Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3276 / 933 / 5
Temperatura nie ma znaczenia. Nie wiem w sumie ile musi stać, dlatego napisałem żeby poczekać dzień, chociaż pewnie wystarczy mniej. Chodzi o wyciągnięcie substancji do płynu.
Z tego co się orientuję to stabilność LSD w roztworze jest mniejsza niż na blotterze. Mi po prawie roku w lodówce nie stracił na mocy ani trochę. Zalecałbym także pojemnik z brązowego szkła, gdyż pochłania on większość promieni UV, które tak jak chlor i temperatura mogą zniszczyć związek.
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
  • 922 / 503 / 0
@ludekOgrodek

Stosuje właśnie microdosing LSD na postymulantową depresję w tygodniu i efekty zadowalające. Na pełnoprawny trip w tym stanie nie odważyłbym się wejść. Wolę zjeść więcej grzybów. Wtedy czuje, że występuje ten efekt 'jakby coś Ci pomagało i dosłownie leczyło ciało i mózg'
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina