Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1674 / 107 / 0
hydroksy pisze:
Dzięki, ten mix na mnie działa i jest tańszy od NSI.
FajnieJest pisze:
Poza tym wysoki poziom kortyzolu nie zawsze jest zla rzecza, czasem jest potrzebny aby aktywowac niektore procesy fizjologiczne i neurofarmakologiczne.
Wiem, ale jak ja mam ten poziom podwyższony (najczęściej z niewyspania) to nie mogę się na niczym skupić i myślę tylko o tym żeby pójść spać.
kaceha pisze:
Pierwszy na próbę poszedł noopept + NALT + cdp-cholona (tylko w razie co, bo jem sporo jajek) - biorę od 4 dni i NIC, jedynie pierwsze dwa dni byłem senny, ale to może być też efekt odstawienia całkowicie kawy przed cyklem.
Po dwóch dniach dorzuciłem do tego nsi-189 w płynie, który biorę drugi dzień i dalej nic.

Testować tą kombinacje będę przez 21 dni, bo niby taki jest okres rozkręcania się obu tych substancji, ale zastanawiają mnie wypowiedzi ludzi, którzy po 20min odczuwają jakiekolwiek zmiany.
Wszystkie środki które wymieniłeś (no może z wyjątkiem CDP-choliny) na ludzi zdrowych psychicznie i nieprzerytych ćpaniem działają na granicy placebo.
Przepraszam za spam. Wahania poziomu kortyzolu to często problemu z przyswajaniem miedzi. Przejrzyj publikacje, bo kilka rzeczy się zgadza. Idąc tym tropem ważny jest też poziom wapnia, cynku i innych pierwiastków zależnych od medzi.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 563 / 55 / 0
Re: NSI-189
Nieprzeczytany post autor: blau77 »
Ile kropel dziennie bierzecie?, ja zaczalem od 4 co powinno rownac sie 40 mg dziennie, wedle tego co pisze na stronie, z czego wynika, ze jedna butla powinna starczyc na 15 dni, ale patrzac na to ile ubylo po 3 dniach i 12 kroplach butla powinna starczyc nadluzej, czemu tak jest? Tak samo noop neurofluid tez wyglada na to, ze starczy na wiecej niz wynika z obliczen jak wyzej
  • 1152 / 230 / 7
Nieprzeczytany post autor: hydroksy »
Sprawdź sobie (np. pipetą z podziałką, taką do giebla) ile zawiera kropla. Na pewno mniej niż zalecana dawka. Pipeta, czyli 0.5ml, mieści dużo kropel.

Wróciłem do NSI i powiem tyle: jest zajebiste. Sprawia że przestaję mieć opory przed byciem sobą. Dałem znajomemu porytemu alkoholem i MJ 2 dawki i powiedział że zajebiste i zamawia butlę. Nie palił zioła przez kilka godzin mimo że miał przy sobie i zazwyczaj bardzo lubi.

Uważajcie na nowy, biały zakraplacz - mi się zepsuł i trochę się wylało. Jak macie czarne zakraplacze z poprzednich sortów to lepiej je wykorzystać.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 329 / 58 / 0
Nieprzeczytany post autor: kanabinoid »
Pomaga człowiekowi obrać i utrzymywać odpowiedni kierunek. Bardzo mi się podoba taki efekt luzu w podejściu do wielu spraw i przede wszystkim kontaktach z ludźmi. Juz zlapalem sie kilka razy na tym, jak bez problemu, stresowania sie, zalatwilem pewne sprawy. Liczę mocno, ze rozkręci sie jeszcze bardziej (kończę butle, po 30-40mg na dzień dawkuje), no i mega plus że jest brak ochoty na przyjebanie czegos, a jak najdzie łatwo sie takich myśli pozbyć.
  • 96 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: YuthSekai »
Znane są jakieś interakcje?

W szczególności interesuje mnie, czy mogę jeść karbidopę i lewodopę, benzo oraz sajko typu tryptaminy czy lizergamidy.
  • 1152 / 230 / 7
Nieprzeczytany post autor: hydroksy »
YuthSekai pisze:
tryptaminy
Tak. :heart: Dobrze się uzupełnia działanie.

Co do pozostałych substancji, nie powinno być interakcji, chociaż depresanty mogą zepsuć kurację. Dostałem od znajomego informacje o dziwnych, nieprzyjemnych efektach w przypadku łączenia z MJ.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 96 / 3 / 0
Benzo czasem jem na nerwobóle i lęki, tego wczoraj i dzisiaj było mi trzeba. Zjadłem, zadziałało jak trzeba i nie zauważyłem żadnych działań niepożądanych. Pewnie niedługo spróbuję tą dopę dorzucić, ale to już raczej w stałym repertuarze z NSI.
  • 117 / 18 / 0
hydroksy pisze:
To nie wał, podejrzewam że sprzedawca wszedł w układ z producentem i nie może sprzedawać prochu.

Niedawny sort pięknie działa.
Przecież to jakaś bzdura, nie ma czegoś takiego jak producent NSI, właściciel patentu tj. Neurostalem ucina jakąkolwiek sprzedaż tego gówna każdemu vendorowi za granicą, możecie sobie wejść i sprawdzić ich oficjalne stanowisko w tej sprawie. A allchemy od zawsze jebało gównem, profesjonalizm po chuju, a jak kiedyś ich zapytałem o CoA albo w ogóle jakiekolwiek analizy produktów to nigdy nie otrzymałem odpowiedzi, nie mogą się pochwalić nawet gównocertyfikatem od chińczyka (no ale kto by dawał o to jebanie, na pewno nie durne ćpuny z hypa, więc po chuj mają wydawać pieniądze na drogie analizy). Kiedyś mieli zakładkę, parafrazując
NAJWYŻSZA JAKOŚĆ, ANALIZY CHROMATOGRAFEM, TLC, HPLC, CYCUŚ PICUŚ GLANCYŚ
a jak się klikało to nie działała.
  • 96 / 3 / 0
Czyli te NSI 189 z [cut] to fake, czy co? Może czas przestać brać.

Ponawiam zapytanie o psajko, będę jeść we wtorek 1p-LSD.

No i 1mg lorazepamu działało jak trzeba swoją drogą.

wycięto nazwę sklepu - aired
  • 714 / 48 / 0
Osoby z poprzedniej strony mówią, że to nie fejk, tzn że działa. Tyle że papierów nie ma, nie masz gwarancji co do sortu itp.
[EDIT] z ciekawości sprawdziłem, dla NSI mają HPLC w zakladce "Techniczne". Wiarygodności nie komentuję, bo brak mi kompetencji %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.