Kiedy 450 mg substancji zawartej w szatańskim wynalazku Thiocodinem zwanym weszło i spowodowało bolesny wyrzut histaminy z efektami jakbym położył się na mrowisku wkurwionych mrówek (oczywiście o jakimś Zyrtecu nie pomyślałem) i diabelski wypełniacz sulfosyfcośtam spowodował bóle żołądka niczym kac po polskim weselu spędzonym na bogato - czułem że ciekną mi łzy zupełnie inne niż łzy szczęścia ućpanego opiowraka.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Ja płakałem ze wzruszenia jaka ona jest piękna.
email: 853156@protonmail.com
Specjalnie szukałam tego tematu, bo kiedyś mi się rzucił w oczy, a dopiero teraz naszło mnie na napisanie tutaj, bo siedzę i wyję, że w końcu mi ta kurwa kodeina weszła po ponad godzinie czekania po "aplikacji" ekstrahowanego Antka. Już nadzieję traciłam. Do tego odpaliłam chyba najpiękniejszą melodię, z jaką mam tak cudowne wspomnienia, że i bez tego siedziałabym prawie ze łzami w oczach, no ale teraz to przeszłam samą siebie i wyję jak bóbr. koda taka piękna (w działaniu).
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Raz jedyny, taka bezsilność, ale to nie miało raczej związku z kodą. koda tylko dała mi ciepło xd
email: 853156@protonmail.com
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.