50x 0,5mg
50x 1mg
20x 1mg
20x 2,5mg (to mnie interesuje i kiedyś trafiłem na to w Polsce)
Opakowanie w takim kolorze niebiesko-fioletowym na brzegach, z napisem ФЕНАЗЕПАМ ІС (pod spodem jest skład) i czworościanem po prawej stronie. Cholernie by mi się teraz przydało, bo jak wiadomo, z tolerancją to można się klonów nawdupiać, ile wlezie, ale usypiająco to on nie działa wcale.
Ewentualnie gidazepam (20x 20mg albo 10x 50mg), opakowanie w takim samym stylu, tylko kolor jasnoniebieski i napis ГІДАЗЕПАМ ІС. Jeszcze też chodził Benzobital Is (zielone opakowanie) - 100mg x 50 tabl., podobne do fenobarbitalu. To generalnie dało się znaleźć na bazarach przy stoiskach, gdzie jakimiś ziołowymi tabletkami ktoś handlował, ale wystarczyło dobrze zapytać i dostawało się to, co się chciało.
http://www.glowfoto.com/viewimage.php?i ... 0&srv=img6
na ktorym jest te 1,5mg fenazepamu? sory za niedokladne zdjecie
Zamówił bym, ale nie mam narazie na tyle funduszy żeby zamówić 80 znaczków, poza tym nie wiem czy mi podpasi, bo do tej pory jadłem tylko alpra.
No, chyba że znalazł by się ktoś, kto ma ~20 znaczków na zbyciu, jest z Krakowa, i szuka kogoś kto ma ~20zł za zbyciu, bo w takim wypadku pw :-)
A fenazepam jest podobny do klonazepamu, tylko w przeciwieństwie do niego ma jakieś konkretne hipnotyczne działanie. Bo klonazepam to jest dobry, ale tylko dlatego że jest mocny i długo działa. Ale fenazepam też długo działa i ma zbliżony T1/2.
Ale moje pytanie brzmi, skąd go brać.
A w czym lepszy fenazepam w tabl. od fenazepamu w proszku? W niczym o ile ten proszek to naprawdę czysty fenazepam. Niektórzy może lubią się bawić w takie biznesy z Chińczykami, Tajami czy jakimiś Khmerami - ja nie, jak ma mi towar lecieć przez kilka stref czasowych.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.