Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 116 / 1 / 0
podejrzewam ,ze tak jak wszyscy tutaj pisza... oral 0.3 ,a sniff 100 i bedzie pozamiatane.
Uwaga! Użytkownik flashback2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1049 / 10 / 0
To najlepiej 300mg oral, pozniej dociagasz jak mefa, tzn. jak juz czujesz potrzebe.
300mg, po dwoch godzinach od zapodania 100 bedzie super, a pozniej... To trzeba wyczuc, bo nie kazdy ma te same oczekiwania + doswiadczenia.
  • 984 / 5 / 0
poszło ok 200 mg oralnie, trzyma ze 4 godziny, zażyłem 6h temu i czuję że zasnę bez problemu (piwo i hasz też się pojawiły). Na pewno amatorzy mefedronu znajdą sobie coś dla siebie, jest nieogar i jest mocno.
głupio wyszło...
  • 33 / 1 / 0
Zgodzę się że sniff jest katalizatorem peaku po przyjęciu oralnym, tak 20 minut od polkniecia 250 ciągnie się ~100mg i wtedy wchodzi peak, a drugie co zauważyłem to mix 3-MMC z etylonem jest wyśmienity jednego i drugiego po 200mg w bombke za jakies 15 min poszla kreska z 50 mg 3mmc i po jakiś dziesięciu minutach poczułem to co dawały tylko dobre pixy z przed lat <33 <33 prawdziwa rozkosz i empatia, szczęście, jednak niestety etylon ma krótki peak a nie mialem zeby juz dorzucić ;/ i po 1.5h od wejścia peaku zaczeło być trochę lżej za to ten stan utrzymał się jeszcze ze 2 godziny.
  • 2642 / 39 / 0
Czyli jezeli wezne 300 mg oral po ok 20 min dociagne 100 to wtedy sniff dziala? Jesli dzialanie bedzie schodzic i bede dociagal np. po 70 mg to wtedy sniff DZIALA?
Sniff jest nieskuteczny tylko przy pierwszym podaniu na ktory trzeba przeznaczyc oral?
Dobrze rozumuje? :nuts:
  • 984 / 5 / 0
ja tam czułem sniffa, ale wszyscy mówią lepiej oral.
głupio wyszło...
  • 2642 / 39 / 0
Nie zlapales o co mi chodzi.
Oral jako 1 dawka, nastepnie dociagamy, jako katalizator tych poprzednich 300.
  • 111 / 1 / 0
jak się łączy z alko ?
  • 2642 / 39 / 0
Z tego co wiem alko tlumi dzialanie B-K, pij na zjezdzie jak juz.
  • 1049 / 10 / 0
Umiarkowana ilosc alko dziala z tym bardzo pozytywnie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.