Dlatego właśnie Szwecja była pierwszym państwem, które zabanowało br-dfly.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.