Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 834 / 11 / 0
Re: 4-MMA
Nieprzeczytany post autor: Reez »
4-MMA działa, i to dobrze. Miałem ok 400mg nad którymi sam pracowałem. Cierpliwości. Nikt do tej pory nie sprzedaje jeszcze 4-MMA.
  • 1558 / 18 / 0
Teraz w waszą stronę poleci 1000 PM'ów. Więc ja się zapytam, czemu nie sprzedają tego nawet inne kraje, skoro w Polsce jest sama buba, a sam produkt jest rewelacyjny? vendorzy się boją?
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 834 / 11 / 0
A czemu nie handlują amineroxami, tropanami, itp. ???
Trzeba spokojnie wyczuć rynek, żeby jak najwięcej zarobić. A może uda się jakoś "podpatrzeć" wydajniejszą syntezę? Po co popełniać błędy, jak ktoś może? I tak palą głupa ;D Jest mnóstwo substancji, które nie ujrzą światła dziennego, bo są za dobre, żeby nimi handlować w obecnym okresie. Najlepiej mieć swoje laboratorium i zgraną ekipę. Ale to tylko połowa sukcesu. Tak się zastanawiam czy te obiecane 4-DMAR w ogóle pojawi się w owym sklepie. Synteza jest tania jak barszcz, ale łatwo ją zjebać, przez co cena ogromna. Jak dla mnie zdecydowanie za wysoka jak na substancję która po kilku dniach zamienia się w sraczkę. Po co komu 2g na raz? Lepsze były by opakowania jednostkowe zabezpieczone przed działaniem czynników zewnętrznych. Otwierasz opakowanie, hops i dwa dni z głowy :D 4-DMAR o innym kolorze niż śnieżno-biały, to już nie 4-DMAR :) To tak na przyszłość...
Ostatnio zmieniony 08 września 2011 przez Reez, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2428 / 92 / 0
Reez - jak wyglądało dawkowanie u Ciebie ? i oral czy sniff ? ;-)
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 834 / 11 / 0
Dawkowanie rozpoczynano od ok. 100mg. Jednak tyle, to trochę za mało. Najlepiej substancja działała w okolicach 160mg. Takie były dawki przy sniffie. Przy oralnym podaniu, najlepsze efekty osiągnięto przy dawce w okolicach 250mg. Czystość odczynnika oscylowała w granicach ~83%
  • 2428 / 92 / 0
Kurwa... 100mg zmarnowałem dzisiaj bo pramolan musiał stłumić działanie , i drugie tyle mi sie zostało no ale zobaczmy - mam nadzieje że przy 100mg coś tam pokaże swojego działania ^_^
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 834 / 11 / 0
Powinieneś coś tam poczuć. Ja się trochę rozczarowałem tym związkiem. Mam jeszcze 250mg, ale nie planuję w najbliższym czasie żadnych eksperymentów. Wystarczy mi wrażeń po ostatnim 6-APB, które okazało się być wyjątkowo dobre ;)
  • 2428 / 92 / 0
Tzn tak tylko pobudzenie dość odczuwalne , ale euforii 0 :(
  • 834 / 11 / 0
Za mało materiału...
  • 2428 / 92 / 0
Eh :( spróbuje zamotać sobie więcej ale zobaczmy jeszcze jak z tą 100`tką na czysto pójdzie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.