4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 989 / 35 / 0
mef jest dobry na maratony. Jak pauka mięknie to strzał i znów stoi twardy i gotowy do działania.
1 torba i 12 godzin zabawy :) Jest tak przyjemnie, że nawet ciśnień i zejścia nie czuć. Tylko jajka na następny dzień mogą boleć :)
  • 2775 / 39 / 0
Serce również
  • 627 / 7 / 0
Kupcie 2 gramy. Zacznijcie od 80-100 w klamke, lub 150-200 w buźkę (choć do wyra polecałbym nos). Zobaczycie jak was klepie i będziecie sobie w miarę dozować ale lepiej mieć te 2 giety niż 1 bo może nie starczyć, mi i kobiecie 1 gram w ogóle nie starczył na pierwszej mefedronowej imprezie. A mefowy seks też jest długi także 2 gramy i najwyżej Wam zostanie. Lepiej jak zostanie niż jakby miało być za mało. :)

ps. jedni sapią na alko drudzy chwalą. Ja bym postawił flaszkę, ja lubię alkohol do mefedronu. :)
  • 2876 / 99 / 0
Przeleciałem tu parę postów i się zdziwiłem, ja po mefie zawsze jestem "offline" jak po wszystkich stymulantach (dlatego ich nie lubię i praktycznie nie używam). Dziwne.
  • 627 / 7 / 0
Jezus pisze:
Przeleciałem tu parę postów i się zdziwiłem, ja po mefie zawsze jestem "offline" jak po wszystkich stymulantach (dlatego ich nie lubię i praktycznie nie używam). Dziwne.
Jak to powiedział mój kolega

"jeden lubi piwo, drugi żyto"

Ja oprócz mdma najlepsze pukanka przeżyłem po amfetaminie co dziwne. Oczywiście w ciągu jak pisiak miał w dupie już fete i szalał jak billy kid.
  • 6 / / 0
no zamówienie złożone na 5g. niby kryształ w wielkości ziarek ryżu - w sobotę robimy party ja żonka i fajna 20 latka jak proponujecie te spore ktyształki chyba rozdrobnię na taki gróbszy puder - jak wcześniej pisałem do tej pory bawiliśmy się od 4 lat przy fecie do będzie nasz debiut i proszę o mądre ale i sprawdzone uwagi co do dawek i w jakiej formie nosek czy oralnie.Oczywiście po imprezce podzielę się doświadczeniem z dzampy./ te 5 g to na zapas myślę że jak pujdzie 2 będzie ok./
  • 981 / 7 / 0
jeśli moja siostra gdzieś pójdzie w sobotę i wróci rano naćpana na dodatek będzie miała dupę wyjechaną
to wiem do kogo się pierwsze zgłoszę weekendowy jebako :-)
  • 6 / / 0
Hanka nie bądz zazdrosna o rozkosze siostry ty te rozkosze juz znasz daj jej też tą możliwość
  • 54 / 3 / 0
paczka662 pisze:
proszę o mądre ale i sprawdzone uwagi co do dawek i w jakiej formie nosek czy oralnie.
Trudno mówić o sprawdzonych uwagach, bo tak fajnych okoliczności mefienia to mogę co najwyżej pozazdrościć, ale z doświadczenia z solowych "fap sessions" Ktoś Kto Nie Jest Mną wysnuwa takie wnioski jak:
- oral 200-250 mg na w miarę pusty żołądek (ale jednocześnie - należy zjeść coś ze dwie godzinki wcześniej aby w trakcie nie paść z braku sił!) to dobry podkład,
- poprawiać nosem, małe dawki i dopiero jak faktycznie poczujesz że faza schodzi (jak faza schodzi to i problemy z erekcją jakby mniejsze), małe dawki są o tyle lepsze, że po większych owszem euforia zajebista, ale sprzęt reaguje na nie alergicznie (no chyba, że hmmm... spojrzysz na to z drugiej strony i wyposażysz którąś z dam w jakiś strap-on...),
- na sprzętowe problemy nieco pomagają preparaty z L-Argininą w dość sporych dawkach, pewnie niebieskie tabletki rozwiązałyby sprawę, ale na pewno jest to bardzo ryzykowne połączenie.
Przyjemnej zabawy.
  • 2497 / 49 / 0
Moze alfa blokery moglyby tez pomoc na problemy z erekccja po stymulantach, ale ta taki moj bardzo teoretyczny pomysl
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.