Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 90 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: odwykowiec »
190/ 90 kg/ 50 mg trzymało mocno i konkretnie. Full visual, full kwas. Ten specyfik chyba warto tłuc w takich ilościach.
  • 155 / 1 / 0
oboje z bratem zero tolerancji na fenytylo ja tylko tryptamin probowalem on tylko ziolo i koks, wciagnelismy po 25mg i prawie zero efektow zenada ....

acha no dodam ,ze mnie moze popieklo w nosie z 5 minut ale bez tragedi , bratu natomiast poplynely troche lzy z oczu ale sniff 25mg wcale nie jest jakis tragiczny szkoda tylko ,ze praktycznie wogole nie zadzialalo ...
Ostatnio zmieniony 15 stycznia 2010 przez ITheWitchfinder, łącznie zmieniany 1 raz.
Higher and higher, through the cosmos we had tripped
Seeing stars turned inside out, we thought our minds had flipped
Colors swirling, sounds are drifting, thinking we were dead
The wizard turned and spoke to us and, this is what he said ....
  • 1205 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: BSKY »
snort jest o tyle niebezpieczny ze moze spowodowac wylew, bylo o tym kilka stron wczesniej, tak wiec odradzam te forme przyjecia...

mnie snort wogole nie zachwycil, mimo ze cece bylo moim pierwszym "powazniejszym" psychodelikiem... oral zadzialal jednak jak powinien ( jak na ta ilosc i potencjal cc ) mimo ze poszlo tylko 25mg - semi TR jest gdzies tam na poczatku...
  • 694 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: snooze »
musze napisac iz te 2 kapsułeczki działaja. Własnie jestem 2 godziny od spożycia. Kwasno dosc jest lecz nie wizualnie. Następne eksperymenty z 2c-e albo mahometem nie wiem, zobaczymy co ojczyzna ma na wydaniu- nie będe nic narazie importował za granicy
pozdrawiam

edit:
jak dubluje to sorry chciałem edytowac
więc tak:
działało 1:45h pozniej 2 godziny działania empatogennego. cevy oevy były ale bez fajerwerków, choc dosc ciekawe. Uderzało falami, z każdą falą działanie słabło. Bodyload chujowy, ale gdy zaczeło wchodzic zapomniałem o nim.
Polecam tylko tym którzy pierwszy raz mają stycznośc z serią 2c. Napewno za tą cene nie powtórze tego. Dawka jaką przyjąłem 50mg
Ostatnio zmieniony 18 stycznia 2010 przez pilleater, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik snooze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 1 / 0
ha! czyli ani ja ani brat nie jestesmy wyjatkowi tylko mialem racje - slabe i drogie .
Higher and higher, through the cosmos we had tripped
Seeing stars turned inside out, we thought our minds had flipped
Colors swirling, sounds are drifting, thinking we were dead
The wizard turned and spoke to us and, this is what he said ....
  • 300 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: glebaa »
ale o co kaman ?? przecież powszechnie wiadomo że 2c-c jest chyba najłagodniej działającą fenyloetyloaminą z rodziny 2c-X - i dlatego jest taka fajna.
- Nice shoes. Wanna fuck?
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
2C-B-FLY działa łagodniej i przyjemniej :)
A najslabszym 2C-x jaki mialem okazje wyprobowac bylo 2C-T-21 . To juz dzialanie 2C-C jest x razy bardziej psychodeliczne od 21 ;)
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2010 przez opak, łącznie zmieniany 1 raz.
kapo
  • 2497 / 49 / 0
A nie 2c-D?
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
2C-D jest mocne, tylko trzeba duzo brac
Wiec finansowo nie opłaca sie jeść dawek rzedu 70-150 mg ;]
Chyba ze ktoś nie ma na co pieniędzy wydawać to moze sobie szalec :)
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2010 przez opak, łącznie zmieniany 1 raz.
kapo
  • 679 / / 0
czy do 2c-c można pić?
Uwaga! Użytkownik DymPaliKali nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.