Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 908 / 9 / 0
Możliwość preparacji Dezomorfinu

Witam, nie będę się chwalił bo jako Czech nie powinienem być nieskromny.
Ale, przeglądając różne fora narkotykowe na świecie za pomocą internetu, spokojnie powiem, że mam odnośnie heroiny, i coniekąd innych jej pochodnych najlepsze materiały na swiecie.
Brakuje mi tylko (czytaj raczej nie wpadła w moje łapska) synteza krokodylu.
Znam jazyki: , anglicky a rusky. Dużo materiałow jest na rosyjskojęzycnych forach. Szczególnie jeśli chodzi o herę, co część z tych ruskojęzycznych jej syntez wpierdoliłem na Hyperreala w wątek meody acetylowania m do h. Hledam, hledam na ruskym forum syntezu Dezomorfina, ale ne mohu ho znalexc.
Ci Służby Putina kasują :-D .
tłumaczyłem zsyntezę dezomorfiny z ang ale to jest opis nie przepis, trzeba pisać reakcję liczyć itp.
Najlepiej by było gdyby śmuy się wymienili info.
Jeśli ktoś miałby jakieś przepisy tej zwiazku to czy byłby tak łąskaw mi je podesłać na pocztu?
bede wdzieczny.
  • 19 / 5 / 0
Heroine2 pisze:
Możliwość preparacji Dezomorfinu

Witam, nie będę się chwalił bo jako Czech nie powinienem być nieskromny.
Ale, przeglądając różne fora narkotykowe na świecie za pomocą internetu, spokojnie powiem, że mam odnośnie heroiny, i coniekąd innych jej pochodnych najlepsze materiały na swiecie.
Brakuje mi tylko (czytaj raczej nie wpadła w moje łapska) synteza krokodylu.
Znam jazyki: , anglicky a rusky. Dużo materiałow jest na rosyjskojęzycnych forach. Szczególnie jeśli chodzi o herę, co część z tych ruskojęzycznych jej syntez wpierdoliłem na Hyperreala w wątek meody acetylowania m do h. Hledam, hledam na ruskym forum syntezu Dezomorfina, ale ne mohu ho znalexc.
Ci Służby Putina kasują :-D .
tłumaczyłem zsyntezę dezomorfiny z ang ale to jest opis nie przepis, trzeba pisać reakcję liczyć itp.
Najlepiej by było gdyby śmuy się wymienili info.
Jeśli ktoś miałby jakieś przepisy tej zwiazku to czy byłby tak łąskaw mi je podesłać na pocztu?
bede wdzieczny.
Swego czasu przetrzepałem chyba każdy możliwy zakątek Sieci w poszukiwaniu analogów kodeiny więc trochę tego mam. Trochę PDF-ów, screenshotów, opinii i plików tekstowych z wnioskami co do syntezy Dezomorfiny.

Dużo informacji zawiera materiał podsumowujący uzależnienia od narkotyków przed II Wojną Światową i w jej trakcie. Zwie się "Report of Committee on Drug Addiction - 1929-1941 - and Collected Reprints" - CHARLES WHITE. Całość waży ponad 50mb ale w nazwie zaznaczyłem gdzie zaczyna się MIÓD.

Drugi warty przeczytania materiał o DihydroDezoKodeinonach to "The Catalytic Hydrogenation of the Halogenomorphides : Dihydrodesoxymorphine-D" - LYNDON F.SMALL, KECHEE C.YUEN AND LOUIS K.EILERS. Nie pamiętam skąd to mam ale wyciąłem tylko ten artykuł bo to TO CO TYGRYSKI LUBIĄ NAJBARDZIEJ.

[ external image ]
Zainteresowany?
  • 2814 / 14 / 0
Tak.

Chwalisz się, czy żalisz?

rar/zip&hotfile/mediafire
Uwaga! Użytkownik PcP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 49 / 0
wydaje mi sie, ze mozna sie stosowac do przepisu na metamfetamine metoda HI/P, opisana na forum, tylko zamiast pseudoefedryny uzyc kodeiny.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / 5 / 0
[align=][/align]
PcP, z łaski swojej - odpierdol się ode mnie, dobra? Odpowiadałem Heroine2 w konkretnej sprawie, nie Tobie.

Wrzucam link ---> http://www.mediafire.com/?zv5csf7htymmnts (hasło do archiwum ---> vrte)

Dodałem kilka dodatków (redukcja, katalizatory, demetylacja kodeiny). Wszystko co może być pomocne.

[align=][/align]
  • 2814 / 14 / 0
Ja tylko napisałem jako moderator. Co w nosi do tematu dla innych czytelników to, że masz coś. Podobnie na forum nie piszemy "Zaraz zażyje XX". Jeżeli masz prywatną sprawę do użytkownika -->PW.
Uwaga! Użytkownik PcP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 908 / 9 / 0
Variate, ten artykuł co podałeś przetłumaczyłem, choć nie cały (wybrałem tylko ciekawsze etapy). Umieściłem go w dziale syntezy.
Tam wychodzisz z wolnej zasady morfiny.
acha i jest to opis, a nie przepis.
W Rusku robią dezomorfine wychodząc z kodeiny wolnej zasady. Powstaje przez działanie chlorkiem tionylu alfa-chlorokodyd, który uwodornia się w obecności katalizatora palladowego do dihydrodezoksykodeiny. Tą następnie demetyluje się w zwykły sposób do dihydrodezoksymorfiny.
Czy ma może ktoś ten przepis?
Czy byłby ktoś mi łaskaw podesłać na pocztę?
  • 825 / 14 / 0
Pytanie na śniadanie - Groźny narkotyk nadciąga z Rosji

( nic nowego nie mówią, daje tutaj chyba że przeniesiecie w odpowiedniejsze ms-ce )

http://www.youtube.com/watch?feature=fv ... LqqOU&NR=1
  • 20 / / 0
Danej technologi nikt nie przeskoczy, dlatego nawet najlepszy chemik nic nie ulepszy przy produkcji krokodilu w tej akurat technologi. Ja znam wszystkie odmiany produkcji kompotu, od tej najstarzej, po najnowszą wersję, a niektórych trików jestem autorem, dlatego wiem dobrze, że tak jak rewolucyjna była technologia produkcji kompotu, tak zapewne rewolucyjną jest technologia produkcji krokodila i nawet najlepszy chemik już nic nie ulepszy. Dla ciekawości można zagłębiac tajniki produkcji krokodila, jednak nich nawet wam się nie marzy, że znajdziecie łatwy i skuteczny sposób na jego oczyszczenie z nadmiaru jodu czy czerwonego fosforu, bo to się wam się nie uda! Długo by to uzasadniać, więc tylko w jednym zdaniu napisze- o tym już myśleli więksi geniusze niż my wszyscy razem tutaj na hyper i właśnie wymyślili takie coś, a nie coś innego. Gdyby prześledzić technologie produkcji kompotu, to wtedy dopiero widać finezje i pomysłowość, że tak łatwo i prosto udało się autorom obejść różne trudności, więc zapewnie tak też jest w technologi produkcji krokodila. Ja usilnie teraz szukam dojścia, aby uczestniczyć przy produkcji krokodila, więc gdyby mi się to kiedyś udalo, to dam znać. Jest tylko pewien problem...
Uwaga! Użytkownik Fiesta4 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1406 / 142 / 0
tak tak swieta racja panie A.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.