Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
No rano faza po większej ilości kodeiny dzień wcześniej jest bardzo fajna.

Takie dupsko mięciutkie jest :blush: %-D
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
[quote="Soulless"]Takie dupsko mięciutkie jest ]
To raczej nie od kody.
Sprawdź lepiej czy Ci z dupska prezerwatywa nie wystaje ;]
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 927 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: EMP »
To raczej nie od kody.
Sprawdź lepiej czy Ci z dupska prezerwatywa nie wystaje
haha, dobre %-D
SkręciłemZapaliłemTakJakPanBógPrzykazał
PotemSłowaDoZiomkaWOparachZeSkrętówByUważał
NaCoNaWszystkichKonfidentów
NaKurewskąRasęPrzyczajonychAgentów
PozdrawiamWszystkichZielonychKonsumentów
  • 40 / / 0
Nieprzeczytany post autor: melodia »
jacok:
Ja miałem nawet tak, że kodząc w nocy, jak rano paliłem przed zajeciami, to mi na chwilę wracała faza ;]
jeśli kodzę w nocy/wieczorem i zapalę rano to też faza wraca,ale taka mniej przyjemna (taka z kręceniem się w głowie,czasami mdłościami a i zasłabnąć się zdarzało).właściwie nawet o wiele mniej przyjemna.
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Dyfuzor »
A ja dziś 1st stycznosc z Kodą i luxx pełen jedno opakowanie rozjebane w pył - szklanka - woda..xD
Ale przed zazyciem godzinke wczesniej trzasłem jeszcze 2 taby Dipherganu i luzz...ale spokojnie moge stwierdzic ze tego Thiocodinu tera ze 3 paki lajtowo skubne ,, pzdr.
  • 87 / / 0
Nieprzeczytany post autor: codacola »
W moim przypadku zapalenie papierosa na tripie w 70 % = bełt lub wielka chec puszczenia go... fakt ze ostatnio dowiedzialem sie ze mam liczne nadrzerki zoladka... swoja droga ciekawe czy to przez helicobacter ktorego mam czy przez kilkunastomiesieczne kodzenie + alk na zejscie...

dodam ze zawsze uzywalem tylko antidolu 15....
Uwaga! Użytkownik codacola jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 225 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Wierzaca »
codacola pisze:
W moim przypadku zapalenie papierosa na tripie w 70 % = bełt lub wielka chec puszczenia go...
No coś Ty? Mi tak się dzieje tylko pod koniec tripa, jak koda słabnie. Wtedy rzyg murowany...

Ja kocham palić na kodeinie. Dla mnie papierosy+koda to jedno z najlepszych połączeń :heart:.
I don't think that there's anything worse in the world than being ordinary .
  • 56 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Harcerz »
True, fajki na Kodzie rządzą :gun:
Uwaga! Użytkownik Harcerz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 90 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Przemeg »
Ja właśnie jak mija już powiedzmy godzinka od zażycia i dalej nic nie czuje, a doświadczeni userzy chyba wiedzą że tak się zdarza, to jedyne co mnie może poratować to fajka albo odrobina tabaki. Może to efekt placebo ale zaraz po odpowiedniej dawce tytoniu faza wręcz wybucha i jest zazwyczaj bardzo intensywna. Wogóle nie wyobrażam sobie opiatów bez fajek i nie tylko o kodzie mówie. Koda+clony+fajki MNIAM ;]
"Heroin, be the death of me
Heroin, it's my wife and it's my life" - Velvet Underground
  • 225 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Wierzaca »
Nieee, to nie jest placebo - fajki tak na kode działają ^_^
I don't think that there's anything worse in the world than being ordinary .
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.