Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Coś w tym kurna jest, bo tak sobie grzebię w pamięci przechowującej znajome mi paszcze, to panny nie przepadają za psychodelą. Chyba że są to takie specyficzne, znające się na rzeczy, mające podstawową, nieprzekłamaną wiedzę teoretyczną no i dostęp. Bo tak to dropsy czy spid, ale np trawka to już rzadkość, nie wspominając o psychodelikach jak wyżej wymienione typu kwas czy grzyby. A pobudzająca chemia to istna dewastacja swojej czaszki. Czacha dymi dwoma słowami, hehe
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 369 / 4 / 0
ja dla odmiany mam takie znajome co na psychodele się piszą, a od fuki stronią. No może jedna tylko lubi ale nie wali czesto
[color=#FF4000][b]ॐ मणि पद्मे हूँ[/b][/color]

one love
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
no bo kurwa
czyscie sie biologji w zyciu nie uczyli?
wiadomo naprzyklad, ze budowa muzgu i psychiki kobiety uniemozliwia jej wykonywanie 2 czynnosci na raz w jednym czasie. dlatego tez kobieta kiedy prowadzi samochod, nie da rady myslec. analogicznie jest z narkotykami, a wyjatki potwierdzaja regóy.
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 81 / 4 / 0
czyli ze jak cpa to nie potrafi myslec?
Uwaga! Użytkownik nienienormalny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Albo na odwrót.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 909 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: gynoid »
golden afternoon pisze:
ja dla odmiany mam takie znajome co na psychodele się piszą, a od fuki stronią. No może jedna tylko lubi ale nie wali czesto
A już chciałam powiedzieć, że to zależy od regionu.
Verv pisze:
osz kurwa, tez jakos dziewczyny mniej lub bardziej znajome nawet jesli cpaja to glupio. Zauwazcie tez, ze w dziale 'amfetamina' jest chyba wiecej udzielajacych sie uzytkowniczek niz wszedzie indziej.
Wydaje mi się, że może kobiety wolą "trzeźwość" (nawet taką po spidzie), niż lekki nieogar lub psychodelę. Nie wiem dlaczego - wymagania społeczeństwa - przymus ciągłego kontrolowania się itd.?
Bo jeśli są za głupie na przeżycia mistyczne, to trochę mi wstyd, że jestem gorszej płci ;-)
nienienormalny pisze:
czyli ze jak cpa to nie potrafi myslec?
xxxzzzxxx pisze:
Albo na odwrót.
:-D
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
  • 1067 / 206 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Co kto lubi. Na forum jest dużo psychonautek, a np w mojej okolicy jest panna która uwielbia zajadać z nami grzybki :diabolic:
I don't do drugs. I am drugs.
  • 19 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kosmorubel »
[quote="czajnikof"]
np w mojej okolicy jest panna która uwielbia zajadać z nami grzybki ]

<zazdrości>

do tematu :
Ukradłem raz matce 0,50 gr. na fudzitsu.
Uwaga! Użytkownik Kosmorubel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 129 / 8 / 0
dla mnie zawsze największym upokorzeniem było gnojenie się przed innymi by coś załatwili gdy nie było bezpośredniego dojścia to mnie najbardziej wkurwiało. Okradanie rodziców to dla mnie chleb powszedni więc w tym jakoś nic dziwnego nie widzę.
The drugs they say
Make us feel so hollow
We love in vain
Narcissistic and so shallow
The cops and queers
To swim you have to swallow
Hate today
No love for tomorrow
We're all stars now in the dope show..
We're all stars now in the dope show..
  • 81 / 4 / 0
Bo jeśli są za głupie na przeżycia mistyczne, to trochę mi wstyd, że jestem gorszej płci
ale, za to masz cipke :cheesy:
Uwaga! Użytkownik nienienormalny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.