Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1052 / 77 / 0
40mg na kompletnie pierwszy raz będzie dobre i jak to mniej więcej odmierzyć nie posiadając wagi?
mysle, ze bedzie dobre, najwyzej dorzuc po godzinie, dwoch. ale kurwa, czy to taki problem kupic sobie za 40zl wage 0,00? To jest cena sztuki palenia, a substancje potrafia roznic sie gestoscia jak chuj, mnie np zaskoczylo, jak wyglada 100mg mety hcl.
  • 554 / 3 / 0
Zioło ma rację, a te wagi z alldrogo są pewne na 100% i mają dokładność do 0.01g. Więc jak weźmiesz zamiast tych 40mg, te 44mg bo nie zaokrągli do 50 to różnicy dużej i tak nie będzie.
Uwaga! Użytkownik kontofilmowe jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 129 / 8
A tam pierdolicie, jak zamiast 50 mg meth zje 150 to żałował nie będzie %-D Chyba że jakieś wady serca itepe itede
  • 1615 / 29 / 0
Na pierwszy raz jak przypierdoli 150mg to będzie latał jak skóra na chuju... %-D

No i nie ma na co liczyć na to, że pozostanie nierozpoznany przez otoczenie.
  • 203 / 7 / 0
150mg na pierwszy raz, to byłoby coś.
ja zaczynałem od setek na dwóch, taka dawka wystarczała, aby być królem świata :-D
później to trzeba dwie setki żreć..
kiedyś będę musiał spróbować spalić kryształ, ciekawi mnie 'wjazd' :rolleyes:
Nocny Spamer
  • 554 / 3 / 0
iseeyou pisze:
150mg na pierwszy raz, to byłoby coś.
ja zaczynałem od setek na dwóch, taka dawka wystarczała, aby być królem świata :-D
później to trzeba dwie setki żreć..
kiedyś będę musiał spróbować spalić kryształ, ciekawi mnie 'wjazd' :rolleyes:
Przed spalenie lepiej się dobrze zastanów, to jak przejść z palonej H na i.v. Każdy ci powie że to wkręca w h*j i do wciągania bankowo nie wrócisz...
Uwaga! Użytkownik kontofilmowe jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 203 / 7 / 0
nie zastanawiałem się nad tym poważnie, po prostu naszła mnie taka myśl.
jeszcze pozostało mi trochę rozumu, wiem jak by się to skończyło dla mnie, jeden problem mi wystarczy, wolę nie próbować, bo na spróbowaniu się nie skończy, wiem o tym :-/
Nocny Spamer
  • 1615 / 29 / 0
Z pewnością palona meta, to zupełnie inna liga niż wciągana.
  • 203 / 7 / 0
ciezko rzucic po wciaganiu w kinola, a skoro palona lepsza, aż boję się myśleć...
Nocny Spamer
  • 216 / 6 / 0
moja pierwsza dawka to 50mg. i jeszcze poszedłem spać wieczorem bo miałem wtedy olanzapinę i zapiłem ją wódką.
a nie prościej się dilera zapytać ile dostajesz?
niejaki seizer - puste konto - pytał mnie po ile u mnie jest meth i niestety odrzucił system maila... nie wiem może to jakiś pies i jestem namierzany %-D
ale odpowiedź jaką mu udzieliłem wrzucę tutaj, tylko inną kwestią jest po ile u was chodzi piko i ile wam sypią...
30zł - 100mg
50zł - 200mg
100zł - 500mg
200zł - gram
powyżej nie wiem.

i ja osobiście preferuję kinola niż palenie. IV jakoś się boję.
ale wiecie że jak się napalicie to krócej działa?
ODPOWIEDZ
Newsy
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.