1 torba i 12 godzin zabawy :) Jest tak przyjemnie, że nawet ciśnień i zejścia nie czuć. Tylko jajka na następny dzień mogą boleć :)
ps. jedni sapią na alko drudzy chwalą. Ja bym postawił flaszkę, ja lubię alkohol do mefedronu. :)
Jezus pisze:Przeleciałem tu parę postów i się zdziwiłem, ja po mefie zawsze jestem "offline" jak po wszystkich stymulantach (dlatego ich nie lubię i praktycznie nie używam). Dziwne.
"jeden lubi piwo, drugi żyto"
Ja oprócz mdma najlepsze pukanka przeżyłem po amfetaminie co dziwne. Oczywiście w ciągu jak pisiak miał w dupie już fete i szalał jak billy kid.
to wiem do kogo się pierwsze zgłoszę weekendowy jebako :-)
paczka662 pisze:proszę o mądre ale i sprawdzone uwagi co do dawek i w jakiej formie nosek czy oralnie.
- oral 200-250 mg na w miarę pusty żołądek (ale jednocześnie - należy zjeść coś ze dwie godzinki wcześniej aby w trakcie nie paść z braku sił!) to dobry podkład,
- poprawiać nosem, małe dawki i dopiero jak faktycznie poczujesz że faza schodzi (jak faza schodzi to i problemy z erekcją jakby mniejsze), małe dawki są o tyle lepsze, że po większych owszem euforia zajebista, ale sprzęt reaguje na nie alergicznie (no chyba, że hmmm... spojrzysz na to z drugiej strony i wyposażysz którąś z dam w jakiś strap-on...),
- na sprzętowe problemy nieco pomagają preparaty z L-Argininą w dość sporych dawkach, pewnie niebieskie tabletki rozwiązałyby sprawę, ale na pewno jest to bardzo ryzykowne połączenie.
Przyjemnej zabawy.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.