Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1611 / 35 / 0
U mnie sklepik osiedlowy sie wyspecjalizowal w ofercie: tylko alkohole, chipsy, fajki, lufki, bletki, grindery - to im schodzi najlepiej:p

Z taka fifka jest charakterystyczne vapo:
- jest dluzsza ze zgieciem (mozna dac wiecej materialu i jest bezpieczniejsza jesli chodzi o bad-shoty)
- expresowo sie zapycha na zgieciu co zadnym problemem - obracac w ustach, cybuchem w dol, podgrzewac kolanko.

Takie kurwa proste a takie pro i takie fun. Nawet jak nie macie w sklepie wyrzuccie 10 zeta na pare szt z wysylka z allegro - lepiej lufek o jedna za duzo, niz o jedna za malo.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 144 / 6 / 0
Nie sadzilem ze alfa moze zrobic takie psycho-kuku. 4homet, 2ci, 2cb chowajcie sie. 2 dni pełnej schizofrenicznej halucynacji z finałem na halopelidolu i ślinieniu się przez 2 tygodnie. Tak sie skonczylo moje opanowanie waporyzacji do perfekcji. Jedna dluga szklana probowka pozwala uzyskac miazge. Vap rządzi ale ja mam dosc a-pvp.
  • 2466 / 16 / 0
Oj. Tylko ci się wydaje.

Ja bym sobie zamówił alfe ale u mnie ma ona sens z 3meo. Nic tak nie miesza się dobrze jak 3 meo z alfą O KURWA :heart:
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 708 / 6 / 0
Maskaradore pisze:
U mnie sklepik osiedlowy sie wyspecjalizowal w ofercie: tylko alkohole, chipsy, fajki, lufki, bletki, grindery - to im schodzi najlepiej:p

Z taka fifka jest charakterystyczne vapo:
- jest dluzsza ze zgieciem (mozna dac wiecej materialu i jest bezpieczniejsza jesli chodzi o bad-shoty)
- expresowo sie zapycha na zgieciu co zadnym problemem - obracac w ustach, cybuchem w dol, podgrzewac kolanko.

Takie kurwa proste a takie pro i takie fun. Nawet jak nie macie w sklepie wyrzuccie 10 zeta na pare szt z wysylka z allegro - lepiej lufek o jedna za duzo, niz o jedna za malo.
Ja używałem nie do alfy rzecz jasna. Zwykłej lufki i przy dupce filterek od papierosa. Patent na komety i "dbanie o zdrowie" w gimnazjum tak robiłem żeby dym od MJ się filtrował zdrowiej było. A teraz to niedługo dołączę do was, zamierzam spróbować tej alfy 1 gram zamówiłem. Mam nadzieje ze tydzień się tym naciesze :D
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 571 / 29 / 0
Kiedy palicie z folii, w którym momencie kończycie smażyć alfę? Kiedy robi się ciemno brązowa czy palicie "do czerni"..?
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1095 / 34 / 0
U mnie nie bylo zadnych pozostalosci, zadnych nagarow.

A vapuje sie az masz 100% pewnosci ze juz nic nie zostalo, albo specjalnie cos tam zostawiasz niby przypadkiem, a pozniej jak worek pusty to "o jejku jaka niespodzianka, na blaszce/blaszkach jeszcze mam cos tam pozostawionego" heh
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 571 / 29 / 0
He he no tak właśnie robię mniej więcej, zawsze trzymam gdzieś skitrane kawałki folii żeby potem móc dosmażyć resztki. Generalnie te resztki to albo zostaje mi taka oleista ciecz, albo zaschnięte kawałki które można ponownie roztopić i zawsze da radę jeszcze buszka albo dwa ściągnąć. Szkoda ogólnie że inne rc tak się ładnie nie topią jak alfa, ech.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1959 / 62 / 0
thepass pisze:
Kiedy palicie z folii, w którym momencie kończycie smażyć alfę? Kiedy robi się ciemno brązowa czy palicie "do czerni"..?
W ogóle nie powinno być sadzy. Używasz zbyt dużej temperatury, oddal płomień od folii.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 571 / 29 / 0
Sadzy nie ma, po prostu to co pozostaje na folii czyli ta oleista ciecz bywa smażona tak długo aż czernieje i przestaje dymić.
  • 348 / 9 / 0
tak jak pisał Trzynastka, przypalasz. Po dobrym wapo na folii pozostaje co najwyżej lekki nalot...
Żyję szybko bo mi wolno.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.