Ale żeby nie offtopować, u mnie body prawie zawsze ogranicza się do spięcia łydki, przez co dziwnie chodzę, ale w przypadku hodeta nie było tak źle.
Nieskończoność w szklance mieść.
Nieskończoność w szklance mieść.
oj tak pokazuje i to bardzo ostry jest ten pazur :)
wczoraj poszło oral ok. ~30-35mg, długi czas załadunku, wchodziło 2 godziny mimo tego że ostatni posiłek spożyłem około 4h wcześniej. BL długi - mocne drganie mięśni i bardzo duże zmiany temperatur w porównaniu do innych tryptamin 4-xx-xxx. Trochę to było męczące, czasami było nawet bardzo mocno i ciężko było się ogarnąć bo wizuale i mindfuck rosły w siłe tak więć zdecydownie nie jest to substancja dla nowicjuszy z którą można zaczynać swoje psychodeliczne przygody - a bynajmniej w tych większych dawkach
Wizuale piękne, wspaniałe wyginanie się obrazu jak przez krzywą soczewkę, szczgólnie im dalej był obiekt na który spoglądałem. Zmiany wizualne działy się "na żywo" droga zakręcała, wyginało się wszystko w oddali, kolory błyskały jak szalone, była też nazywana przezemnie "grzybo-kraina / shroomland" - chyba każdy wie o co chodzi :rolleyes: Niesamowicie dobry humor, śmiechawa, momentami lekko mrocznie. Dodam również że pierwszy raz na jakimkolwiek psychodeliku doznałem tak silnej synestezji ! Każdy dzwięk zostawiał jakiś kolor na zamkniętych oczach, zapachy również zostawiały kolory ale dużo słabsze.
s&s miałem taki sam jak w przypadku większości poprzednich tripów tak więc nie jest to jego zasługa ;-) Całość zamknęła się w 7 godzinach od połknięcia do zasnięcia.
Ahh mógłbym pisać i pisać na temat hodeta - perełka wsród tryptamin
Myco-Maniac
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.