Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 4807 / 272 / 0
Ktoś łączył 6-APB i 4-HO-MET? Skoro z 4-AcO-DMT jest wykop... Jakie dawki?
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 183 / 2 / 0
Ja zarzucalem aco kiedy apb zaczynalo dzialac na maxa (po ustapieniu pierwszych, mniej przyjemnych efektow) i bodyloadu nie mialem wcale. Wrecz przeciwnie - po zarzuceniu tryptaminy z chwili na chwile poczulem sie o wiele lepiej fizycznie, jak i psychicznie. Zniknal dyskomfort i obawy przed nadchodzacym ;]
Ja chcialem zmixowac 4-HO-MET z APB, ale niestety homet powoduje u mnie cale spektrum nieprzyjemnych efektow fizycznych w przeciwienstwie do 4-AcO-DMT, wiec pomysl poszedl do kosza.. Generalnie polecam na pierwszy raz dawke +/- 125mg APB (5+6 jak i osobno) + 25mg tryptaminy, do tego pogodny, sloneczny poranek, piekny plener i owocuje to krystalicznie czystym, unikatowym i mega-euforycznym tripem. Trzeba powtorzyc kiedy pogoda bedzie lepsza :)
Ostatnio zmieniony 16 kwietnia 2012 przez Zatox, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 15 / / 0
The Light pisze:
Ktoś łączył 6-APB i 4-HO-MET? Skoro z 4-Aco-DMT jest wykop... Jakie dawki?
w sobote w nocy mielismy we 3 taki miks

po ok 16mg 4-HO-MET i 70mg 6-APB na głowę wzięte razem

po 15-20 min weszło, po 40 już było mocno, szczyt trwal ok 2 godzin, przez ten czas stalismy w lesie na duzej polanie i patrzylismy sie w niebo, ktore bylo czysciutkie

takiego czegos to w zyciu jeszcze nie widzialem, niebo swiecilo i mienilo sie roznymi kolorami, różem, zoltym, jasną zielenia, gwiazdy migaly, wygladalo to jak jakas ogromna dyskoteka/impreza, na niebie tez widzialem nakladajaca się siatke, drzewa natomiast klanialy sie nam

w dzien kiedys sprobuje albo pod wieczor, podejzewam ze bedzie petarda

zadnych mdlosci nie mailem, sen tez byl, na drugi dzien leki nieogar
Uwaga! Użytkownik marcindamian3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 63 / / 0
Witajcie mili bracia !
Chcę poznać wyższy lvl euforii i ogolnie ten mix bo kocham obie substancje , planuję zmiksować 4-AcO-DMT i 6-APB albo 5-APB
3 opcje :
6-APB 150mg + 25mg 4-AcO-DMT
5-APB 125mg + 25mg 4-AcO-DMT
6-APB 80mg + 5-APB 60mg + 25mg 4-AcO-DMT

I najważniejsze tu jest to czy nie dostanę ZS ,psychicznie może mnie poturbować byleby ujść z tego w miarę zdrowo ;P

Teraz pytanie o której wziąść substancję X a o której Y żeby efekt był najlepszy ?
Uwaga! Użytkownik Explorationn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1198 / 10 / 0
tak, to dobre pytanie :-). Ja bym spozyl 6-apb 80mg + 5-apb 60mg rozpuszczone w soczku a po pol godziny aco dmt rowniez rozpuszczone w soczku. A na koniec przygotowalbym sobie po lyczku roznych soczkow aby wzmocnic wrazenia ;-)

19 maja 2012, 01:52 / scalono - surveilled

TEN MIX JSET NIESAMOWITY!!! brak slow. 180mg benzofuranu + 25 mg 4-acodmt.

19 maja 2012, 15:10 / scalono

jak dla mnie ten miks przebija absolutnie wszystko czego do tej pory probowalem. Czapki z glow.
Ostatnio zmieniony 17 maja 2012 przez prawie_martwy, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 183 / 2 / 0
No jest niesamowity o czym pisalem w poprzednich postach, ale naprawde radze nie przekraczac 25mg 4-AcO-DMT bo takie np. 33mg daja juz okrutna banie, 125mg6apb (nowego), 25mg 4-AcO-DMT i jest idealnie! Krystalicznie czysta pizda i zrozumienie wszystkiego, pieknie!! Przy kolejnym razie nie wiem czy nie zredukowac apb do 100mg patrzac na to jak ostatnio 125mg 6apb mnie pozamiatalo-jak nigdy!
  • 2334 / 9 / 0
A mieszałeś 4-AcO-DMT z MDMA?
Jak nie, a masz opcje to testnij. IMO doznania poziom wyżej.
Chociaż solo chyba wolę 6-APB od MDMA.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 1198 / 10 / 0
niestety nie mam dostepu do MDMA.

jak ten miks sie zainstalowal to czulem sie mniej wiecej tak
http://www.youtube.com/watch?v=hfrWchX5rAU :D

i nie ma mozliwosci zeby ktos nie zauwazyl ze jest sie na bombie. Tu nawet nie chodzi o zrenice tylko o sposob poruszania się(jakieś pląsy rękami, bardzo wyluzowane poruszanie się) a przedewszystkim o zachowanie.
  • 614 / 21 / 0
W ten weekend przeżyłem euforyczny miks życia: 170mg 6-APB, 20mg 4-HO-MET, a wszystko to okraszone sosem GBLowym ;-)

Nosz kurwa, przez 2 godziny od wrzucenia maho byłem w stanie tylko wić się po ziemi, jęczeć, krzyczeć, ewentualnie od czasu do czasu wstawać i biegać i skakać. Pierwszy raz miałem taką euforię, że czułem, że tego nie wytrzymam, że jest tak dobrze, że jak tak dłużej będzie to totalnie ocipieję z tej rozkoszy. :-D
Potem łaziłem po psytrance'owej imprezie z taką miną, że tylko co chwilę do mnie ludzie podbijali: 'staaary, co ty brałeś, powiedz mi proszę, ja też to chcę!' ;-)
Zjazdu jak do tej pory zero.
Niematerialna. Wieczna. Bez początku i końca.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
  • 1198 / 10 / 0
hehe najlepszy jest ten moment kiedy myslisz ze euforia juz nie moze byc wieksza. Wtedy dorzucasz tryptaminke ktora przenosi na nastepny poziom euforii/ :D
ODPOWIEDZ
Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.