DMT

Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
ODPOWIEDZ
  • 1295 / 232 / 0
Właśnie - jak tam jest ze ściąganiem z zagranicy kory mimozy? Jaki jest stan prawny na dzień dzisiejszy? Słyszeliście coś o jakimś przypale?
Jesteś ćpunem? Znasz polski? Umiesz pisać? Napisz raport dla neurogroove!
Spoiler:
  • 335 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kapo »
Nie wiem ja tam juz po delegalizacji mimosy normalnie sprowadzalem paczke z Meksyku wszystko ladnie pieknie doszlo
trydzyk jak chcesz to napisz do mnie dam Ci namiary na swietnego sprzedawca za 300 zl spokojnie dostaniesz 0.5 kg MH root bark powdered i 150 g ruty za friko
Ostatnio zmieniony 27 maja 2009 przez kapo, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik kapo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 614 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: duke01 »
a próbował ktoś wciągać do nosa?
mogę jedynie podejrzewać, że było by to coś pomiędzy paleniem a spożywaniem w postaci ajałaski.

btw: tak mi się skojarzyło - DMT - dynamit.
  • 504 / 2 / 0
raczej bomba atomowa.

w chwili obecnej zaczynam wypatrywać mozgi trzcinowej. bo co polskie to najlepsze ;]
[b]mushroom therapy.[/b]
  • 5299 / 104 / 0
Nie wiem jak dmt, ale jego bliski kuzyn dpt jest zdecydowanie wybuchowy jak dynamit aksamit. Nosem bym nie zapodawał, prędzej w postaci proszku na język, tak ze 20-25mg po ówcześniejszym zażyciu jakiegoś inhibitora
[ external image ] Mao Zedonga. DMT jest silniejszy zapewne parokrotnie od DPT, a z tego co widać w necie, musi być naprawdę - jak słusznie zauważyliście - atomowym tripem
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 370 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Halik »
Pigulozerco, DPT jest jedynie ulamkiem tego co moze zaoferowac DMT (mowie tu o yage, freebase nie probowalem jeszcze). A kiedys probowalem wciagac sproszkowana mimoze nosem, ale to byla wielka glupota :cheesy:
Na własnej stypie można robić już tylko jedno.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
sproboj 8 mocnych kwasow albo 10g suszonych grzybow namoczonych w soku cytrynowym, powinno cie zadowilic ^_^
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 79 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: UzI »
@greenz: Nie jestem legendarnym @gringo :-D . Moim zdaniem wjebanie 8 kwasiorków to marnotrawstwo LSD, biorąc pod uwagę jak ostatnimi laty ciężko o karton na którym na pewno jest dziecko Alberta a nie jakaś fenetylamina
Wszystko co piszę na forum to fikcja i chÓj!
  • 1238 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
[quote="UzI"]
@greenz]

ChÓja legendarnym, jeszcze żyję :-D A DMT sobie zapodaję pod postacią Ajałaski :-p Kwas się przy tym chowa, nawet po 12 kwazarach :-p
לאכול חומצה!
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
mowisz powaznie? pod postacia ktorych roslin i w jakich dawkach piles?
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.

Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.