Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 182 / 1 / 0
dead-dolly pisze:
Albo jestem wadliwym egzemplarzem, albo po prostu oczekiwałam tak spektakularnych efektów, że po prostu się zawiodłam. Leciutkie pobudzenie, porównywalne do tego, co czułam wcześniej.
Na mnie ketony dzialaja bardzo krotko i bardzo wybiorczo. Lecz co jak co ale bufedron uwazam za zdecydowanego lidera, mimo efektow ubocznych to stymulacja byla u mnie na bardzo wysokim poziomie, po 2 czy 3 kresce rece lataly mi tak ze nie dawalem rady pisac na klawiaturze. Przymierzam się do mdpv ale nie weim czy warto..
  • 55 / 1 / 0
melon27 pisze:
podnosi to to samoocene jak feta, kokaina czy tylko pierdo..ne rozgadanie?
Mi feta nie podnosi samooceny jak np. mef. Koksu niestety nie próbowałem. Buphedrone to taki środek między mefedronem a MDPV. Euforia jest, ale mała. Za to umiarkowany speed. W małych dawkach fajna używka, ale kreska/dwie więcej i nagle człowiek czuje, że przedobrzył. Serce napierdala jak szalone, chce się srać i ogólny stan mógłbym przyrównać do zatrucia pokarmowego. Oprócz tego jąkałem się przez kilka następnych dni.

MDPV nie polecam, jeżeli oczekujesz czegoś więcej, niż czystej stymulacji połączonej z niedojebaniem (w głowie wtedy tylko jedno: "JESZCZE TYLKO JEDNA KRESKA!").
"Dlatego ranisz mnie
nie wiedząc o tym, nie
nie wiedząc, nie
jak mocno ja
jak mocno ja kocham Cię"
  • 1041 / 4 / 0
Pisałam w temacie bufedron miksy, ale nie doczekałam się odpowiedzi, a substancje wiadomo - kuszą :). Więc zapytam tutaj:

Interesuje mnie miks bufedron + MeOOP. Brać w stosunku 1:1, tak? Ale co najpierw? W jakich odstępach czasowych? Ma to w ogóle znaczenie?
  • 2 / / 0
Fajna substancja, dzisiaj pierwszy raz, wcześniej próbowałem 0.5g mefedronu ale to tuż przed delegalizacją, i troszkę 0.2 metylonu z 2 tygodnie temu. Działanie fajne dużo fajniejsze od speeda, bardziej wiesz co chcesz zrobić i łatwiejsze do opanowania. Zacząłem o 11:00 50mg oral i 100mg sniff. I jakąś godzinę temu 20mg oral chyba nie potrzebnie bo faza utrzymuje się na jednakowym poziomie cały czas. Jest 18 i dalej jest fajnie nie ma euforii ale wszystko co robię daje przyjemność.
Pozdro dla wszystkich Forumowiczów
  • 286 / 5 / 0
jaka dawkabufa na pierwszy raz, bo w przypadku MDPV wystarczy podobno 5 mg na poprawe funkcjonowania
  • 347 / 6 / 0
Podobają mi się określenia typu "słaba euforia", "prawie euforia" itp., są takie... rzetelne :)
  • 1041 / 4 / 0
Po jakim czasie wchodzi oral?
  • 1233 / 14 / 0
Po ok. 20 minutach w przypadku M-B. Na początku serce zaczyna bić nieco mocniej i po chwili pojawia się bufowy speed.
  • 21 / / 0
Co bedzie bardziej odpowiednie dla bufedronu, sniff czy oral? i z jakiego powodu?
  • 18 / / 0
Bufowy speed jest lepszy niż MDPV-owy. Bo nie wiem co kupić 1g tego za 100zł i mam 100 dawek. Czy buffa ale jak ma siać takie psycho jak MDPV to dziękuje. Co jest leprze JAKOŚCIOWO !!?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.