Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1971 / 457 / 4
Boloxxx pisze:
DuchPL pisze:
Jeżeli ktoś chce usilnie mieć LEGALNY związek w razie potrzeby - egzamin itp - mogę polecić ale uważać z dawkami.
Wg. mnie nawet do pracy czy nauki lepiej sprawdzi się 2-FA anieżeli 2-FMA.
może powiem tak:

- 2FA - dłużej wg. mnie stymuluje organizm do pracy fizycznej
- 2FMA - krócej stymuluje organizm do pracy fizycznej - ale za to wzmaga bardziej pracę umysłu anijeżeli 2FA, związek bardzo podobny do amfetaminy w tym zakresie, na której jestem w stanie ogarnąć najgorsza klasóweczkę, egzamin itp - ważne by uważać z dawkami, bo gdy się przesadzi zaczynasz "przesadzać" zarówno w piśmie jak i w gadce
DXM
  • 336 / 4 / 0
Wpadnie mi trochę tej substancji ponownie do badań, muszę ogarnąć dość duże parte materiału w krótkim czasie (egzaminy). Jak to ustrojstwo dawkować, w klamkę czy oral?
  • 1893 / 182 / 0
Chujowe toto, chyba najsłabszy rc stymulant jaki brałem.
  • 28 / 2 / 0
ta substancja jest swietna tylko ze ma po prostu dosc waski profil zastosowania - ja jej uzywam jako wspomagacz do pracy umyslowej przed komputerem i do tego nadaje sie swietnie - mozna sie wkrecic w cos co normalnie jest nudne i z przyjemnoscia wykonywac najzmudniejsza nawet robote, dluzej i efektywniej niz na trzezwo, a to ze brak jej wlasciwosci rekreacyjnych jest w tym wypadku wrecz zaletą, bo ciezko z nia przesadzic, przy rozsadnym uzywaniu jest praktycznie bezzjazdowa i nie zdarzaja sie sytuacje ze kupisz worek celem nadrobienia zaleglosci w robocie a zamiast ogarka skonczy sie to trzydniowym melanzem bo poczujesz zew natury po pierwszej kresce.

poza powyzszym rzeczywiscie chyba srednio nadaje sie do czegokolwiek innego, chociaz dawki ~30mg aplikowane jako zamiennik kawy/rebulla na domowce dzialaly nieco towarzysko uprzyjemniajac rozmowy i dosc subtelnie dodajac empatii
  • 89 / 4 / 0
substancja ta jest silnie kardiotoksyczna, po 3 dociągnięciach i przerobieniu 0,4g serce dochodziło do siebie 4 dni. podejrzewam że 2-FMA jest silnym agonistą 5ht2b i podobnie jak fenfluramina w regularnym użytkowaniu nieodwracalnie uszkadza serce przez uszkadzaine zastawek.
receptor 5ht2b odpowiada za brak apetytu i empatię - nie da się ukryć że ta druga przy tym związku występuje. wyraźnie ma się ochotę przebywać z ludźmi. poza tym zobaczcie sobie przykładowych agonistów 5ht2b - większość ma silnie elektroujemny atom w pozycji 2/3.
oczywiscie można powiedzieć że przećpałem 0,4g na raz to teraz mam a ty pewnie używasz odpowiedzialnie, poza tym co on tam wie ot zwykły ćpun na hyperku z domysłami. ja już przygodę z 2-FMA skończyłem, życzę silnej motywacji do sprzątania czy zrobienia zadań do szkoły po tym specyfiku pzdr :cheesy:
Uwaga! Użytkownik stonedfox nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1971 / 457 / 4
Re: 2-FMA
Nieprzeczytany post autor: DuchPL »
stonedfox pisze:
substancja ta jest silnie kardiotoksyczna, po 3 dociągnięciach i przerobieniu 0,4g serce dochodziło do siebie 4 dni. podejrzewam że 2-fma jest silnym agonistą 5ht2b i podobnie jak fenfluramina w regularnym użytkowaniu nieodwracalnie uszkadza serce przez uszkadzaine zastawek.
receptor 5ht2b odpowiada za brak apetytu i empatię - nie da się ukryć że ta druga przy tym związku występuje. wyraźnie ma się ochotę przebywać z ludźmi. poza tym zobaczcie sobie przykładowych agonistów 5ht2b - większość ma silnie elektroujemny atom w pozycji 2/3.
oczywiscie można powiedzieć że przećpałem 0,4g na raz to teraz mam a ty pewnie używasz odpowiedzialnie, poza tym co on tam wie ot zwykły ćpun na hyperku z domysłami. ja już przygodę z 2-fma skończyłem, życzę silnej motywacji do sprzątania czy zrobienia zadań do szkoły po tym specyfiku pzdr :cheesy:
to może ja odpowiem na to tak ( broniąc nieco 2FMA )

gdy na śniadanko pijesz kawę ( załóżmy ze pijasz ) - to pijesz od razu 10 filiżanek?

przecież zarzucone 0.4g aż się prosi o jakieś halo... ten stymulant trzeba umiejętnie brać bo też się nadaje do specyficznych rzeczy dociągałeś po co? żeby się jeszcze bardziej skupić na czynności którą wykonujesz po pierwszym sniffie? bo nie rozumiem... to nie tak działa a i tez słaby z tego ogólnie speedowiec - bo poza zapierdylającym sercem tego spida nie czujesz... profil działania tego związku jest specyficzny i tez odpowiednio do dawkowania trzeba z tym podejść.
DXM
  • 1893 / 182 / 0
Dajcie sobie z tym spokój. Nie ma startu do etylo które tyle samo kosztuje.
  • 92 / 1 / 0
Mam to w pudrze, nie wiem czy można w postaci kryształu dostać ale wiem, że zrobić ładnej krechy się nie da.
Jakby leciuteńko wilgotny był, czy takie wrażenie po prostu puder tylko sprawia, wiecie ?
  • 89 / 4 / 0
Re: 2-FMA
Nieprzeczytany post autor: stonedfox »
2-FMA jest higroskopijne, pochłania wodę. trzymaj w worze bo na powietrzu po jakimś czasie mokre się robi. wrzuć do szklanki i zobacz że rozpuszcza się w mgnieniu oka :-)
Uwaga! Użytkownik stonedfox nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 92 / 1 / 0
Zauważyłem to, jak dostałem sampla 4fma. Przychodzę, patrze a tu na szkiełku zamiast prochu kałuża, wypiłem to wtedy w jakimś napoju. A można zwyczajnie odparować wodę i wraca do postaci pudru, tak ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.