Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Romantyczka pisze:Każdy człowiek jest wyjątkowy :)
sem pisze:Pod warunkiem ze nie uważa się za lepszego od innych.
Jasne, że też jestem wyjątkowa ;)
Ja nie wyczuwam, żeby Nagniot się jakoś wywyższał. On mi się kojarzy raczej z kimś, kto chce się podzielić swoją wiedzą.
Romantyczka pisze:W wielu ludziach to siedzi, ale nie we wszystkich. Po prostu niektórzy sobie uświadomili ten mechanizm.
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
White power, myślę, że bardziej to dotyczy schizofreników ;) .
sem pisze:To jest psychoza (albo coś koło tego ).To nic takiego. Strasznie lubię ludzi z psychozą.Mówią takie ciekawe rzeczy.Jak Ci już jebnie bezpiecznik w głowie to po prostu zacznij się modlić zamiast jeść tego gówna.Smacznego!Nagniot pisze:...
Żona ma dobrze z Tobą.
Bądźmy jak najmniej negatywni dla siebie i innych. Wybaczajmy i pozwólmy wybaczyć innym. Im więcej w nas odpowiedzialności i miłości tym lepiej. każdy ma swoja drogę. Ja rozmieniłem co napisałem. pisze tylko tu o tym bo jesteście na tyle otwarci, że nawet brednie wariata :) czytacie. Ja swoją droga idę i tak myślę. Czas pokaże czy miałem rację. Ja pierwszy z was wrócę do Domu. No chyba, że się zaćpacie ;)
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.