W ciągu tygodnia mam zamiar po raz pierwszy spróbować fenylki (dokładnie 2C-B).
Chcę spędzić z "koleżanką" nastrojowy wieczór.
Dostałem czerwone myszki miki z ciemnymi plamkami.
1. Ktoś wie ile w tych tabletkach jest zawarte czystego 2C-B?
2. Czy ta substancja nadaje się na taką okazję?
3. Narkotyk ten wspomaga popęd seksualny czy raczej go hamuje?
4. Na forum wyczytałem, że 2C-B w małych ilościach działa podobnie do MDMA. Ile zażyć w/w tabletek żeby osiągnąć pożądany efekt?
Użytkowników którzy mieli okazję zażywać ten narkotyk w parach proszę o relację (szczegóły możecie sobie oszczędzić).
Nie ten temat. Przenoszę - black goku
25 lipca 2017Mariuszcpak1980 pisze: Nie pamiętam właśnie... Kupę lat do tyłu :/ coś mi się kojarzy że jeden cały czyli 4 te małe miały 32 mg ?
jeśli to te małe co latałī to jeden mini karotonik miał 2,5 mg :) pamiętam, ze jedliśmy 12 i były konkretne oevy vevy i śmiechawka :)
pewneg razu w miksie z MDMA zjedlismy po 16 mg brzuchy bas bolały 3 dni ;p
02 stycznia 2018stonias pisze: Witam.
W ciągu tygodnia mam zamiar po raz pierwszy spróbować fenylki (dokładnie 2C-B).
Chcę spędzić z "koleżanką" nastrojowy wieczór.
Dostałem czerwone myszki miki z ciemnymi plamkami.
1. Ktoś wie ile w tych tabletkach jest zawarte czystego 2C-B?
2. Czy ta substancja nadaje się na taką okazję?
3. Narkotyk ten wspomaga popęd seksualny czy raczej go hamuje?
4. Na forum wyczytałem, że 2C-B w małych ilościach działa podobnie do MDMA. Ile zażyć w/w tabletek żeby osiągnąć pożądany efekt?
Użytkowników którzy mieli okazję zażywać ten narkotyk w parach proszę o relację (szczegóły możecie sobie oszczędzić).
Nie ten temat. Przenoszę - black goku
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Teraz sprawdziłem te pigułki na pilldata i smutna strona mi powiedziała że one mają około 10mg. :-(
Jako że mądrze by było jednak na początku przyjąć że one mają całą, deklarowaną dawkę, coby nie wypierdolić się do innej galaktyki zbyt raptownie, mój plan jest taki żeby wrzucić jedną, poczakać na pełnię efektów i ew jak będzie chujowo to dorzucić.
Pytanie 1: Czy wczesne dorzucanie 2CB (jeżeli pierwsza dawka sie za słabo wkręciła) ma sens
Pytanie 2: Po jakim czasie dorzucać?
Pytanie 3: Jak to rozplanować: 1 piksa, poczekać, kolejna piksa, czy raczej 1 piksa, poczekać, 0.5, poczekać, 0.5?
2. Przyjrzyj się swoim odczuciom, na jakim poziomie Cię wystrzeliło i Sam oceń czy już pora.
3.IMO nie ma się co rozdrabniać na połówki.
A tak swoją drogą, co to za krążki?
https://www.ecstasydata.org/view.php?id=5252
Jako ciekawostkę wrzucam linka do stronki o ( między innymi) 2cb. [Po angielsku]
https://thethirdwave.co/2c-b/
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.