Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 3363 / 355 / 0
mi tam fajnie sie laczy. 3-4 lyki taniego wina i fajnie mi sie lata. faza jest dluzsza, ale czasem trudno sobie przypomniec co sie dzialo tego dnia. powypalane fragmenty. nie ze urwany film, tylko po prostu nie pamietasz.
  • 192 / 1 / 0
Nie ma to jak lubię przepić Mary łyskaczem, bardzo dobre połączenie smakowe. A tak zazwyczaj to bronkiem, byle nie Specjalem (lubię ale w połączeniu z mj - bleeee).

Vip z biedry + mj <3
  • 13 / / 0
mozna powiedziec ze ostatnie 2 miechy tak jechalam w NL. Mocne konkretne wino zajumane z albert hein'a i mocne jaranie ze sprawdzonego kofika;] bongo ze spluczki w kiblu i tak praktycznie codziennie...nic dziwnego ze po powrocie do Pl mam wrazenie jakby to byl tylko sen;] wszystko jak za mgla.
  • 41 / 2 / 0
Jakis czas temu pilem wodke + mj.
Dużo sie wypiło no i oczywiście dużo wypaliło.
I powiem tyle ,ze hujowa faza , jakoś mi się to nie podobało.
Jak sie najebie to odpierdalam i bardzo nie mysle , a po ziole zaczynają się włączać rozkminy i takie połączenie jest do dupy :/
kilka dni temu byłem zjarany i szedlem sobie juz do chaty a gdzies spotkalem kum(wlasciwie to huj nie kumpel)
no i napiłem się troche piwa i to tylko odrobinkę ,a jak do domu wróciłem to też czułem że mam fazę podobną do tamtej co łączyłem mj z wódą .
Jak dla mnie to do dupy taka faza .
  • 7 / / 0
Zlocisz1234 pisze:
Jakis czas temu pilem wodke + mj.
Dużo sie wypiło no i oczywiście dużo wypaliło.
I powiem tyle ,ze hujowa faza , jakoś mi się to nie podobało.
(...)
Jak dla mnie to do dupy taka faza .
Ja mam inne odczucie:
Generalnie nie piję alkoholu od ponad pół roku (nie, nie mam problemu z nadużywaniem % - po prostu przestał mi smakować po traumie jednego wieczoru), a wczoraj pozwoliłam sobie na wódeczkę w ilości niewielkiej (Gwynn, to Twoja sprawka! Nie pokazuje mi się butelki z bliska! Ale, była okazja :D), potem troszkę przypaliłam i generalnie było good, choć przypuszczam, że większa ilość alko i palenia wywinęłaby mi mózg na lewą stronę.

Podobało mi się, jednak wóda+mj to dla mnie niezbyt trafne połączenie na spotkania towarzyskie, w pewnym momencie chciałam być sam na sam ze sobą i z nutką w głośniku ;-)
  • 5 / / 0
Ja do mj pije bardzo rzadko ale jak już mam wypić coś alkoholu musi byc to wódka, piwa strasznie mnie mulą pierwsze moje w życiu pożyganie się po mj było spowodowane właśnie wypiciem 3-4 piwek efekt był taki że rzygałem na środku podwórka opierając się o trzepak :D. Oczywiście na każdego wszystko działa inaczej jeden do mj woli piwo kto inny wódke a jeszcze inna osoba wogóle nie pije po mj kwestia głowy organizmy i upodobania.
  • 327 / 3 / 0
Tak 5 piwek i 2g i jest bosko ;)
  • 152 / 8 / 0
alko i THC to najlepszy miks dla mnie tylko nie do zgona
i przy gandzi wole ekskluzywne alko ewentualnie piwko zadne wipy czy szato de jabol lub krakowska zreszta nawet gdy nie jaram tego szitu bym nie wypil ale takie mohito czy kamikadze wchodzi jak woda
  • 488 / 7 / 0
Czasem wypiję 1-2 browary po jaraniu (innego alkoholu nie piję).
A picie przed paleniem uważam za kurwa wstrząsający akt świętokradztwa. Najebać się przed paleniem to jak zesrać się na ołtarz.
  • 152 / 8 / 0
ja tam moge pic przed po i w trakcie niektorzy nie pija przed bo potem zaliczaja zgona po znikomych ilosciach alku ale to norma u nowicjuszy z biegiem czasu ten miks jest w pyte normalnie synergia
nie polecam w stanach agonalnych po alku palic bo bedzie jeszcze gorzej
ja tam podbuzowany alkiem lubie pare chmur zaintoksynowac i wcale nie czuje jakbym sie zesral na oltarz bo wyroslem z gloryfikacji mj. jak mialem 16 lat to tez tak pierdolilem i bylem podniecony jak dziecko gdy jaralem niestety to mija niestety bo to jest magiczne
ODPOWIEDZ
Newsy
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.

Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.