Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 3127 / 27 / 0
popthetrunk pisze:
pffff, jak chce robić coś kreatywnego to niech tworzy, chuj mnie obchodzi czy na trzeźwo czy po ćpaniu, mój pogląd jest jasny i do nikogo się nie przypierdalam - moim zdaniem substancje chemiczne nie sprawią że staniesz się lepszym muzykiem, producentem, mogą jedynie kreatywnie wspomóc proces wymyślania i tworzenia koncepcji. jeżeli jesteś technicznie chujowy to nawet po naćpaniu się nadal stworzysz asłuchalne gówno. to jest moje zdanie na ten temat.
Chuj nas obchodzi twoje zdanie, tym bardziej, że twoja wypowiedź to perfidny offtop.

Temat jest o substancjach, po których według użytkowników lepiej słucha się muzyki. Jeśli nie masz w nim nic sensownego do dodania, to po prostu się nie udzielaj.
High, how are you?
  • 5 / / 0
no i co ? gdzie ten watek muzyczny ? najlepszy mix : riki tiki narkotyki i muzyka, im bardziej intensywna i pojazdowana tym piekniej jasnieja zorze, a zwykłe ćpanie przestaje być zwykłym ćpaniem. brakuje ostatnio pomysłów, może niekoniecznie na dragi a na wiercący, nie dający spokoju scratch bassior:)
w sumie temat troche głupi- bo jaka substancje zapodać do np.:bral bym cie w aucie? no tak sie składa, że wieczorne baciki mi się pięknie z Trickim zgrały z całą Maxinquaye- jego pierwsza płytą, szczególnie z :
http://www.youtube.com/watch?v=zMl3AMFLB1Y ( ten zadziorny tekst :)
, a na odpływanie :
http://www.youtube.com/watch?v=kBSdwox134s

Moje ostatnie odkrycie muzyczne, ważne bo do tej pory pazdziernikowy ich koncert przezywam , THE BUG, wystarczy posłuchać a samo sie nasuwa co by nam tu włoski na raczkach postawilo, polecam
ps: oczywiscie nie katujac sie glosniczkami z laptopa i 'jakoscia' nagran youtuba. wystarczy znosny subwoofer, no i moze jeszcze wzmacniacz lampowy, naglosnienie surround, wypasiona gleboka miekka kanapa, sciany w drewnie, w raczce whiskacz z lodem, papierosek .... i :
http://www.youtube.com/watch?v=-aW7NFSGklM
prawie jak u mamy ;)
Uwaga! Użytkownik akoherentna nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 640 / 7 / 0
Temat jest o tym po jakich substancjach muzyka brzmi według Was najlepiej.Założyłem go z ciekawości czy wiele doznań estetycznych tracę mając niskie w porównaniu z większością użytkowników forum doświadczenie z substancjami psychoaktywnymi.Poza tym jest temat o tym jaką muzyke polecacie do tripowania w dziale o DXM bodajże:
http://talk.hyperreal.info/dxm-muzyka-t14588.html

Niemniej jednak nie mam ochoty się kłócić z taką ładną dziewczyną i niechaj ten offtop będzie Ci wybaczony.A żeby wszystko było si dorzuce swoje 3 grosze i powiem,ze ostatnio najlepiej mi się slucha muzyki po kodeinie ponieważ opioidy rozbudzają twórczą wene.
Ostatnio zmieniony 03 stycznia 2012 przez sieka, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 5 / / 0
nic mi na ten temat nie wiadomo:) ja tu tylko buszuje, troche jak w zoo, troche jak alicja w krainie czarow, czasem monolog sypne , czasem przeczytam to i owo i chyba ciagle dziwi ćpańskie podejście do ćpania, widocznie tylko ja wkrecam sobie jakies filozofie i zajawki, coby bylo ciekawiej.co nie zmienia faktu, ze cos by sie nowego przyjelo, ale nawet nie wiem od czego zaczac, kompletna prowincjuszka ze mnie skoro łechtam sie tym samym od kilku lat. a temat muzyczny- pozytywne, no ale liczylam, ze chomika uaktywnie po waszych muzyczno-dragowych zajawkach :(
Uwaga! Użytkownik akoherentna nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3127 / 27 / 0
High, how are you?
  • 1519 / 20 / 0
2C-B (z zamkniętymi oczami widziałem muzyke, każdy dźwięk miał inną barwe itp)
LSD (na sylwka poprostu pływałem w muzyce, sam BYŁEM MUZYKĄ)
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 1290 / 7 / 0
  • 838 / 7 / 0
AM2201 waporyzowane bądź spalane w maczance jest nie najgorsze po solidnym buszku :D
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 241 / 6 / 0
dobra pizda.
  • 663 / 13 / 0
Uwaga! Użytkownik 78tgyvrhsbn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.