- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Ja chcialem zmixowac 4-HO-MET z APB, ale niestety homet powoduje u mnie cale spektrum nieprzyjemnych efektow fizycznych w przeciwienstwie do 4-AcO-DMT, wiec pomysl poszedl do kosza.. Generalnie polecam na pierwszy raz dawke +/- 125mg APB (5+6 jak i osobno) + 25mg tryptaminy, do tego pogodny, sloneczny poranek, piekny plener i owocuje to krystalicznie czystym, unikatowym i mega-euforycznym tripem. Trzeba powtorzyc kiedy pogoda bedzie lepsza :)
The Light pisze:Ktoś łączył 6-APB i 4-HO-MET? Skoro z 4-Aco-DMT jest wykop... Jakie dawki?
po ok 16mg 4-HO-MET i 70mg 6-APB na głowę wzięte razem
po 15-20 min weszło, po 40 już było mocno, szczyt trwal ok 2 godzin, przez ten czas stalismy w lesie na duzej polanie i patrzylismy sie w niebo, ktore bylo czysciutkie
takiego czegos to w zyciu jeszcze nie widzialem, niebo swiecilo i mienilo sie roznymi kolorami, różem, zoltym, jasną zielenia, gwiazdy migaly, wygladalo to jak jakas ogromna dyskoteka/impreza, na niebie tez widzialem nakladajaca się siatke, drzewa natomiast klanialy sie nam
w dzien kiedys sprobuje albo pod wieczor, podejzewam ze bedzie petarda
zadnych mdlosci nie mailem, sen tez byl, na drugi dzien leki nieogar
Chcę poznać wyższy lvl euforii i ogolnie ten mix bo kocham obie substancje , planuję zmiksować 4-AcO-DMT i 6-APB albo 5-APB
3 opcje :
6-APB 150mg + 25mg 4-AcO-DMT
5-APB 125mg + 25mg 4-AcO-DMT
6-APB 80mg + 5-APB 60mg + 25mg 4-AcO-DMT
I najważniejsze tu jest to czy nie dostanę ZS ,psychicznie może mnie poturbować byleby ujść z tego w miarę zdrowo ;P
Teraz pytanie o której wziąść substancję X a o której Y żeby efekt był najlepszy ?
19 maja 2012, 01:52 / scalono - surveilled
TEN MIX JSET NIESAMOWITY!!! brak slow. 180mg benzofuranu + 25 mg 4-acodmt.
19 maja 2012, 15:10 / scalono
jak dla mnie ten miks przebija absolutnie wszystko czego do tej pory probowalem. Czapki z glow.
jak ten miks sie zainstalowal to czulem sie mniej wiecej tak
http://www.youtube.com/watch?v=hfrWchX5rAU :D
i nie ma mozliwosci zeby ktos nie zauwazyl ze jest sie na bombie. Tu nawet nie chodzi o zrenice tylko o sposob poruszania się(jakieś pląsy rękami, bardzo wyluzowane poruszanie się) a przedewszystkim o zachowanie.
Nosz kurwa, przez 2 godziny od wrzucenia maho byłem w stanie tylko wić się po ziemi, jęczeć, krzyczeć, ewentualnie od czasu do czasu wstawać i biegać i skakać. Pierwszy raz miałem taką euforię, że czułem, że tego nie wytrzymam, że jest tak dobrze, że jak tak dłużej będzie to totalnie ocipieję z tej rozkoszy. :-D
Potem łaziłem po psytrance'owej imprezie z taką miną, że tylko co chwilę do mnie ludzie podbijali: 'staaary, co ty brałeś, powiedz mi proszę, ja też to chcę!' ;-)
Zjazdu jak do tej pory zero.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.