one love
czyscie sie biologji w zyciu nie uczyli?
wiadomo naprzyklad, ze budowa muzgu i psychiki kobiety uniemozliwia jej wykonywanie 2 czynnosci na raz w jednym czasie. dlatego tez kobieta kiedy prowadzi samochod, nie da rady myslec. analogicznie jest z narkotykami, a wyjatki potwierdzaja regóy.
golden afternoon pisze: ja dla odmiany mam takie znajome co na psychodele się piszą, a od fuki stronią. No może jedna tylko lubi ale nie wali czesto
Verv pisze: osz kurwa, tez jakos dziewczyny mniej lub bardziej znajome nawet jesli cpaja to glupio. Zauwazcie tez, ze w dziale 'amfetamina' jest chyba wiecej udzielajacych sie uzytkowniczek niz wszedzie indziej.
Bo jeśli są za głupie na przeżycia mistyczne, to trochę mi wstyd, że jestem gorszej płci ;-)
nienienormalny pisze: czyli ze jak cpa to nie potrafi myslec?xxxzzzxxx pisze: Albo na odwrót.
np w mojej okolicy jest panna która uwielbia zajadać z nami grzybki ]
<zazdrości>
do tematu :
Ukradłem raz matce 0,50 gr. na fudzitsu.
Make us feel so hollow
We love in vain
Narcissistic and so shallow
The cops and queers
To swim you have to swallow
Hate today
No love for tomorrow
We're all stars now in the dope show..
We're all stars now in the dope show..
Bo jeśli są za głupie na przeżycia mistyczne, to trochę mi wstyd, że jestem gorszej płci
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.