hydroksy pisze:Dzięki, ten mix na mnie działa i jest tańszy od NSI.randomuser118 pisze:http://slawomirambroziak.pl/legalne-ana ... o-poziomu/ :old:Wiem, ale jak ja mam ten poziom podwyższony (najczęściej z niewyspania) to nie mogę się na niczym skupić i myślę tylko o tym żeby pójść spać.FajnieJest pisze:Poza tym wysoki poziom kortyzolu nie zawsze jest zla rzecza, czasem jest potrzebny aby aktywowac niektore procesy fizjologiczne i neurofarmakologiczne.
Wszystkie środki które wymieniłeś (no może z wyjątkiem CDP-choliny) na ludzi zdrowych psychicznie i nieprzerytych ćpaniem działają na granicy placebo.kaceha pisze:Pierwszy na próbę poszedł noopept + NALT + cdp-cholona (tylko w razie co, bo jem sporo jajek) - biorę od 4 dni i NIC, jedynie pierwsze dwa dni byłem senny, ale to może być też efekt odstawienia całkowicie kawy przed cyklem.
Po dwóch dniach dorzuciłem do tego nsi-189 w płynie, który biorę drugi dzień i dalej nic.
Testować tą kombinacje będę przez 21 dni, bo niby taki jest okres rozkręcania się obu tych substancji, ale zastanawiają mnie wypowiedzi ludzi, którzy po 20min odczuwają jakiekolwiek zmiany.
Wróciłem do NSI i powiem tyle: jest zajebiste. Sprawia że przestaję mieć opory przed byciem sobą. Dałem znajomemu porytemu alkoholem i MJ 2 dawki i powiedział że zajebiste i zamawia butlę. Nie palił zioła przez kilka godzin mimo że miał przy sobie i zazwyczaj bardzo lubi.
Uważajcie na nowy, biały zakraplacz - mi się zepsuł i trochę się wylało. Jak macie czarne zakraplacze z poprzednich sortów to lepiej je wykorzystać.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
W szczególności interesuje mnie, czy mogę jeść karbidopę i lewodopę, benzo oraz sajko typu tryptaminy czy lizergamidy.
YuthSekai pisze:tryptaminy
Co do pozostałych substancji, nie powinno być interakcji, chociaż depresanty mogą zepsuć kurację. Dostałem od znajomego informacje o dziwnych, nieprzyjemnych efektach w przypadku łączenia z MJ.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
hydroksy pisze:To nie wał, podejrzewam że sprzedawca wszedł w układ z producentem i nie może sprzedawać prochu.
Niedawny sort pięknie działa.
NAJWYŻSZA JAKOŚĆ, ANALIZY CHROMATOGRAFEM, TLC, HPLC, CYCUŚ PICUŚ GLANCYŚ
Ponawiam zapytanie o psajko, będę jeść we wtorek 1p-LSD.
No i 1mg lorazepamu działało jak trzeba swoją drogą.
wycięto nazwę sklepu - aired
[EDIT] z ciekawości sprawdziłem, dla NSI mają HPLC w zakladce "Techniczne". Wiarygodności nie komentuję, bo brak mi kompetencji %-D
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.