DOI

Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2179 / 31 / 0
no to musiał być jakiś wał :-P Z moich znajomych z 3 osób każdy poczuł już dość dobrze 3,3 mg.
Hidden mefedron User
  • 238 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mya »
A ja byłam przy robieniu tych kartonów, jadłam te kartony i oceniałam te kartony i wiem, że to żaden wał nie jest. Zresztą nie tylko ja to mogę powiedzieć, bo jakieś 10 innych osób które jadły to ze mną w takich czy innych okolicznościach również. Dziwna sprawa, bo te papierki z buddą są akurat naprawdę mocne i albo jesteście terminatorami, albo coś się z nimi stało w transporcie, albo to było parę kartonów z całej serii które cudownym sposobem uniknęły nasączenia (co jest z góry prawdopodobne na jakieś 0,1%).
Niemniej szkoda, że tak mało poczuliście to DOI. Osobiście lubię je chyba najbardziej.
skrzydlatych wiatrów pełne niebieskie przestworza,
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
  • 335 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kapo »
Podpisuje sie pod Maya Tez jadlem te papierki w dawce 12 mg
Po 2 DOI jest taka substancja ze nawet zwiekszenie dawki o 10 mg nie jest duzo mocniejsze od 3
P.S 12 mg trzymalo mnie tyle co 3
Uwaga! Użytkownik kapo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 261 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: rejestr »
może rzeczywiście jakąś pechozę miałem. Wydaje mi się, że wszystko zrobiłem jak należy. Zessałem go, połknąłem i zapiłem tymbarkiem jabłko-mięta (może przez to przez tego chuja :huh: ) No nic, za jakiś tydzień lub dwa chciałbym zaliczyć powtórkę i mam nadzieję, że poskłada mnie wtedy konkretniej :cheesy:
  • 335 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kapo »
Ale ja nie wiem na co ty liczysz Wg mnie to co przezyles po tej dawce to naprawde duzo.
Pozwol ze Cie zacytuje
"dla mnie było bardzo psychodelicznie, momentami nawet za bardzo.
Chociaż w porównaniu do LSD jest mniejszy rozpierdol w głowie, mimo to momentami wydawało mi się że jestem kimś innym. W planach mam miks 2c-e i doi. ew. doi + mdma jak dorwę jakieś dobre felgi, próbowaliście?"
To jest malo dla Ciebie ? Ja po 12 mg mialem tyle co po 3 czyli (bardzo ladne kolory, wizuale byly troszke mocniejsze ale zadna rewelacja no i ta typowa empatia o ktorej juz wspominano wczesniej), doi jadlem minimum z 3 zrodel i kazde bylo pewne nie bylo mowy o jakims wylizanym papierku czy cos w ten desen.
jesli chcesz przezyc mocniejsza psychodeliczna faze to zmien psychodelik !
Uwaga! Użytkownik kapo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Vimes »
Podpisuje się pod tym co mówi Kapo. DOI nie rozwala jakoś specjalnie wizualnie nawet w większych dawkach, a i psychodela jest po nim moim zdaniem umiarkowana. Raczej wszyscy go wychwalają za niesamowitą czystość myśli (ja nawet po ~6mg mogłem spokojnie rozmawiać z trzeźwymi ludźmi, nie miałem żadnych chorych wkręt że ONI WIEDZĄ (jak ma to czasami miejsce np. przy BDFie), może czasem gubiłem wątek, ale w granicach normy) oraz euforię którą daje.
Tak jak mówi Kapo - chcesz przeżyć większy hardcor - zmień substancję (ew. miksy)

W sumie jeśli porównujesz to LSD to i tak chyba bardzo mocno jak na DOI Cię porobiło (W moim przypadku efekty wizualne ograniczyły się do lekko ożywionego lasu i bardzo kolorowych ale mało spektakularnych CEVów, psychiczne jak pisałem wyżej... czyli do LSD temu daleko)
  • 261 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: rejestr »
no dobra źle to ująłem, może nie konkretniej ale lepiej i dłużej. Miałem taki sobie S&S, noc, byłem sam, nie było do kogo gęby otworzyć, z kim się pośmiać a leżenie na łóżku szybko mi się znudziło, miałem ochotę gdzieś połazić ale samemu nie chciało mi się. Poza tym byłem zmęczony bo tego dnia wstałem o 8 rano a jak pisałem wcześniej wrzuciłem je o 21.

Następnym razem wybiorę las i na pewno nie samemu :-D

E: no i nie czułem się zbytnio na siłach żeby wyjść na takiej bombie do ludzi...
macie racje, pewnie zjadłem tego za dużo (nieświadomie) bo myślałem że nie kopną mnie jak ten pierwszy,

Widocznie ten 1 karton dziwnym pechowym trafem dostał o kropelkę za mało
Ostatnio zmieniony 02 czerwca 2009 przez rejestr, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 157 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rezzo »
Zarzuciłem 3/4 kartonu ~3,7mg(te z budda) i po 2-3h pierwsze efekty - przecudna pastela kolorowa, pelna euforia ale mysle "troche za slabo" wiec dorzucilem pozostale 1/4 kartona + 1/4 odkrojona od kolejnego :-)

Tak mi jakos minela kolejna godzina gdy myslalem ze to juz peak - jeszcze wiecej kolorow, fajne cevy, ogolnie pokwaszone mysli, ale takie fajne czyste mysli ^^ i sadzilem ze to juz max co z tego bedzie, a w tym momecie w pelnym 3d(4d?=d ) full hd robotnicy zaczeli mi rozbierac sciany co wygladaly jak mój pokój ; no centralnie spadlem z krzesla to bylo tak realistyczne. Od tego momentu wkrecilo sie na maxa - masa niesamowitych oev (sciany mi sie jak rolety zwijały; w chuj roznego rodzaju filmow - z wladca pierscieni wlacznie =d ; wiele nie sposob opisac, totalny wytrysk euforii (plakalem ze sczescia ;-) ) sporo cevow na wysokim poziomie a to wszystko w tej cudowniej pasteli.

Nikt lepiej nie koloruje niz DOI :-D prawdziwa masakra , odnalazlem swoj :heart: psychodelik - w chuj kwasnie, bardziej kolorowo, a ta czystosc mysli jesli jesli jest potrzeba ; tylko dlugosc tripu mnie strasznie zmeczyla 26h to jednak za dlugo ( 6h peak ).
Nastepnym razem musze sie tylko zaopatrzyc w jakies benzo i bedzie cud miod i orzeszki %-D
BYŁO [DOi]ebanie!! :gun: %-D
Ostatnio zmieniony 21 czerwca 2009 przez Rezzo, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Rezzo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 285 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: 5r>- »
hmm po tych opisach, coś mi się wydaje, że w tych hofmannach jednak właśnie jakies rc siedzi i coraz bliżej skłaniam sie ku DOI, którego w sumie nei testowałem.
Przekonam się nie bawem pozdro lotnicy
Dzień się nie kończy, tylko zmienia barwę !]

ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
  • 504 / 2 / 0
ziomek, tylko że tamte hofmanny nie trzymają 26 godzin ;]
[b]mushroom therapy.[/b]
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.

Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.