Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
Mika333, jestem chętny wybrać się na grzybobranie. Sprawdź maila.
  • 219 / 1 / 0
Katowice - okolice, ktoś chętny - pisać pw.
  • 126 / 2 / 0
Gdyby ktoś się wybierał jakoś w niedziele popołudniu na Bieszczady i przejeżdżał przez Przeworsk mógłbym zająć jakieś wolne miejsce :-D
Choć ludzie piszą że sezon w górach chyba już się skończył albo kończy, jednak mam nadzieje że jeszcze dobre deszcze nas nawiedzą.
  • 5 / / 0
Toruń pod względem grzybów jeszcze aktywny, czy nie ma czego szukać? : >
  • 65 / / 0
elo, jest ktos z okolic warszawy zachodnio-polnocnej? jakos z bielan, bemowa najlepiej, albo tez spod warszawy czyli klaudyn, stare babice, izabelin. szukalem dzis w tamtych okolicach podwarszawskich i nic nie znalazlem, moze ktos wie lepiej :D.
Uwaga! Użytkownik Nick na potrzeby [h] nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Nick na potrzeby [h] pisze:
elo, jest ktos z okolic warszawy zachodnio-polnocnej? jakos z bielan, bemowa najlepiej, albo tez spod warszawy czyli klaudyn, stare babice, izabelin. szukalem dzis w tamtych okolicach podwarszawskich i nic nie znalazlem, moze ktos wie lepiej :D.
Morfineusz pisze:
g3no, sprawdź mejla ;)
g3no pisze:
Może ktoś chętny na wspólną wyprawę psychodeliczną? Stolica.
Panowie z Wawy, sprawdźcie swoje skrzynki mailowe, jeśli nadal jesteście zainteresowani : )

Pozdrawiam.
  • 382 / 8 / 0
Jak na Bielanach czy Bemowie, to nie wiem, ale Kampinos to potwierdzona lokalizacja. Może się tam jeszcze wybiorę...
...Ale na razie piję piwo, którego sama sobie nawarzyłam, bo na haju wpadłam na szaleńczy pomysł zrobienia wreszcie* psychodelicznego coming outu przed mamą. A moja mama proużywkowo nastawiona nie jest...

*"Wreszcie", bo tak czy inaczej myślałam o tym od dawna, wbrew temu, co mi radziła większość znajomych. Ale skutki są jakie są...
  • 268 / 5 / 0
jeszcze nikt się nigdy nie spucował żeby coś w trn i okolicach było, możemy się ustawić jakoś niedługo, priv jak co
  • 112 / 1 / 0
Jakby był ktoś z Waw tak miły i wysłał mi priv o jakimś grzybobraniu bo widzę, że tu spora ekipa się zrobiła :-)
  • 65 / / 0
Hyper Olo pisze:
Panowie z Wawy, sprawdźcie swoje skrzynki mailowe, jeśli nadal jesteście zainteresowani : )
mi nic nie doszlo, nie wiem czy to wina tego safe-maila czy czego innego. w tej chwili widze ze w warszawie pogoda cieplutka i prawie kompletnie bez deszczu, wiec nie wiem czy cokolwiek z tego bedzie ;_;.

ale jakby co to mozna sie styknac i zarzucic wspolnie jakas tryptaminke :D.
Uwaga! Użytkownik Nick na potrzeby [h] nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.

Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?

Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.

Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.