i nie wiem jak ładować trawkę do cycucha. za pierwszym razem owinąłem wyjście cybucha folią aluminiową i zrobiłem dziurki szpilką jak przy sziszy, ale nie wiem czy to było dobre rozwiązanie. czy potrzebuje jakieś łyżeczki, sitka specjalne czy mogę to "po domowemu" zrobić? i jeszcze jedna sprawa, do jakiej wysokości wspywać lód? bongo ma 39cm
Srebro daje radę jak jest głęboki cyban zrobiony-ja tak cisnąłem przez dwa miesiące i dało rade.
Lód sypiesz przez komin,sam się zatrzyma w odpowiednim miejscu przecież...A wsypujesz ile sobie zażyczysz byle nie za dużo,by dym miał którędy spierdalać.
Bongo jest jak cep.Sam rozkminisz,jak poświęcisz na to marne dwie minuty.
C.R.E.A.M.
http://img10.allegroimg.pl/photos/orygi ... 1445188009
Urocze,prawda ?
Zajebiste to bongo. Ogólnie bongo akryl > bongo szklane. Bongo szklane jest za bardzo narażone na rozbicie, wiadomo jak to jest podczas jarania na melanżu...
Ja preferuje mniejsze bonga bo są bardziej mobline. Nie ma problemu z zabraniem gdziekolwiek bonga mającego 20 cm a takie 40-50 cm już stwarza problem w transporcie i jest mniej poręczne. Mam też bongo miniaturkę z holandii które ma 10 cm. Można je łatwo schować do kieszeni i zajarać w dowolnym momencie jak z lufki :D.
C.R.E.A.M.
Wszystko ma swoje plusy i minusy.
MihauAniou pisze:20 cm ssie pałe.Zakupiłem niedawno takowe i już planuję następny zakup.41 cm z małym cybanem,akryl.To będzie dopiero wygoda.Jak dobry shot z kubełka.
http://img10.allegroimg.pl/photos/orygi ... 1445188009
Urocze,prawda ?
AwesomeRemix pisze: bongos marzenie mam vpytanie mozna gdzies kupic bongo powyżej 1,5 metra ?
C.R.E.A.M.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.