Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1709 / 11 / 0
Biologiczny okres półtrwania perazyny wynosi 8 do 16 godzin. Dla pewności i bezpieczeństwa odczekanie doby powinno wystarczyć.
  • 34 / / 0
locek pisze:
Mam pytanie kiedy po przyjeciu 100mg perazyny mozna walic stymulanty np. penta tak zeby poczuc pelna moc?

Locek NEVER ! ja po nocce z 5g eth cata wziałem 4x25mg i wyłączył mi się mózg , czułem tylko ciało ...
  • 5 / / 0
:*) na zjazd po alviku pvpovym :-D 250 mg na pierwszy raz + a jak juz alfa zamieniła mnie w w cos na kształt wesołego warzywka , to mnie koledzy nawozili jakimis mefkami i innymi no cudnie :*) ... teraz trzeba wracac 25 mg na poczatek :finger: alva to szatan a sort był taki ze ciesze ze nie jestem samolubnym cpunem i podzieliłem sie i psychiatryk moge we własnym zakresie zorganizować inaczej byloby ciezko ;-)

jak do cholery spalem to mi tylko nieogar zniknol obudziłem sie dobrze wypieprzony :gun: no cudo ale niebezpieczne jak życie %-D

no perka działa
Słabo wypadam ,na tle specjalistów tego forum.
A kiedyś myślałem ,że taki ćpun straszliwy ze mnie :)

Bez tolerancji nie ma gwarancji!!!
Puknął , westchnął , zdechł , co za pech :)
  • 205 / 1 / 0
Od paru dni biore perazynke 100mg dziennie i zauwazylem znaczacy wzrost samopoczucia i ogolna poprawe nastroju :) Lekarka przepisala mi na nerwice natręctw i pod tym kątem perazyna spisuje sie swietnie juz po 3 dniach czulem znaczaca poprawe;p Na zjazd po bk rowniez sie nadaje w dawkach 50-100mg zwalnia przeplyw mysli i dziala dosc mocno nasennie. Dobra sprawa ta perazynka i w dodatku za friko polecam szczegolnie na NN dziala jak nalezy :)
http://www.youtube.com/watch?v=yiwek6SDl7w
  • 144 / 6 / 0
Biore Od kilku dni 100mg dziennie na niepokoj I fobie. Czuje sie sporo spokojniejszy, tak calkiem naturalnie. Strasznie "latają mi nogi" , nie moge ich opanować. Po wiekszej dawce mialem kolek zamiast jezyka i problemy z mowa. Niezly lek
Whats your name? what have you had? reach for the lasers. safe as ...
  • 1095 / 34 / 0
Nie probujcie brac tego podjezykowo, bo najzwyczajniej wypala ryj, fizycznie uszkadza blone. Zrace wlasciwosci ma to.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 144 / 6 / 0
Wzmaga dzialanie alko ( 2 mocne bro dzialanie jak 4) i poprawia dzialanie kody
Whats your name? what have you had? reach for the lasers. safe as ...
  • 147 / 2 / 0
Świetnie usypia - 350mg wzięte podczas odstawiania benzo i GBL(duże ilości) uśpiło mnie na 12h. Niestety na następny dzień straszna zamuła, a spać już się nie da. Jak jest z tolerancją? Jakiej dawki potrzebuje aby spać w nocy z poniedziałku na wtorek?
  • 81 / 9 / 0
Mam pytanie, bo jestem na odstawce wszystkiego (sam podjalem meska decyzje), obecnie jestem na redukcji dawek alpry, clonow i burenorfiny (+ ograniczam alko, teraz jest to 1 piwo dziennie, a chlalem po 3 zagryzajac po 3mg alpry i jeszcze klony i jarunek).
Nie pale po 8 latach uzywalem medycznie na problemy z miesniami, z dnia na dzien przestalem (od tak, a przecież ta marchłana taka uzalezniajaca, TK wczoraj odrzucil mozliwosc hodowli nawet na uzytek medyczny, witamy w polsce).

Obecnie zszedlem do 1,5mg alpry/doba, do tego 5mg/clona przed snem no i jestem na buprenorfinie (dawki 2-3 mg dziennie), dostalem rowniez perazyne.
Po przeczytaniu ulotki, troche mi nie podpasowalo ze to pochodne piperydyn/piperazyn (jak pomylilem, poprawic) ale lekarz kazal mi to przed snem w ilosci 2 tabletek (2x 25mg).

Opio juz 3 lata nie cisne, jestem od tego okresu na buprze na takich dawkach jak napisalem, i prawde mowiac nie widze sensu zrec tej perazyny (kiedys mnie znajomy feciarz poczestowal do kody jak jeszcze sie "bawilem w ten sztuczny raj").

Nie wiem czy mam to zrzucac bo czuje sie dobrze redukujac dawki, jak mam zalecone (myslalem zeby sobie to zostawic na sam koniec, jak juz odstawie te "beny" i jak napisane jest w ulotce by sie schizy zaczely), chodz planuje jeszcze zanim odstawie alpe i klona, odstawic calkiem bupre po 3 latach (2 lata benzo).
Dobra decyzje podjalem, bo mialem wrazenie ze dr. ostro sie "zagonil" z tm wypisywaniem tych papierow, zwlaszcza ze to calkowicie chamuje D1 i D2 oraz sero, dopa, adren, non-adre.

Tak niezbyt mi to spasowało, po ogarnięciu wszystkiego.
Jak narazie problemow nie mam,, redukuje, juz prawie odstawilem calkiem alko - z 4paka na wieczor idzie tylko 1 browar po calym dniu roboty do obiadu, najgorsze przywyczajenie tego "smaczku piwa" (ale na to tez bd sposob w postaci bezalkoholowych przez jakis czas potem bedzie az sie odzywczaje).

Pytanie, czy dolaczyc ta perazyne czy nie, isc dalej jak ide powoli redukujac i zostawic j/w napisalem na sam koniec?

Niby student jestem medycyny, ale jakby nie bylo ja studiuje a lekarz juz dawno po + ma doswiadczenie.

Co zrobić p. Premierze ? Jak żyć ?

pozdrawiam !
  • 155 / 1 / 0
a ja ją polecam na sen, nie nakurwia w psyche jak kwetiapina czy inne. taki lightowy neuro moim zdaniem
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.