Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4807 / 272 / 0
Płakałem po kodeinie :-(

Kiedy 450 mg substancji zawartej w szatańskim wynalazku Thiocodinem zwanym weszło i spowodowało bolesny wyrzut histaminy z efektami jakbym położył się na mrowisku wkurwionych mrówek (oczywiście o jakimś Zyrtecu nie pomyślałem) i diabelski wypełniacz sulfosyfcośtam spowodował bóle żołądka niczym kac po polskim weselu spędzonym na bogato - czułem że ciekną mi łzy zupełnie inne niż łzy szczęścia ućpanego opiowraka.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 497 / 12 / 0
Tak kończą frajerzy dx

Ja płakałem ze wzruszenia jaka ona jest piękna.
p
email: 853156@protonmail.com
  • 1509 / 223 / 0
^ Dokładnie!

Specjalnie szukałam tego tematu, bo kiedyś mi się rzucił w oczy, a dopiero teraz naszło mnie na napisanie tutaj, bo siedzę i wyję, że w końcu mi ta kurwa kodeina weszła po ponad godzinie czekania po "aplikacji" ekstrahowanego Antka. Już nadzieję traciłam. Do tego odpaliłam chyba najpiękniejszą melodię, z jaką mam tak cudowne wspomnienia, że i bez tego siedziałabym prawie ze łzami w oczach, no ale teraz to przeszłam samą siebie i wyję jak bóbr. koda taka piękna (w działaniu). :heart:
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 2372 / 317 / 0
Ja po kodzie,nawet helu dostaje gastrofazy....... Pacman normalnie. Chyba tylko po zielonym mam większą. To jest kurwa dziwne. Co do płaczu, to jak byłem w ciągu na helupie, to zauważyłem, ze po strzale jestem jakoś bardziej wrażliwy. A ze akurat wszystko się sypało, i ogólnie dół, to miałem akcje ze łzami. Natomiast na sucho, byłem jak jedna emocjonalna studnia bez dna. W tym aspekcie opio działały wręcz odwrotnie do docelowego przeznaczenia, czyli odcięcia się od jakichkolwiek doznań emocjonalnych.
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 130 / / 0
A mi się zdarzyło jak miałam po 450mg (z czymś jeszcze chyba to było) przemyślenia o życiu i o tym jak je sobie czasami jebie, jaka jestem nieogarnięta, jak ciężko mi się funkcjonuje bez żadnych wspomagaczy XD

Raz jedyny, taka bezsilność, ale to nie miało raczej związku z kodą. koda tylko dała mi ciepło xd
We may be stupid, but we're not clever
  • 559 / 40 / 0
Mi się jeszcze nigdy nie zdarzyło, aby płakać pod wpływem kody czy innych opio, które do tej pory brałam. Raczej jestem w tym czasie chłodna emocjonalnie i staję się straszną suką.
Uwaga! Użytkownik meme nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 497 / 12 / 0
Chujowo. Lubię kodę m.in za to, że staję się po niej bardzo wrażliwy, chociaż bez niej również taki jestem.
p
email: 853156@protonmail.com
  • 3854 / 316 / 0
Nie zdarzyło mi się płakać po kodeinie (nie jestem takim zjebem, i pizdą), ale pewnego razu zauważyłem, że kiedy faza zjeżdża, staję się nieco bardziej drażliwy, i różne rzeczy mnie wkurwiają. Wcześniej tego nie miałem, i byłem w dobrym humorze przez całą rozciągłość fazy.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1509 / 223 / 0
@Procent, a najgorszy to chyba pierwszy raz z takim wkurwem, gdy schodzi upizganie. Myślałam, że wtedy powybijam wszystkich w moim otoczeniu i dziwne było jeszcze dla mnie to, że jak mi grzanie schodziło to czułam wręcz dotkliwe zimno chociaż wcale zimno (podobno) nie było jak na (wówczas) początek października.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 1854 / 217 / 37
Mi się nie zdarzyło.
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.