Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 23 / 3 / 0
Brał ktoś ten lek w połączeniu z paroksetyną? Chciałabym trochę odbić się od tej senności i lenia wywołanych przez paro. Rzadko kiedy mam ochotę aby coś porobić, więc Rebo brzmi jak jakiś ratunek dla mnie. Może ktoś łączył je i ma jakieś doświadczenia którymi mógłby się podzielić. ;P
  • 1 / / 0
Rebo dorzucone do paroksetyny w sumie git, jeszcze w połączeniu z pregaba. Rzeczywiście senność jest mniejsza w ciągu dnia i w nocy tez ok. Na razie kilka miesięcy na tej samej dawce i cały czas jest tak samo.
  • 1675 / 270 / 0
W jakiej dawce ta rebo jest brana? Daje jakąś stymulację?
  • 975 / 179 / 0
Czy jest tutaj ktoś kto brał dłużej reboksetyne i może mi powiedzieć czy te straszne zlewne poty przy byle jakiej czynności miną z czasem czy występują ciągle podczas brania leku?
  • 1675 / 270 / 0
Bierze ktoś teraz rebo? Albo brał ktoś trochę dłużej czasu?
  • 975 / 179 / 0
@zburzony ja biorę od 29 mają a dawce 1mg ale chyba muszę zwiększyć.Byc może z powodu większej dawki fluwo plus trazodon czyli więcej sero i więcej trzeba tej rebo żeby był kop
  • 1675 / 270 / 0
@tajemniczy25 czułeś jakieś działanie kiedy pierwszy raz wziąłeś to 1 mg, jakąś stymulację? Generalnie to faktycznie bardzo mało, chyba od 2 mg w górę ma to sens w ogóle. Jak z ubokami, są jakieś?
  • 975 / 179 / 0
@zburzony no czułem ten 1mg,po jakiś dwóch godzinach daje napęd.Z ubokow to chyba ta potliwość najgorsza
  • 1675 / 270 / 0
Spróbuję mojego dr'a namówić na rebo, wspomnę mu że szczególnie dobrze reaguję na lęki działające na noradrenalinę, zgodnie z prawdą, wenlę o dulo, trochę brakuje mi energii itd., może się uda bo od dawna interesował mnie ten lek.
  • 1675 / 270 / 0
Pomógł komuś ten lek na lęki lub fobię społeczną?
ODPOWIEDZ
Newsy
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.