Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 969 / 97 / 0
Pod warunkiem ze nie uważa się za lepszego od innych.
  • 1195 / 223 / 32
Romantyczka pisze:
Każdy człowiek jest wyjątkowy :)
Ty Romanie tez jesteś wyjątkowy?
sem pisze:
Pod warunkiem ze nie uważa się za lepszego od innych.
Bzdura. Każdy człek stawia się wyżej od innych (przeważnie, nie zważając na realny stan rzeczy), byle tylko się dowartościować, byle tylko trwać w przekonaniu, ze jego życie nie do końca jest takie złe, że są ludzie gorsi, słabsi i, ze są ludzie, których jeszcze trzeba przegonić, by mieć lepiej. Nikt się nad tym nie zastanawia, nie uświadamia sobie tego, to podświadomie, w każdym z nas siedzi.
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 1587 / 11 / 0
W wielu ludziach to siedzi, ale nie we wszystkich. Po prostu niektórzy sobie uświadomili ten mechanizm.
Jasne, że też jestem wyjątkowa ;)

Ja nie wyczuwam, żeby Nagniot się jakoś wywyższał. On mi się kojarzy raczej z kimś, kto chce się podzielić swoją wiedzą.
rchiro the best
  • 969 / 97 / 0
ok.chciałem napisać coś mądrego.
  • 1195 / 223 / 32
Romantyczka pisze:
W wielu ludziach to siedzi, ale nie we wszystkich. Po prostu niektórzy sobie uświadomili ten mechanizm.
Uświadomili i co? I żyją poza systemem...? Uświadomiłaś to sobie? Więc, po co chodzisz na studia?
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 2466 / 16 / 0
Co do paranoików to wydaje mi się że to jest jakiś tajny system bo podaje im się neuroleptyki po to aby przestali mówić o tym co jest dla kogoś niewygodne.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 1587 / 11 / 0
Klamm - bez przesady, mam zostać pustelniczką? Cóż, wiele rzeczy w systemie mnie irytuje, ale jakoś trzeba żyć. Myślę, że jednak jest znaczna różnica między dowartościowywaniem się kosztem innych , a chodzeniem na studia. Ja już dawno wyrosłam z pocieszania się tym, że ktoś jest słabszy, dla mnie to jakiś absurd i głupota. Poczytaj Osho to zrozumiesz pewne sprawy ;) Wiadomo, że wszystkich kompleksów on nie wyleczy, ale uczy innego spojrzenia na sprawy społeczne. Ogólnie warto słuchać buddystów i hinduistów.

White power, myślę, że bardziej to dotyczy schizofreników ;) .
rchiro the best
  • 1195 / 223 / 32
Cóż, nie zrozumiesz tego co piszę; bierzesz słowa zbyt dosłownie. Czytając Osho, z pewnością robisz to samo. A taka postawa kojarzy mi się z jednym, ze skłonnością do szufladkowania wszystkiego co tylko się da, czyli również do tego, o czym wyżej mówiłem(pisałem). I, szkoda, ale nie jesteś wyjątkowa.
  • 2518 / 28 / 0
sem pisze:
Nagniot pisze:
...
To jest psychoza (albo coś koło tego ).To nic takiego. Strasznie lubię ludzi z psychozą.Mówią takie ciekawe rzeczy.Jak Ci już jebnie bezpiecznik w głowie to po prostu zacznij się modlić zamiast jeść tego gówna.Smacznego!
Żona ma dobrze z Tobą.
Ja bym dorzucił do tego jeszcze ChAD.
  • 392 / 4 / 0
Wszystko sprowadza się do jednego:
Bądźmy jak najmniej negatywni dla siebie i innych. Wybaczajmy i pozwólmy wybaczyć innym. Im więcej w nas odpowiedzialności i miłości tym lepiej. każdy ma swoja drogę. Ja rozmieniłem co napisałem. pisze tylko tu o tym bo jesteście na tyle otwarci, że nawet brednie wariata :) czytacie. Ja swoją droga idę i tak myślę. Czas pokaże czy miałem rację. Ja pierwszy z was wrócę do Domu. No chyba, że się zaćpacie ;)
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.

Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera

Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.