Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
ODPOWIEDZ
  • 2334 / 9 / 0
To są te "półautomaty" od Female Seeds, jeden i drugi? Dobrze kojarzę? Obydwa będą gites. Ja nie miałem, ale z relacji wiem, że obydwie odmiany gites.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 168 / 1 / 0
Tak, to pestki z FS.
polautomat/automat -jaka jest różnica w ich hodowli?
  • 92 / 1 / 0
Kupował ktoś z Was jakieś mixy w pestkashopie ? macie coś do powiedzenie na temat tych mixów ?
Zamówiłem w tym roku oprócz op właśnie kilka takich paczek mixów af i jestem ciekaw co to będzie.

pozdro
  • 168 / 1 / 0
grubylolek lub thc-thc to pewne sklepy? mozna smialo zamawiac? ;d
  • 269 / 3 / 0
Wreszcie słoneczko wyszło! Dzisiaj zaczynam, chyba, że czekać jeszcze? :P Jak tam u Was?
cannabacchus
  • 2714 / 512 / 0
U mnie jeszcze trochę śniegu więc się wstrzymam.

@Crookers, www.ganjafarmer.pl , polecam.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 98 / / 0
Uważajcie z tym wysiewem ; )
To, że robi się ciepło nie znaczy, że w nocy nie ma przymrozków.
Najstabilniej chyba by było poczekać jeszcze z tydzień, dwa i obserewowwać temp. w nocy.
Co Wy tacy w gorącej wodzie kąpani :D ? Poczekajcie do tego podręcznikowego maja ;P
Uwolnijcie swój umysł na zawsze
Niech sam wybiera co ważne.
  • 269 / 3 / 0
Narazie, to zaczynam kiełkować na parapecie, dwa-trzy tygodnie postoją jeszcze ;) W maju pójdzie większa partia, na innego spota.
cannabacchus
  • 98 / / 0
A wie ktoś jak to ma być z tym latem ?
Słyszałem, że ma być baardzo ciepłe, ale krótkie lato.
Ja osobiście zdecydowałem się tylko na automaty.
W tamtym roku do połowy października trzymałem dziewczynki, a jak teraz pogada takiej szajby dostaje to chyba nie ma co ryzykować.
Uwolnijcie swój umysł na zawsze
Niech sam wybiera co ważne.
  • 800 / 67 / 0
Zapewne linki były już wrzucane na forum, lecz wrzucam je w tym temacie na nowo, w szczególności dla nowych growerów:
http://suncalc.net/ - przydatna aplikacja, pokazująca ruch słońca i fazy światła słoneczna w danym miejscu na Ziemii. Potrzebna znajomość angielskiego, choć i tak aplikacja jest łatwa w obsłudze.
http://www.wolframalpha.com/input/?i=53 ... +next+week - Gdy wybierzemy już sobie miejsce (tutaj przykładowo Chojnice), warto też zainteresować się najbliższą pogodą. Po wielu mękach z różnymi polskimi serwerami dt. pogody (m.in. Twojapogoda.pl, gdzie ukazywało mi opady śniegu, a za oknem świeciło słońce), przerzuciłam się na ten przydatny, anglojęzyczny i chyba najbardziej poprawny serwer. Polecam :)
"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."

I’m medicated, how are you?

Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich